Acasă » Horoscop » HOROSCOP 23 AUGUST! Pentru capricorni este o zi oportună pentru a face o excursie la munte sau o plimbare în aer liber!

HOROSCOP 23 AUGUST! Pentru capricorni este o zi oportună pentru a face o excursie la munte sau o plimbare în aer liber!

De: Cancan 23/08/2016 | 01:00
HOROSCOP 23 AUGUST! Pentru capricorni este o zi oportună pentru a face o excursie la munte sau o plimbare în aer liber!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Fii cu băgare de seamă la ceea ce are să te înveţe ziua în curs – este posibil că o situaţie de viată să îţi schimbe filosofia de viată, felul în care gândeşti sau în care te raportezi la spiritualitate şi credintă. Dacă pleci într-o călătorie este bine să verifici de două ori înainte toate detaliile traseului, deoarece este probabil să întâmpini dificultăti, schimbări de situaţie sau elemente care apăr la neprăvăzut.

Taur – Energia zilei în curs îţi poate aduce o transformare radicală în planul interior. Vechi tipare ale gândirii se modifică şi se eliberează pentru a lăsa loc unei regenerări totale şi unor noi structuri mentale să se instaleze. Nu te opune situaţiilor de viată care apăr şi nici nu încerca să schimbi ceva – ceea ce este mai bine pentru tine să se întâmple se va întâmplă oricum, iar asta într-un mod la care nici nu te aşteptai.

Gemeni – Aspectele astrale ale zilei în curs degajă o mare energie în domeniul cuplului, al căsătoriei şi al partenerului de viaţă. Este un moment în care se pot lua decizii majore atât în beneficiul cuplului şi al avansului către viitor căt şi individual, adică acela de a continuă drumul separat. Este indicat să analizezi cu atenţie ceea ce îţi doreşti cu adevărat, ceea ce simţi şi ceea ce este mai bine pentru tine şi evoluţia ta! 

Rac– Ceva în modul în care munceşti, în care te raportezi la responsabilitătile zilnice şi în care îţi asumi sarcini fată de cei din jur trebuie să se schimbe. Este bine să evaluezi modul în care percepi toate astea şi în care acţionezi şi să iei o decizie drastică în ceea ce te priveşte. Totodată, fii cu băgare de seamă la sănătate şi nu amâna nicio problemă cu care te confrunţi.

Leu – Planurile pe care ţi le faci cu referire la partenerul de viată sunt posibile să fie în schimbare atât în bine cât şi în rău, în funcţie de legătura pe care o aveţi. Este posibil că acum să faceţi un mare salt înainte impreună sau să decideţi o despărţire. Totodată, acest aspect astral important ar putea face referire la felul în care te raportezi la copii – poţi decide acum să ai un copil sau, dacă există deja, să faci un pas important către ei.

Fecioară – Nu te încrede în cei pe care abia i-ai cunoscut, nu toată lumea poate fi sinceră sau onestă cu tine. De câte ori trebuie să te mai loveşti, ca să ajungi să te fereşti cu adevărat? Lasă modestia la o parte şi afirmă-ţi talentele cu toată încrederea, deoarece vei avea numai de câştigat! În sens metaforic, un tren te aşteaptă în gară, aşa că grăbeşte-te pentru a îl prinde acum!

Balanţa – O discuţie cu persoana pe care o iubeşti a rămas neterminată sau neînţeleasă pe deplin, că atare aşteaptă-te să revină din nou în viaţă ta, de data această cu mai multă virulenţa şi cu o mai mare importantă! Dacă Universul îţi tot oferă semnale că drumul pe care mergi se înfundă, poate este mai indicat să te trezeşti şi să cauţi o altă alternativă, mult mai benefică pentru tine!

Scorpion – Nu este nimeni vinovat pentru deciziile pe care le-ai luat până acum, aşa că nu mai încerca să cauţi tot felul de scuze, ci asumă-ţi responsabilitatea pentru propria viaţă! Lasă-te purtat de ceea ce-ţi dictează inima, nu raţiunea sau persoanele din jur şi ai să iei cele mai bune decizii de acum înaine. Cineva din străinătate poate luă legătură cu tine, aducându-ţi în prim plan o oportunitate uriaşă!

Săgetător – Chiar dacă nu îţi place să arăţi ceea ce este în sufletul tău, a venit momentul în care să îţi mai iei o piatră de pe inimă şi să te descarci de tot ceea ce te apăsa! Vorbeşte cu un prieten apropiat şi destăinui-te! Sunt mulţi cei care ţin la tine şi care te iubesc, aşa că lasă-te ajutat atunci când simţi că nu mai ai nicio soluţie sau nu mai poţi face faţă la toate de unul singur!

Capricorn – Nu căuta scuze pentru a nu te vedea cu cei din anturajul tău şi nu mai respinge invitaţiile care ţi se fac, deoarece mai mult ca sigur vei petrece o zi minunată şi relaxanta alături de ei! Este chiar o zi oportună pentru a face o excursie la munte sau o plimbare în aer liber. Ai nevoie de spaţiu, de mişcare şi de o companie plăcută pentru a te destinde şi pentru a te detaşa de planul cotidian!

Vărsător – Fii pe fază la oportunităţile zilei în curs, deoarece cineva va veni către tine cu o soluţie salvatoare la o problemă cu care te confruntai. Nu ezita să apelezi la la cei dragi atunci când este nevoie! Cineva apropiat îţi poate face un cadou, un obiect pe care ţi-l doreai de foarte mult timp şi pe care nu ai putut să îl achiziţionezi! Bucură-te de acest moment, îţi va înveseli cu siguranţă ziua! 

Peşti – Fii pe fază la semnele ce ţi se arată astăzi într-un mod evident şi nu mai face uz de raţiune la orice pas! Totodată, nu diseca firul în patru, deoarece intuiţia este cea care te va ajuta să iei deciziile corecte! Lasă-ţi toată energia acumulată să se elibereze şi nu mai da vina pe cei din jur pentru ceea ce tu întreprinzi! Tinzi să fii prea orgolios şi impunător cu cei pe care ii iubeşti, iar asta se simte!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice