Acasă » Horoscop » HOROSCOP 14 IULIE. Berbecii trebuie să-şi păstreze cumpătul şi să nu cadă în capcana întinsă de…

HOROSCOP 14 IULIE. Berbecii trebuie să-şi păstreze cumpătul şi să nu cadă în capcana întinsă de…

De: Cancan 14/07/2016 | 07:53
HOROSCOP 14 IULIE. Berbecii trebuie să-şi păstreze cumpătul şi să nu cadă în capcana întinsă de...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Păstrează-ţi cumpătul şi nu intra în capcana întinsă de nişte colegi „binevoitori”. Rămâi zâmbitor şi calm până ce dezamorsezi tensiunea. Dacă te simţi defavorizat într-o situaţie, apelează la un arbitru, la o persoana al cărei rol este acela de a analiza imparţial totul. Trece-ţi în revistă plăţile, azi se vorbeşte de acele mărunţişuri lunare pe care trebuie să le achiţi, indiferent dacă îţi face plăcere sau nu.

Taur – Deţii resursele succesului, dar nu uita că valoarea ce va cântări cel mai mult în cazul unei comparaţii cu oameni la fel de pregătiţi va fi calitatea! Dacă eşti în faţa unor investiţii masive, a unor achiziţii de zile mari sau poate a unei tranzacţii majore cu efecte pe termen lung, atenţie la ce semnezi! Şansele de reuşită într-o confruntare aprinsă sunt de partea ta astăzi, ca atare profită de vântul prielnic de care te bucuri pentru a-ţi face dreptate!

Gemeni – Curajos şi curios din fire cum eşti, poţi fi tentat să te arunci în jocuri financiare riscante, de la care ar fi indicat să te abţii. Informaţiile proaspete dar şi corelarea concomitentă la nivel mental a unor experienţe din trecut pot constitui azi o adevărată valoare pentru tine. Un impuls puternic de libertate personală îţi poate clătina din temelii căsnicia, simţindu-te prins la mijloc între iubit şi un spaţiu pentru tine.

Rac – Dacă ţi-ai propus să urmezi un program de studii aprofundate peste hotare, azi nu este exclus să stârneşti ceva conflicte cu colegii de la serviciu. Eşti deschis către dialog cu cei din familie pentru a găsi căi de rezolvare la probleme cotidiene. Sfatul persoanelor în vârstă îţi poate da idei. Chiar dacă tu îţi doreşti o atmosferă relaxată, fără constrângeri şi certuri, tensiunile din cuplu nu vor întârzia să apară când ţi-e lumea mai dragă.

Leu – Dacă azi nu găseşti în tine argumentele necesare pentru a atrage o reuşită pentru care lupţi din răsputeri, este indicat să o amâni pentru altă dată. Nu eşti în cea mai bună formă, iar tot ce ţi-ai dori este să fii lăsat în pace. Roagă-i pe cei care ţin la tine să-ţi respecte dorinţa de izolare. Chiar dacă nu te aştepţi, este posibil să-ţi parvină o sumă de bani de la cineva pe care l-ai ajutat cândva. O faptă bună este întotdeauna răsplătită!

Fecioară – Dacă tu faci parte dintre favoriţii acestei zile, încearcă să nu te gândeşti la ce simte învinsul, ci bucură-te cu toată inima de succesul tău. Azi poţi obţine starea de pace şi calm de care aveai nevoie pentru a-ţi face ordine printre gânduri şi sentimente. Totodată, poţi lua nişte decizii! Ai starea necesară de înţelegere şi ascultare pentru a lămuri în cuplu lucrurile fără nervi, cu calm, cu toleranţă, exact aşa cum fiecăruia îi place.

Balanţă – Chiar dacă azi faci un compromis, dându-i celuilalt, pe moment, victoria, fii sigur că îţi vei lua revanşa cu prima ocazie, deci gândeşte pe termen lung! Veştile care sosesc de departe te irită, pentru că nu auzi ceea ce ai fi dorit să auzi: conflicte, divorţuri, neînţelegeri sau certuri între oameni dragi! Fii atent la o situaţie privind un proiect pe care visezi să-l pui în practică, este generator de anxietăţi atunci când vine vorba de bani.

Scorpion – Cum umorul nu prea te caracterizează azi, ai tendinţa de a reacţiona negativ, cu lacrimi, depresie, apatie şi izolare, fapt ce ţi-ar putea atrage critici! Dacă simţi că nu poţi gândi limpede în miezul evenimentelor agitate din jurul tău, caută un loc doar al tău, departe de lume, în care să te reculegi. Totuşi, azi găseşti multă compatibilitate în omul cu care îţi împarţi viaţa. Deoarece formaţi un tot unitar bine închegat, nu ai decât motive de bucurie.

Săgetător – Azi, partea mai puţin plăcută vine din faptul că toată agenda ţi se poate da peste cap, intervenind nececsitatea de a face tot felul de drumuri. Chiar dacă taci şi înghiţi, suporţi o situaţie care te dezavantajează clar, spune da unor condiţii! Consideră că orice mare scop necesită sacrificii. Simţi nevoia să te înconjori de persoane cu un efect tonic asupra ta şi dacă priveşti în jur, descoperi prieteni buni care îţi sunt alături necondiţionat.

Capricorn – Este foarte posibil să ai nevoie de o confirmare înainte de a te baza pe informaţiile excelente care sosesc azi, de aceea nu te grăbi să acţionezi! Poţi mobiliza cantităţi mari de energie pentru rezolvarea chestiunilor cotidiene, reuşind să colaborezi bine cu toţi colegii şi superiorii.
Profită de oportunităţi şi participă la un eveniment monden, vei face cunoştinţă cu mai multe persoane interesante şi utile ca relaţie pentru viitorul tău!

Vărsător – Azi eşti cu un cap deasupra tuturor şi te poţi remarca extrem de uşor, tocmai pentru că ai acumulat informaţia pe care ai ocazia de a o pune în lumină. Totuşi, ai tendinţa de a respinge sfaturile celor maturi dintr-un spirit de frondă care nu te caracterizează. Există cineva care are lucruri bune de împărtăşit. Se anunţă o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca cei necăsătoriţi să ia o decizie în privinţa logodnei sau a căsătoriei.

Peşti – Fii cu băgare de seamă la starea emoţională şi nu te lăsa influenţat în decizii de acţiunile persoanelor din jurul tău, mai ales a angajaţilor. Este indicat să te ocupi de necesităţile cuiva din familie, aşadar asumă-ţi responsabilităţile cu maturitate şi nu neglija ceea ce trebuie să faci! Dacă vizita cuiva te ia prin surprindere sau nu îţi face plăcere, este recomandat să te eschivezi politicos, fără să răneşti sentimente.  
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care i-a marcat viața Marianei Ionescu Căpitănescu
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...