Acasă » Horoscop » HOROSCOP 23 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 23 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 23/06/2016 | 07:39
HOROSCOP 23 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Fii gata pentru orice, evenimente speciale sau neobişnuite se arată la orizont, iar impactul lor este mai mare decât crezi sau decât te aştepţi! Atmosfera zilei în curs are iz de competiţie. Gândeşte dacă rezultatul final este ceea ce îţi doreşti cu adevărat sau este doar un joc al orgoliilor! Te poţi afla într-un impas, dar încrederea în cineva de nădejde iti poate spulbera toate îndoielile. Nu te sfii să vorbeşti despre problemele personale!

Taur – Întâlnirea cu colegii ridică unele probleme tensionante, iar cearta nu este departe de tine! Atenţie, mai târziu vei regreta o atitudine neloaială! Indiferent de ceea ce te supără azi, nu uita că şi mâine este o zi, iar toate sunt trecătoare! Detaşează-te şi lasă timpul să-şi spună cuvântul! Nu te obosi şi nu te stresa prea tare! O deplasare în aer liber îţi va face foarte bine din punct de vedere al sănătăţii şi al relaxării fizice.

Gemeni – Încearcă să te descurci singur, să fii matur şi să nu apelezi la nimeni pentru ceea ce ai de făcut azi! Vei simţi o mare satisfacţie la lăsarea serii. Foloseşte-ţi talentele de leader şi exprimă-te cu toată forţa, iar ceilalţi te vor admira şi te vor respecta! Norocul îţi surâde dacă ştii să-l foloseşti! Nu te aventura să scrii mesaje pe care nu trebuie să le vadă terţe persoane, rişti să fii desconspirat exact de persoana care nu trebuie.

Rac – Nu lua totul în tragic şi nu fi pesimist, unele lucruri care par nefaste la început se dovedesc a fi în final spre binele sau în avantajul tău! Este indicat să discuţi făţiş cu colegul sau angajatul de la locul de muncă, despre care simţi că a întrecut unele limite. Poate fi doar o neclaritate! Un prieten îndepărtat îşi anunţă sosirea în oraş şi doreşte să îţi facă o vizită. Întâlnirea cu el îţi va deschide porţile unui nou tip de relaţie!

Leu – Profită de ocazia unei zile calme pentru a-ţi încărca bateriile, mâine vei avea nevoie de foarte multă energie pentru a face faţă situaţiilor apărute! Concentrează-te pe treburile casei şi pe cele de familie. Cei dragi îţi simt lipsa şi au nevoie de prezenţa ta, aşa că dăruieşte-te lor cu iubire! Se prea poate ca un prieten să se fi supărat pe tine, iar reacţia lui să fie întemeiată. Acordă-ţi timp de gândire şi procedează cum este mai corect!

Fecioară – Nu reacţiona impulsiv şi nu te rezuma doar la tine, cei din jurul tău s-ar putea simţi lezaţi şi ţi-ar putea adresa cuvinte nu tocmai … plăcute! Stabileşte-ţi agenda de priorităţi şi organizează-te foarte bine! Se anunţă o perioadă agitată şi plină de lucruri pe care nu le-ai prevăzut! Destinde-te la un pahar cu cineva drag ţie. Sfaturile pe care le vei primi au mare importanţă şi te vor ajuta să ieşi cu brio dintr-o situaţie delicată!

Balanţă – Starea de spirit îţi este în schimbare, iar sentimentul de melancolie sau regret poate fi foarte prezent! Ia o pauză pentru a introspecta ceea ce simţi! Pune persoanele dragi pe primul loc şi fii acolo pentru ele atunci când te solicită sau atunci când au nevoie de tine! Gestul îţi va fi răsplătit! Este o zi armonioasă, ce poate fi trăită în intimitatea căminului sau alături de partenerul de viaţă! Atmosfera pacifistă va dezamorsa orice tensiune!

Scorpion – Trezeşte-te de dimineaţă şi onorează sarcinile ce îţi revin, atât pe cele de la locul de muncă, cât şi pe cele de acasă! Rişti altfel să intri în conflict! Unele probleme de sănătate pot fi cauzate de un stres emoţional intens. Încearcă să te detaşezi de situaţiile care te menţin în priză! Dacă cineva din trecutul tău te caută, acordă-i o şansă pentru a asculta şi a discuta! Convorbirea avută îţi poate elibera unele sentimente reprimate!

Săgetător – Lucrurile mărunte, pe care nu le-ai luat în calcul, îţi pot răsturna o situaţie de viaţă de care păreai foarte sigur! Atenţie la amănunte! Chiar dacă pare că timpul este foarte scurt, dacă te concentrezi şi eşti responsabil, poţi termina într-o zi ceea ce alţii au făcut într-o săptămână! Concentrează-te pe ceea ce mănânci şi fii mai atent la modul în care te odihneşti. Este foarte vizibil că trebuie să faci o schimbare!

Capricorn – Nu pune la inimă vorbele supărătoare, rişti să-ţi schimbi starea de spirit pentru mai multe zile! Priveşte totul cu indulgenţă şi detaşare! Este necesar să ierţi o persoană apropiată, chiar dacă susţi că ţi-a greşit sau că nu a procedat corect! Renunţarea la supărare îţi va face bine şi ţie! Creativitatea de care dai dovadă te poate scoate din impas. Nu te pripi cu reguli sau norme rigide şi acţionează din intuiţie şi emoţie!

Vărsător – Entuziasmul tău fără margini nu este în concordanţă cu energia fizică. Încearcă să nu te expui unor eforturi mari. Este important să ai răbdare şi calm. O oportunitate neaşteptată de a pleca într-o călătorie poate apărea azi. Posibil cu un partener de afaceri. Vei împărţi profitul cu acesta. E posibil să cunoşti o persoană care te atrage din punct de vedere intelectual. Atingeţi subiecte profunde ca cele spirituale sau despre natura umană.

Peşti – Ai sentimentul că cei din jurul tău nu te plac. Este însă doar o percepţie greşită. Comportă-te firesc şi ei vor răspunde în aceaşi manieră. Situaţia financiară nu este tocmai bună din cauza faptului că vei achita o grămadă de facturi. Dacă eşti puţin mai calculat, nu vei fi dat peste cap. Ai petrecut cam mult timp la birou şi, în această perioadă tensionată din punct de vedere al relaţiilor, nici a ta nu va fi ferită de ceva încordare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din spatele zilei tale de naştere
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din...
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o deja. E la o oră de București, traiul e ieftin și apartamentele au prețuri excelente. Există Lidl, Kaufland, parcuri îngrijite și spital nou. Sunt și locuri de muncă pentru tineri
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o...
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Zodiile cele mai harnice. Perfecționiste, dar au și un cusur
Zodiile cele mai harnice. Perfecționiste, dar au și un cusur
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...