Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 AUGUST. Scorpionii trebuie să aibă mare grijă la tonul folosit!

HOROSCOP 18 AUGUST. Scorpionii trebuie să aibă mare grijă la tonul folosit!

De: Cancan 18/08/2016 | 00:38
HOROSCOP 18 AUGUST. Scorpionii trebuie să aibă mare grijă la tonul folosit!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Datorită perseverenţei de care ai dat dovadă în ultimul timp, urmează să fii şi premiat sau avansat la locul de muncă! Bucură-te de moment şi de admiraţia celorlalţi! În planul personal, simţi nevoia să împărtăşeşti cu alţii lucrurile frumoase din viaţa ta, de aceea este posibil să stai mai toată ziua de vorbă cu cei dragi pentru a le povesti. Veştile bune se arată din toate părţile!

Taur – Nu da crezare unor bârfe sau unor vorbe defăimătoare la adresa unui coleg şi fii cu băgare de seamă la afirmaţiile pe care le faci, deoarece aparenţele sunt de cele mai multe ori înşelătoare! Dorinţele îţi vor fi împlinite de cei din jur chiar şi fără atitudinea poruncitoare pe care tinzi să o afişezi. Fii cu băgare de seamă la emoţiile celorlaţi, nu vor reuşi să dea randament sub presiune!

Gemeni – Nu te lăsa prins în capcana unei întâlniri care nu îţi face cinste sau plăcere, repercursiunile nu vor înceta să apară cât de curând! Totodată, fii pe fază, deoarece este posibil ca persoana cu care vei fi faţă în faţă să-şi fi pus în cap să-ţi testeze abilităţile şi nu se va lăsa până când nu te va pune în încurcătură! Ţine cont de micile amănunte, fereşte-te de ambiguităţi şi fii cât mai clar în gândire şi exprimare!

Rac – Exprimă cât mai clar ceea ce gândeşti şi nu lăsa urmă de îndoiala în privinţa unei decizii pe care urmează să o iei! Cei din jur vor aprecia onestitatea şi felul în care pui problema! Nu este momentul regretelor şi al întoarcerii în trecut, ci cel al viitorului şi al avansului, aşa că nu te mai lamenta despre ceea ce a fost şi pune-te în acţiune! Odată ce vei porni motorul, şansele de reuşită sunt foarte mari!

Leu – Sufletul tău pare împovărat de temeri şi griji, dar norocul tău de azi este exact şansa de a ieşi dintr-un mediu încărcat negativ. Dă curs invitaţiilor şi nu vei regreta! Evenimentele acestei zile te pot propulsa în frunte, înaintea tuturor, deoarece motorul principal al tuturor succeselor care te vizează este iubirea. Deschide-ţi sufletul faţă de persoana pe care o îndrăgeşti, vei primi din partea ei tot suportul şi energia benefică de care ai nevoie!

Fecioară – Ieşi astăzi afară: o călătorie departe de casă, o plimbare, o evadare în locuri ce te pot rupe de problemele cotidiene. Ai nevoie de un moment de respiro numai al tău pentru a te recupera. Dacă discuţi de fiecare dată cu familia sau cu cei care ţin la tine despre ceea ce te preocupă, se vor găsi imediat soluţii prin care problemele să dispară. Ca atare, nu fi introvertit, deoarece nimic nu va rămâne fără remediu.

Balanţă – Dialogul deschis şi sincer are rolul de a armoniza situaţii scăpate un pic de sub control, deci pune accent pe comunicare şi reciprocitate pentru că numai aşa toate tensiunile se vor dizolva! Printre toate persoanele cu care ai azi ocazia să discuţi, se poate afla cineva care poate juca un rol important de acum înainte pentru inima ta! Lasă-te ghidat de ceea ce îţi spune inima!

Scorpion – Ai grijă la tonul folosit, mai ales faţă de oamenii necunoscuţi, pentru că un cuvânt dur din partea ta nu ar fi decât scânteia unui conflict major. Deschide bine ochii ori de câte ori ţi se fac promisiuni măreţe, mai ales dacă este vorba şi de bani, rişti să iei o decizie care nu te va avantaja! Calculează de mai multe ori ce investeşti şi ce ai de obţinut din urma investiţiei tale, ca nu cumva celalalt să te manipuleze doar în favoarea sa!

Săgetător – Eşti iritat de replicile celor din jur, de gesturile lor agresive, dar, atenţie, nici tu nu eşti în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul paşnic. Micile neînţelegeri nu merită transformate în furtuni, deci încearcă să te pui un pic în pielea celor dragi ca să înţelegi ce se petrece cu ei. Cântăreşte cu atenţie înainte de a alege încotro vrei să mergi, nu cumva să alegi varianta cea uşoară, dar care se va dovedi a avea rezultate slabe.

Capricorn – Fii ferm pe poziţie, azi nu te poţi baza pe oamenii de lângă tine, care acum spun una, ca în clipa următoare deja să-şi fi schimbat atitudinea. Meţine-ţi planurile pe care le-ai făcut şi încearcă să te descurci singur! Totodată, nu te lăsa influenţat de pesimismul celor din jurul tău, ci menţine-ţi punctul de vedere, deoarece ceea ce simţi se va dovedi a fi varianta corectă!

Vărsător – Dacă te ţii de treabă şi urmăreşti informaţiile ce îţi ajung la ureche, astăzi poţi beneficia de nişte avantaje măreţe – poţi avea parte de o reducere substanţială la un obiect de valoare, poţi intra într-un loc exclusivist sau îţi poţi rezolva nişte probleme cărora nu le întrevedeai prea curând soluţia! Fii îndrăzneţ şi profită de ceea ce ţi se oferă acum, s-ar putea ca mai târziu să nu ai aceeaşi şansă!

Peşti – Astăzi eşti foarte darnic şi generos, iar cei ce intră în contact cu tine îţi simt căldura şi compasiunea! Energia ta pozitivă tinde să îi copleşească şi pe cei din jur, ca atare nu te sfii să interacţionezi cât mai mult cu aceia care au nevoie de tine! Totodată, eşti ghidat să ajungi la locul potrivit în momentul potrivit, deci ascultă-ţi intuiţia. Menţine-ţi atitudinea din timpul zilei şi pentru cei de acasă, legătura cu ei poate fi împrospătată!
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei nu a trecut neobservat. Internauții au remarcat imediat schimbarea
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...