HOROSCOP 23 NOIEMBRIE. Săgetătorii trebuie să aibă mai mare grijă la…

Publicat: 22/11/2016 | 23:14
HOROSCOP 23 NOIEMBRIE. Săgetătorii trebuie să aibă mai mare grijă la…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec –  Astăzi poţi asista la o situaţie nedreaptă, ca atare vei căuta să ţi se facă dreptate sau vei căuta persoane care să te susţină şi să fie de partea ta! Cei din jur îţi vor admira principiile după care te ghidezi, iar etica şi moralitatea vor fi cuvintele cheie pe care să te bizui! Chiar dacă este posibil să intri într-o luptă, o vei face pentru o cauză nobilă în care crezi foarte tare, iar asta te va şi ajuta să ieşi învingător!

Taur – Nu este momentul să te porţi altfel decât îţi este caracterul sau să ieşi din zona ta de confort numai de dragul unor persoane care nu ţin cu adevărat la tine! Menţine-ţi echilibrul şi păstrează-ţi nealterată integritatea şi valorile în care crezi. Autenticitatea ta va fi respectată şi chiar admirată dacă nu te laşi dus de val, influenţat şi dacă nu vei risca pe o carte care nu îţi aduce niciun avantaj!

Gemeni – Eşti mult mai atent la gesturile şi la cuvintele persoanei pe care o iubeşti, dar dacă pui accent pe fiecare amănunt pe care il observi s-ar putea să exagerezi! Comunicarea în cuplu poate fi îngreunată, mai ales că eşti mult mai introvertit decât de obicei. Datorită conjuncţiei planetei ce te guvernează, mercur, cu saturn, planeta maturităţii şi a responsabilităţii, eşti mult mai serios, dar şi mai rezervat în promisiunile pe care alţii şi-ar dori să le audă de la tine!

Rac – Începe o perioadă în care acorzi mai multă atenţie situaţiei de la locul de muncă, dar nu face din asta o obsesie şi nu te plânge în fiecare zi deoarece vei atrage probleme din ce în ce mai intense! Nu exagera ceea ce ţi se întâmplă, dimensiunea problemelor este dată de însăşi percepţia cu care le abordezi! Cu cât eşti mai calm şi mai detaşat cu atât vei ajunge să rezolvi mai multe lucruri, iar cu cât te enervezi mai tare cu atât vei bloca şi proiectele în care eşti implicat!

Leu – Orgoliul este cuvântul cheie al perioadei, iar atitudinea ta poate duce la dezechilibre în relaţia de cuplu. Nu fi atât de pretenţios, de egocentrist şi nu exagera în doleanţele pe care le ai faţă de persoana iubită, rişti să ajungi într-o situaţie pe care nu vei şti cum să o gestionezi! Eşti în centrul atenţiei la locul de muncă, iar munca pe care o depui poate fi admirată de cei cu care lucrezi!

Fecioară – Fii mai receptiv la stările celor din jurul tău deoarece rişti ca cei din jur să te perceapă mai dur sau mai irascibil decât de obicei. Abţine-te de la critici sau de la dorinţa de a căuta nod în papură altora şi fii mai diplomat! Este un moment bun în care să schimbi ceva la mediul în care locuieşti – reparaţii, confort, amenajări! Concentreaza-te pe casă şi pe cei dragi mai mult!

Balanţă – Eşti foarte relaxat în această perioadă încât să poţi nu fii pe fază la unele aspecte importante la locul de muncă! Ca atare, rişti să fii neglijent sau dezinteresat faţă de lucrurile în care erai foarte implicat până acum! Este indicat să nu cedezi şi să nu îi laşi pe alţii să îţi facă treaba, să continui ceea ce ai început şi să faci faţă provocărilor! Chiar dacă ai unele nemulţumiri, este mai bine să le spui sincer şi să nu reacţionezi cum nu este favorabil imaginii tale!

Scorpion – Este posibil să te simţi foarte tensionat, fără prea mult timp la dispoziţie şi cu multe dead-line-uri cărora trebuie să le faci faţă! Este indicat să nu forţezi lucrurile şi să nu te axezi pe ceea ce nu ai, ci mai mult pe ceea ce deţii deja! Fii recunoscător pentru oamenii care te iubesc, pentru lucrurile bune din viaţa ta, pentru tot ceea ce ai obţinut până acum! Fă face cu tine însuţi şi lasă destinul să îşi urmeze cursul firesc, aşa vei ajunge mai repede la destinaţie!

Săgetător – Ai mai multă forţă interioară în această perioadă, dar şi mai multe frustrări care sunt pe cale să iasă la suprafaţă! Dacă ţi se pare că cei din jur nu se ridică la înălţimea valorii cu care i-ai investit, dacă simţi că ai obosit şi că ai făcut mult prea multe pentru alţii şi nu pentru tine, este indicat să faci o schimbare majoră în viaţa ta! Sectorul banilor este ameninţat, aşa că ai grijă şi fii prudent la cheltuielile pe care le faci!

Capricorn – Este posibil ca în următoarea perioadă să treci prin mai multe schimbări la nivel emoţional sau una să spui şi alta să gândeşti de fapt! Analizează mai bine situaţia prin care treci şi gestioneaz-o cu prudenţă, rişti să ajungi la unele conflicte sau să îi derutezi pe cei cu care relaţionezi cel mai mult! Este un moment bun să te sfătuieşti cu acele persoane care îţi pot linişti sufletul, pentru a te descărca sau pentru a te detaşa de o suferinţă trecută!

Vărsător – Eşti foarte concentrat pe sectorul muncii, al responsabilităţilor şi al agendei de lucru, iar acest fapt te poate conduce către epuizare la nivel fizic, dar şi psihic! Cu toate că eşti de bază şi cei din jur te apreciază pentru tot ceea ce faci, este indicat să te mai şi odihneşti. În relaţia de cuplu, eşti susţinut cu iubire, cu gesturi tandre şi afective, ţi se dovedeşte prin acţiuni concrete că ai o legătură frumoasă şi trainică!

Peşti – Revizuieşte-ţi planurile de viitor şi fii mult mai implicat în ceea ce îţi doreşti. Gândeşte-te în primul rând la tine şi nu la alte persoane, făcând curăţenie în jurul tău. Este o perioadă în care îţi poţi da seama de realitatea care te înconjoară, de oamenii care îţi sunt alături şi de ceea ce ai de făcut de acum înainte! Poţi avea parte de o ascensiune profesională, dar pentru asta este necesară şi implicarea ta!