Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2 IANUARIE. Leilor nu le este indicat să…

HOROSCOP 2 IANUARIE. Leilor nu le este indicat să…

De: Cancan 01/01/2017 | 21:46
HOROSCOP 2 IANUARIE. Leilor nu le este indicat să...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – De-acum încolo este o perioadă bună în care să te detaşezi de acele persoane cu care nu mai poţi face front comun, cu care nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă şi care nu îţi mai sunt benefice pentru viitor. Ai grijă însă la modul în care o faci, cu unii oameni poţi ajunge la tensiuni majore, la duşmănii sau chiar la procese în instanţă! Datorită aspectelor benefice dintre Uranus, planeta schimbării, care rămâne şi în acest an în semnul tău zodiacal şi Saturn, planeta stabilităţii, domeniile în care te poţi integra cu succes sunt cele ale marilor organizaţii, ale corporaţiilor, ale grupurilor de oameni ce au pasiuni şi înclinaţii similare cu ale tale!

Taur – La fel ca şi în anul 2016, pe tot parcursul următorului an, Saturn, planeta maturizării, a responsabilităţii şi a durabilităţii în timp, se va afla în casa banilor, îndemnându-te la proiecte serioase din care poţi avea de câştigat sume importante! Deoarece acest domeniu este legat de zodia Săgetătorului, câştigurile ar putea surveni din sau cu ajutorul străinătăţii, în călătorii sau prin orice activitate ce presupune schimbul de informaţii – cursuri, seminarii, workshopuri, cărţi, publicaţii, manuale, reviste sau edituri.

Gemeni – Este perioada în care poţi pleca la drum pe cont propriu în cazul în care faci parte dintr-o colaborare nefericită sau, dacă îţi doreşti, în care poţi găsi cele mai bune asocieri, funcţionabile pe termen lung! Anturajul din care faci parte şi legătura cu străinătatea te pot ajuta în acest sens! Dacă locul de muncă în care te situezi nu îţi mai aduce satisfacţiile dorite, poţi face o schimbare majoră. Atenţionarea vine în sectorul împrumuturilor, al creditelor şi al proceselor ce ţin de bani. Este indicat să ai o strategie bine pusă la punct, să ştii ce îţi asumi şi să nu te lansezi în acele activităţi care ar presupune şi riscuri majore!

Rac – În anul 2017, domeniul carierei vine atât cu şanse bune şi noroc, cât şi cu atenţionări, tensiuni şi blocaje, de care este bine să ţii cont pentru a le depăşi cu bine! Datorită aspectelor stresante dintre Pluton, planeta transformărilor profunde şi Jupiter, planeta ce îţi guvernează domeniul locului de muncă, a responsabilităţilor zilnice şi a activităţilor în care te implici susţinut, eşti îndemnat pui punctul pe i, să îţi restructurezi viaţa şi să ieşi din zona de confort! Dacă jobul prezent nu te mai pune în valoare, dacă nu există şansa de a avansa sau de a face ceva cu plăcere, mai mult ca sigur poţi avea parte de tensiuni, de răsturnări de situaţie şi de momente de criză.

Leu – Este o perioadă în care cursurile de orice fel îţi vor da târcoale, multe informaţii noi vor veni către tine, iar deplasările vor fi la ordinea zilei. Cu toate acestea, există şi o predispoziţie de a te împrăştia în mai multe direcţii, de a începe mai multe activităţi în acelaşi timp şi de a dori să sari peste unele etape importante pentru evoluţia ta! Ia totul mai uşor, sedimentând şi construind pas cu pas! Nu este indicat să iei decizii majore în ceea ce priveşte cariera ta, ci mai mult să fii atent la semnalele de alarmă ce ţi se trag, la avertizările din partea destinului şi la răsturnările de situaţie ce vor apărea!

Fecioară – Este posibil să nu te mai mulţumeşti cu ceea ce ai, să îţi doreşti mai mult, să cauţi oportunităţi şi şanse de afirmare, mai ales dacă locul de muncă în care te afli nu îţi oferă ceea ce îţi doreşti! Datorită aspectelor pozitive dintre Jupiter şi Saturn, acolo unde este cazul, o bună metodă de a câştiga poate veni de pe urma unor chirii, a unor case sau chiar lucrul din propria locuinţă, asocierea cu familia sau punerea bazelor unor proiecte ce ţin de bunăstarea, armonia, decorarea caselor oamenilor! O atenţionarea vine faţă de oamenii cu care lucrezi, a colegilor sau a subalternilor, care ţi-ar putea produce dezamăgiri, pagube sau probleme! Este indicat să fii mai prudent, să nu dezvălui secrete şi să fii mai pe fază la ceea ce îţi dictează intuiţia!

Balanţă – Jupiter, planeta norocului şi a expansiunii se află în semnul tău zodiacal până în luna octombrie a anului 2017, aspect astral care te pune mai mult în evidenţă, care te ajută să ai parte de şanse şi oportunităţi, dar care te poate face să şi exagerezi sau să rişti în unele situaţii, neevaluând corect imaginea de ansamblu! Este un an bun în care să investeşti mai mult în propria imagine, în care să îţi schimbi look-ul sau garderoba, în care să faci paşi importanţi pentru fericire, bucurie şi armonie în viaţa personală şi în care să îţi extinzi nivelul de conştiinţă! Este adevărat că multe din aceste activităţi sau acţiuni te vor face să şi cheltui bani în plus, dar din toamnă încolo să şi câştigi mai bine!

Scorpion – Deoarece planeta ce guvernează veniturile tale tranzitează casa iluziilor, a instabilităţii şi a situaţiilor nu foarte concrete, este posibil ca şi câştigurile tale să aibă parte de unele dezechilibre! Ca atare, nu te lansa în acţiuni riscante, fii foarte precaut în faţa speculaţiilor de orice fel şi menţine-ţi focusul aţintit pe munca de zi cu zi. Tranzitul planetei Saturn în casa banilor poate aduce mai multă muncă, responsabilizare, sarcini în plus şi nevoia de a-ţi gestiona veniturile mult mai bine, iar dacă faci faţă acestor situaţii cu maturitate şi implicare totală, vor apărea şi recompense!

Săgetător – La fel ca şi în anul 2016, Saturn, planeta încercărilor, a obstacolelor, dar şi a maturizării şi înţelepciunii, se află în semnul tău zodiacal, punând în evidenţă o etapă de viaţă prin care trebuie să treci pentru a deveni mai realist, mai responsabil şi mai asumat pe toate planurile! Chiar dacă totul se defăsoară în paşi mici şi siguri, cu răbdare, anduranţă şi răbdare, poţi depăşi orice situaţie apărută, ba mai mult eforturile îţi vor fi răsplătite! Nu este timp pentru naivitate, pentru distracţie prea multă sau pentru superficialitate, acestea fiind atitudinile taxate de către aşa numitul procuror al zodiacului.

Capricorn – De-a lungul anului 2017, Jupiter, planeta expansiunii şi a şanselor favorabile, se situează în domeniul carierei tale, dar nu tot timpul în cele mai bune aspecte cu celelalte planete ale zodiacului! Ca atare, pot exista multe şanse de succes, de creştere, avans sau schimbare pozitivă, dar nu lipsite de tensiuni, de provocări şi de eforturi susţinute din partea ta! Este indicat ca în toată această perioadă să îţi menţii atenţia asupra prestigiului tău, asupra pozţiţiei sociale şi a reputaţiei, mai ales că pot apărea răsturnări de situaţie care să te afecteze!

Vărsător – Planeta Saturn îşi continuă şi anul acesta mersul prin casa proiectelor, concretizând şi aducând recompense atât pentru munca depusă anul precedent cât şi pentru cea viitoare. Este indicat să îţi pui la bătaie toate resursele interioare, să te foloseşti de oamenii ce te înconjoară pentru a face echipă, să apelezi la sprijinul unor organizaţii, asociaţii sau grupuri, să nu îţi pierzi din vedere idealurile şi să ai răbdare pentru a defintiva totul pas cu pas. Una din lecţiile pe care această planetă le cere a fi învâţate este asumarea responsabilităţilor cu mare maturitate şi înţelepciune, iar dacă dovedeşti că testul este trecut, vor apărea şi beneficii, succes şi un mare progres!

Peşti –  Saturn, planeta responsabilităţii şi a muncii susţinute, se află şi în anul acesta în casa profesiei tale, ceea ce îţi sugerează că este o perioadă în care pui bazele unei cariere pe termen lung. Ca în orice tip de construcţie, dacă ai grijă ca această bază să fie cât mai solidă, nimeni şi nimic nu o mai poate dărâma! Bineînţeles, acest proces necesită răbdare, determinare, perseverenţă şi aşezarea fiecărei cărămizi acolo unde îi este locul, iar cu această atitudine bine pusă la punct vor apărea şi rezultatele! Este indicat să fii pe fază la tot ceea ce se întâmplă, să ai o strategie de a acţiona bine pusă la punct, să nu te grăbeşti şi să iei totul pas cu pas. Totodată, este bine să nu exagerezi, să nu te întinzi peste puterile tale şi să iei în calcul toate posibilităţile negative care ar putea să apară!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din spatele zilei tale de naştere
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din...
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o deja. E la o oră de București, traiul e ieftin și apartamentele au prețuri excelente. Există Lidl, Kaufland, parcuri îngrijite și spital nou. Sunt și locuri de muncă pentru tineri
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o...
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Zodiile cele mai harnice. Perfecționiste, dar au și un cusur
Zodiile cele mai harnice. Perfecționiste, dar au și un cusur
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...