Acasă » Horoscop » HOROSCOP 23 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 23 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 23/04/2016 | 08:23
HOROSCOP 23 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Cateodata, un zambet face mai mult decat o suta de cuvinte, asa ca nu uita sa razi de fiecare data cand situatia o cere sau cand te afli in dificultate. O stare de spirit buna te va ajuta in pofida gandurilor negre pe care ti le faci si iti va insenina ziua! Daca ti-e dor de o persoana, las-o sa stie ceea ce simti si marturiseste-i sentimentele tale. Totodata, astazi poti primi vesti bune cu referire la o problema de sanatate care te ingrijora.

Taur – Discuta deschis si sincer cu acea persoana cu care simti ca ai pierdut conexiunea.  Nu este cazul sa va indepartati chiar daca simti ca vorbele ei te-au deranjat sau nu au fost ceea ce te-ai fi asteptat. Gandeste pozitiv si consolideaza-ti relatiile de prietenie! O veste buna in ceea ce priveste derularea unui proiect iti poate schimba starea de spirit. Destinde-te spre seara cu o plimbare in parc sau cu o ora de sport, te va ajuta sa iti pui ordine in ganduri.

Gemeni – Termenii unui contract prestabilit anterior se pot modifica astazi ca urmare a unor rasturnari de situatie. Ia in considerare noile informatii si fii cu bagare de seama la ceea ce semnezi sau aprobi. Fii sincer si afirma lucrurile care nu iti fac placere, altfel vei ajunge sa te macini in interior.  Este o zi favorabila calatoriilor si intalnirii cu oamenii dragi din viata ta, asa ca nu intarzia sa ii revezi. Lasa-ti intuitia sa te ghideze si nu incerca sa o inhibi prin rationamente logice!

Rac – Dupa o perioada destul de stresanta sau haotica din viata ta la nivel relational, situatia va incepe sa se aseze si sa intelegi cu adevarat ceea ce s-a intamplat intre voi! Reconsidera deciziile pe care le-ai luat si nu te lasa influentat de oamenii din jurul tau. Priveste aceasta oportunitate ca pe o ocazie de a-ti face planuri pe termen lung si focuseaza-te pe ceea ce este important pentru sufletul si linistea ta interioara. Asigura-ti libertatea de a alege si nu da inapoi in fata obstacolelor ce survin.

Leu – S-ar putea ca comunicarea cu oamenii din jurul tau sa nu fie tocmai benefica astazi si sa simti ca nu esti inteles.  Examineaza cauzele care au dus la aceasta situatie deoarece vei ajunge la unele revelatii care sa iti schimbe felul de a fi sau sa iti imbunatateasca modul in care ii intelegi pe ceilalti! O decizie importanta trebuie luata la locul de munca, iar mai multe persoane depind de judecata ta. Incearca sa fii impartial si sa te gandesti la binele tuturor celor implicati!

Fecioară – Urmeaza o perioada agitata in care va trebui sa faci foarte multe drumuri. Mentine-ti calmul si urmeaza un plan prestabilit, organizandu-te foarte bine! Fii cu bagare de seama la relatia cu rudele, la verisori sau la raportul pe care il ai cu vecinii. Exista probabilitatea ca un scandal vechi sa reapara! Unele secrete sunt pe cale sa iasa la iveala, iar din acest motiv iti vor trebui scuze foarte bune ca sa te disculpi! Atentie, nu te complica mai mult!

Balanţa – nu este usor sa te conectezi la partenerul de viata in aceasta perioada in care s-ar putea sa pierzi din vedere esenta cuvintelor sale! Incearca sa renunti la dorinta ta de a armoniza si echilibra totul si sa intelegi ca o cearta poate sa fie si constructiva atunci cand scopul este unul pozitiv si benefic amandorura! Da frau liber sentimentelor si exprima ceea ce ai pe suflet si ceea ce te nemultumeste, mai mult ca sigur vei fi uimit de rezultatul pe care il vei declansa!

Scorpion – Apleaca-te asupra celor din jurul tau cu mai multa caldura si raspunde-le asa cum sti sau poti la intrebarile ce si le pun! Empatia, dorinta de bine si intelegerea de care dai dovada acum iti vor fi rasplatite mai incolo! Spre seara, profita de putinul timp liber pe care il ai la dispozitie si rasfoieste acea carte de pe noptiera. O idee noua sau un concept original iti poate capta atentia si poate deveni solutia cautata la o problema cu care te confrunti.

Sagetator – Discuta cu un prieten, colaborator sau asociat planuri marete, idealuri si vise. Ceea ce puneti acum pe hartie se poate concretiza in viitor sub forma unui proiect major, benefic amandorura! O deplasare scurta in afara orasului sau vizitarea unor locuri sfinte, a unei biserici sau a unei manastiri, iti vor aduce calmul si linistea interioara pe care le cauti de ceva vreme! Persoana iubita este alaturi de tine pentru a te sustine si pentru a te incuraja!

Capricorn –   Chiar daca nu te-ai relaxat suficient in ultima perioada si te simti obosit, exista noi proiecte de demarat, iar tu trebuie sa le faci fata cu brio! Urmeaza cateva zile in care te confrunti cu responsabilitati si termene limita, cu indatoriri ce trebuie onorate cu strictete, asa ca este indicat sa te mentii concentrat. Vor veni si zilele de odihna, pe care le vei putea savura ca urmare a unor reusite profesionale!

Varsator – Timid-timid, sunt semne ca atmosfera din camin se limpezeste si cresc sansele de a rezolva unele incurcaturi mai vechi legate de casa ori proprietati. Ziua in curs vine cu o accentuare a nevoii de dragoste si de impartasire cu celalalt, dublata de o sete de exprimare libera si neingradita a sentimentelor. Lasa lucrurile sa vina spre tine sau du-te catre celalalt cu bratele deschise, cu afectiune si bunavointa, fara sa critici sau sa ridici pretentii.

Pesti – Este vremea colaborarilor, de aceea invarte-te in diverse cercuri, fa cunostinte ce-ti largesc orizontul si-ti ofera oportunitati de dezvoltare. Atentie sporita la o multime de mici detalii care pot merge anapoda si care pot face diferenta! Fa apel la calmul, rabdarea si puterea ta de concentrare pentru a fi depasite sau reglate.Totodata, este o zi favorabila cuplului. Timpul in doi poate fi petrecut in mod placut in vizite, la petreceri, in excursii sau in alte forme de divertisment.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...