Acasă » Horoscop » HOROSCOP 13 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 13 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 13/05/2016 | 07:31
HOROSCOP 13 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec
Dacă eşti cu mintea deschisă şi mai flexibil, astăzi ai putea beneficia de noroc venit de la colaboratori sau chiar de la prieteni influenţi. Îţi doreşti să te implici în mai multe activităţi şi să iniţiezi mai multe proiecte iar ambiţia şi plusul de energie te vor ajuta în aceste demersuri.  Partenerul are nevoie de atenţie din partea ta şi de energia ta. Consum-o făcând acest gest şi nu permite irascibilităţii să tensioneze relaţia mai ales că eşti favorizat de astre în ceea ce priveşte dragostea.

Taur
În această perioadă astrele aduc situaţii favorabile în ceea ce priveşte dragostea dar şi banii. Este important să fii deschis şi să ştii să primeşti. Poate crezi că o acţiune exterioară te face să te simţi mai bine în interior dar întreabă-te dacă asta nu e doar modul în care am fost învăţaţi să acţionam. Cărţi pe care le-ai citit în ultimul timp sau informaţii primite de la anumite persoane îţi pot stârni interesul de a studia astrologie sau numerologie având astfel ocazia de a te cunoaşte mai bine.

Gemeni
Chiar dacă primeşti critici de la şefi încearcă să nu te laşi copleşit fiindcă foarte curând vor veni şi aprecieri sau chiar recompense. E posibil să participi la un eveniment unde vei cunoaşte persoane interesante care îmbrăţişează aceleaşi principii de viaţă ca şi tine. Nu refuza nicio invitaţie de acest fel fiindcă stai foarte bine la capitolul comunicare. A venit momentul să elimini din viaţa ta acele persoane care te încarcă negativ sau cu care simţi că nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă.

Rac
Încearcă să nu mai asculţi sau să crezi părerile negative ale altora despre tine sau să nu interpretezi într-un anumit fel, eronat poate, gesturi sau acţiuni pe care le fac alte persoane. Pare că se încheie un ciclu din viaţa ta şi că ţi se deschide drumul către o nouă călătorie. Ai încredere în intuiţia ta şi ai curajul de a arăta cine eşti cu adevărat fiindcă astrele şi numai ele te susţin în această perioadă şi nu eşti deloc lipsit de şanse în orice acţiune pe care vrei să o întreprinzi.

Leu
Este foarte posibil să te trezeşti entuziast şi optimist şi poţi rămâne toata ziuă în această stare cu condiţia însă de a fi asertiv cu oamenii cu care interacţionezi, atent în tot ceea ce faci şi în mod special la actele la care lucrezi. Nu uita care sunt obiectivele tale şi foloseşte-te de entuziasm pentru a le realiza fiindcă astrele îţi oferă vitalitate şi şanse de a avea o comunicare foarte bună cu şefii şi cu autorităţile. E un moment oportun de a-ţi face cunoscute dorinţele sau nevoile.  

Fecioară
Instinctele şi determinarea ta te pot conduce către metode neconvenţionale de a face bani lucru care te ajută mult fiindcă pot apărea ceva cheltuieli neprevăzute azi. E posibil să ai ceva chestiuni financiare de rezolvat însă, cumpătarea ta caracteristică te ajută. Astrele favorizează tot ceea ce ţine de cunoaştere, te ajută să înţelegi anumite aspecte din viaţa ta care până acum au fost într-un fel de ceaţă şi primeşti şi informaţii foarte utile care te ajută să te înţelegi mai bine şi să evoluezi.

Balanţă
Încearcă pe cât posibil să nu te mai compari cu ceilalţi sau, mai rău, să trăieşti pentru alţii. Fii sincer cu tine însuţi şi conştientizează că tu eşti singura persoană responsabilă de viaţa ta şi că numai tu poţi schimba lucrurile dacă alegi să gândeşti pozitiv şi să te înconjori numai de lucruri frumoase şi pozitive. Este posibil să apară o oportunitate neaşteptată de a pleca într-o călătorie de pe urma căreia să ai foarte multe beneficii. Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească.

Scorpion
O persoană cu inteligenţă emoţională dezvoltată ştie foarte bine să-şi conserve energia şi să o folosească la maximum doar atunci când are ceva important de făcut. Stabileşte-ţi priorităţile. Astrele favorizează capitolul comunicare şi, dacă foloseşti acest atuu, îţi poţi îmbunătăţi relaţiile atât cu şefii şi colegii cât şi cu prietenii. Alege să-ţi petreci seara cu persoana iubită pentru că nu vei regreta. Încearcă să fii eficient la birou şi, astfel, vei avea timp să o inviţi la o cină romantică.

Săgetător
Te simţi copleşit de cerinţele celor din jur şi ar fi indicat să încerci să te detaşezi, să faci un pas înapoi şi să faci o selecţie fiindcă nu toţi au nevoie reală de ajutorul tău şi foloseşte-ţi chiar şi intuiţia în acest sens. Poate n-ar strica să te gândeşti că nu-i poţi schimba pe ceilalţi. În acelaşi timp, încearcă să-ţi spui punctul de vedere şi să-ţi exprimi nevoile. Dacă te relaxezi puţin astrele te ajută în această perioadă să gaseşti soluţii pentru problemele cu care te confrunţi.   

Capricorn
Încearcă să fii mai blând cu tine şi să înţelegi că eşti un om ca tot ceilalţi şi nu le poţi face pe toate şi, mai ales, gândeşte pozitiv în orice situaţie. Sunt anumite emoţii pe care le-ai ignorat şi care aşteaptă să fie scoase la suprafaţă şi vindecate. Astrele îţi oferă această şansă, important este să vrei şi tu. Spre seară e posibil să primeşti vizita unui prieten care, pe de o parte te bucură dar pe de alta îţi dă programul peste cap. Acceptă că nu poţi controla totul şi trăieşte clipa.   

Vărsător
Răbdarea este cuvântul cheie ale acestei zile mai ales la locul de muncă şi cu colegii dar şi cu prietenii. Încearcă să nu neglijezi nici aspectul familial care va trece în prim plan în această perioadă şi căruia vei fi nevoit să-i acorzi foarte multă atenţie şi timp. Pe de altă parte, eşti foarte creativ şi dispui de multă energie şi de dorinţa de a pune în aplicare o gramadă de idei şi de proiecte la care ai lucrat în ultimul timp. Aspectele astrale îţi sunt favorabile deci, de ce nu ai încerca?

Peşti
Urmează o perioadă cu o atmosferă generală foarte bună. Vei fi înconjurat de foarte multă lume şi nu vei trece neobservat fiindcă ai un farmec şi o sensibilitate aparte. Astrele îţi oferă mult curaj şi încredere în sine deci foloseşte această oportunitate la maxim pentru a evolua. Eşti o persoană empatică, dornică să ajute şi să-şi sprijine prietenii însă, chiar şi atunci când e vorba de ei există o limită a compromisurilor. Poate ar trebui să faci o selecţie mai drastică în această privinţă.   
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România trebuie să cunoască acest lucru
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România...
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii se dau pentru fiecare exemplar în parte. Laptele său e considerat un adevărat elixir pentru sănătate și carnea e peste orice import. Prea puțini îl includ însă în meniu
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii...