Acasă » Horoscop » HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Capricornii trebuie să fie atenţi la influenţa negativă a unor persoane din jurul lor!

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Capricornii trebuie să fie atenţi la influenţa negativă a unor persoane din jurul lor!

De: Cancan 20/09/2016 | 00:04
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Capricornii trebuie să fie atenţi la influenţa negativă a unor persoane din jurul lor!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Se prea poate să ai de-a face cu oameni care gândesc cu totul altfel sau care nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine, astfel încât situaţiile prin care treci astăzi te pun în postura de a-ţi afirma punctul de vedere şi de a-ţi susţine cu tărie concepţiile de viaţă. Rămâi ferm pe poziţie pentru a primi sprijinul şi admiraţia celor apropiaţi. În plan personal, dacă dorul de cineva te apasă, este indicat să nu eziţi şi să îţi faci cunoscute sentimentele.

Taur – Dacă o persoană la care ţineai a dispărut din viaţa ta, iar tu încă îi porţi resentimente, probabil că problema se află la tine. Este indicat să accepţi în sufletul tot ceea ce s-a întâmplat, să ierţi şi să te detaşezi cu totul de acea energie care încă te ţine prins în relaţie. Multe lucruri bune te aşteaptă de acum înainte, ca atare deschide-te către ele şi oferă-le o şansă! În prezent, totul este în schimbare.
 
Gemeni – Viaţa te poate purta în următoarea perioadă pe meleaguri în care  nu ai mai ajuns şi îţi poate scoate în faţă multe persoane noi, de la care ai de învăţat lucruri interesante sau cu care poţi lega prietenii de valoare. Nu fi superficial, ci încearcă să vezi în profunzime sufletul acelora cu care interacţionezi. Cariera urmează să treacă şi ea prin schimbări, de aceea este important să te concentrezi pe ceea ce îţi aduce avansul!

Rac – Latura ta emotivă îţi dictează ceva, iar raţiunea te împinge către altceva, astfel încât în această perioadă te poţi regăsi într-o cumpănă faţă de deciziile pe care trebuie să le iei. Nu te grăbi şi aloca-ţi timpul necesar pentru a face pace cu tine însuţi, răspunsul îţi va veni de la sine! În domeniul iubirii, atitudinea partenerului de viaţă îţi ridică unele semne de întrebare despre care este bine să discuţi. Altfel, un blocaj poate apărea între voi doi!
 
Leu – Îţi place să fii în centrul atenţiei, admirat şi plăcut de cei din jur, dar dacă atitudinea ta este una sfidătoare sau are iz de superioritate, nu vei reuşi decât să îi îndepărtezi pe cei cărora vrei să le atragi privirile! Apelează la spiritul tău jovial şi la energia de care dispui pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta! Poţi face acum un salt înainte dacă crezi în tine cu adevărat şi dacă nu amâni ceea ce ai de făcut! Asumă-ţi responsabilităţi!
 
Fecioară – Unele situaţii complicate sunt menite să îţi testeze rădbdarea, perseverenţa şi gradul de anduranţă de care dai dovadă, aşa că fă tot ceea ce îţi stă în putinţă pentru a progresa! Chiar dacă ţi se poate părea greu, succesul de la final îţi va garanta că nicio muncă nu a fost făcută degeaba şi că a meritat tot efortul pe care l-ai depus! Totodată, bazează-te pe acei oameni de încredere care ţin la tine cu adevărat, te vor sprijini în acţiunile tale!  
 
Balanţă – Există anumite frici interioare care nu te lasă să fii deschis în totalitate faţă de iubire sau faţă de relaţia în care eşti implicat. Este indicat să fii mai atent la ceea ce îi transmiţi partenerului şi să fii sincer – dacă nu există comunicare, gesturile sau atitudinea ta pot fi interpretate greşit. În domeniul serviciului, în următoarea perioadă poate apărea o avansare sau o şansa de a îţi schimbă locul de muncă cu ceva mai bun.
 
Scorpion – Nu amâna pe mâine ceea ce poţi face astăzi şi nu fi neglijent faţă de responsabilităţile şi sarcinile ce ţi-au fost atribuite. Există riscul de a face o greşeală care să te coste! În iubire, chiar dacă lucrurile avansează foarte rapid, este indicat să încetineşti ritmul pentru a savura fiecare moment aşa cum se cuvine! Detaşează-te de acele relaţii care nu mai sunt pe placul tău şi care nu îţi mai conferă linişte sufletească!
 
Săgetător – Un proiect la care visai cu ochii deschişi se apropie din ce în ce mai mult de tine, aşa că gestionează-ţi toate forţele pentru a îl putea susţine şi pentru a te putea implica. Determinarea de care dai dovadă îşi va spune cuvântul la final, atunci când trebuie să fii şi recompensat pentru toată munca depusă. Selectează-ţi priorităţile şi axează-te pe lucrurile care aduc plus valoare în viaţa ta.
 
Capricorn – Inflenţa unor persoane din jurul tău nu este tocmai pozitivă, problemele lor sau situaţia de viaţă cu care se confruntă dezechilibrându-te şi pe tine! Este important să faci o alegere în acest moment care să te vizeze numai pe tine şi care să îţi aduce liniştea în suflet. În domeniul familiei, cei care te iubesc sunt alături de tine şi îţi demonstrează dragostea lor, iar asta este ceea ce contează cu adevărat!
 
Vărsător – Nu este indicat să alergi acum după mai mulţi iepuri în acelaşi timp, ci să te concretizezi pe un singur aspect, cel care te împlineşte mai mult! Numai o atitudine matură şi responsabilă îţi poate crea conjuncturile favorabile de care ai nevoie pentru a reuşi, deci menţine-te focusat în această direcţie! Totodată, nu sări etapele, ci ai răbdare pentru a face totul pas cu pas!
 
Peşti – Poţi descoperi multe răspunsuri la întrebările pe care ţi le pui alături de un grup de persoane cu aceleaşi preocupări cu ale tale. Lasă-ţi mintea deschisă către noi posibilităţi şi către integrarea şi altor puncte de vedere, deoarece optica din care priveşti lucrurile este în schimbare. Chiar dacă unele adevăruri nu îţi convin sau te deranjează, este mai bine să priveşti realitatea în faţă!  
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea