Acasă » Horoscop » HOROSCOP 15 MAI: Racii au de luat o decizie importantă

HOROSCOP 15 MAI: Racii au de luat o decizie importantă

De: Cancan 15/05/2016 | 09:22
HOROSCOP 15 MAI: Racii au de luat o decizie importantă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec
Este posibil ca oamenii apropiaţi ţie să fie puţin nemulţumiţi de anumite tensiuni existente între voi. Schimbă-ţi atitudinea, organizează o petrecere şi reuşiţi să scăpaţi de disensiuni. Partenerul poate fi nemulţumit de modul în care te comporţi în ultimul timp. Nu fi combativ şi încearcă să abordezi cât mai calm cu putinţă situaţia. Partenerul va răspunde în funcţie capacitatea, de disponibilitatea ta de a vorbi despre ceea ce simţi. O cină romantică poate deschide mai uşor canalul de comunicare.  

Taur
Astăzi e posibil ca dorinţele tale să nu corespundă cu cele ale partenerului. Tu eşti mai încăpăţânat iar el are tendinţe spre egoism. Totuşi, o comunicare deschisă vă poate detensiona şi reuşiţi să scapaţi de anumite divergenţe ce ţin mai mult de felul de a gândi al fiecăruia. Spre seară mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi. Încearcă să armonizezi şi relaţia cu familia. Organizează activităţi la care să participaţi împreună, bucurându-vă astfel unul de prezenţa celuilalt.

Gemeni
Profită de ziua liberă şi îngrijeşte-te mai mult de sănătatea ta. De asemenea, viaţa socială se anunţă foarte activă. Tu alegi dacă vrei să ieşi cu prietenii în oraş sau dacă vrei să-ţi petreci timpul cu cei dragi din familie. Poţi petrece o seară foarte plăcută la teatru sau cinema. Oricum ar fi, ziua se anunţă promiţătoare. Sunt aspecte favorabile şi în ceea ce priveşte relaţiile. Pe de altă parte, astrele îţi pregătesc surprize plăcute important e să crezi că ţi se pot întâmplă lucruri frumoase.
 
Rac

O întâlnire total întâmplătoare sau un eveniment neprevăzut îţi pot atrage interesul astăzi. E posibil să dai telefoane şi să îţi aduni toţi prietenii cu această ocazie. Pe de altă parte, dacă stările tale sunt schimbătoare şi relaţiile cu ceilalţi vor avea de suferit. Dacă nu ai chef să ieşi, petrece mai mult timp cu tine însuţi şi te odihneşti. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu important e să vorbiţi deschis despre ce vă place şi ce nu. Ai curajul să faci o schimbare sau chiar să iei o decizie.

Leu
Este posibil să ai o zi destul de plină. Întâlniri, telefoane, drumuri. Partenerul îţi solicită de asemenea atenţia. Însă vei încheia ziua mulţumit de sine. Cu siguranţă energia şi atitudinea ta pozitivă te vor ajuta să depăşeşti momente care în alte condiţii ţi-ar fi creat mult stres. Este posibil să fii nevoit să-ţi asumi anumite responsabilităţi în relaţiile pe care le ai. Partenerul îţi solicită atenţia aşa că, pune celelalte problemele pe locul doi. Spre seară, cei dragi îţi vor fi alături.

Fecioară
Orice oportunităţi apar astăzi încearcă pe cât posibil să ţii cont de ele pentru că acestea nu apar în fiecare zi. Urmăreşte-ţi inima şi vei decide într-un final cum e mai bine pentru tine. Cele mai importante sunt colaborarea şi ajutorul reciproc, în general grija pentru celălalt. Renunţă la reacţiile egoiste pentru a evita discuţii inutile. După o săptămână agitată ar fi indicat să găseşti metode relaxante de a-ţi petrece această duminică. O plimbare în aer liber, poate chiar o minivacanţă la munte.  

Balanţă
Ai petrecut cam mult timp la birou şi, în această perioadă tensionată din punct de vedere al relaţiilor, nici a ta nu va fi ferită de ceva încordare. Situaţia financiară nu e tocmai bună din cauza faptului că vei achita o grămadă de facturi. Dacă reuşeşti să fii puţin mai calculat, nu vei fi dat peste cap. Este posibil să ai o zi plină din punct de vedere social dar şi imprevizibilă. Poţi cunoaşte foarte mulţi oameni şi, astfel, să închei seară participând la un eveniment foarte interesant.

Scorpion
Sfârşitul de săptămâna te face să te resimţi din punct de vedere fizic şi psihic. Ritmul alert ţi se potriveşte dar mai domoleşte-l din când în când. Hrăneşte-ţi sufletul şi mintea. Îţi este activată dorinţa de a străluci, de a te afirma, de a socializa. Acceptă orice invitaţie la evenimentele ce se petrec în această seară. Dorinţa se va împlini. Este foarte posibil să petreci timp alături de oameni dragi şi să simţi că eşti înconjurat de multă iubire. Important e să le transmiţi şi tu ce simţi.

Săgetător
Parcă s-au aliniat toate planetele în favoarea ta. Eşti dornic de aventură şi pasiune. Îţi poţi surprinde partenerul cu gesturi imprevizibile şi, de ce nu, romantice. Îţi doreşti mai mult ca niciodată să porneşti într-o călătorie fie ea şi imaginară. O duminică relaxantă sau prea liniştită nu este tocmai ceea ce îţi doreşti. Spre seară, toată atenţia îţi este îndreptată către tine şi către ceea ce îţi face plăcere. Faci gesturi surprinzătoare pentru cei din jur, surprinzătoare chiar şi pentru tine.  

Capricorn
Incearcă să-ţi acorzi mai multă atenţie ţie şi hobby-urilor tale. Nu te mai ocupa atât de problemele celorlalţi şi fă-ţi programul tă, alege o librărie, o expoziţie, un spaţiu în care să te relaxezi. Este posibil să întâlneşti o persoană cu care vei avea o conversaţie foarte interesantă şi care îţi poate schimba percepţia despre viaţă. Îţi revin amintiri ale unor evenimente care ţi-au marcat existenţa, lasă-le să apară fiindcă azi ai posibilitatea să le înţelegi sensul şi să depăşeşti anumite traume.

Vărsător
E posibil ca azi câţiva prieteni să te invite la un eveniment puţin mai nonconformist. Dar asta nu te împiedică să participi, din contră, eşti foarte entuziast. Vei avea parte şi de situaţii imprevizibile. Aşa că cel mai bine ar fi să nu organizezi tu nimic ci doar să încerci să te bucuri de orice moment al acestei zile. Te simţi puţin epuizat însă nu vrei să pierzi nicio ocazie de a te distra mai ales că ai o dispoziţie bună şi comunici excelent cu cei din jur. Trăieşte cât mai mult clipa prezentă.

Peşti
Astăzi ai tendinţa de a fi foarte generos cu persoanele din jurul tău. Nu-i un lucru rău însă ar fi indicat să nu aplici asta în ceea ce priveşte şi bugetul tău. Începe ziua detaşându-te pe cât posibil de tensiunile ce pot apărea intre membrii familiei tale sau intre aceştia şi rude. Încearcă să petreci cât mai mult timp în natură. O duminică foarte potrivită pentru o întâlnire romantică sau, pentru cei deja implicaţi într-o relaţie, pentru o îmbunătăţire sau armonizare a relaţiei cu partenerul.  
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Apelul care te lasă fără bani. Metoda folosită de infractori
Apelul care te lasă fără bani. Metoda folosită de infractori
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei”
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent