Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 AUGUST! Leii trebuie să-ţi lase creativitatea liberă pentru a surprinde persoana iubită!

HOROSCOP 29 AUGUST! Leii trebuie să-ţi lase creativitatea liberă pentru a surprinde persoana iubită!

De: Cancan 28/08/2016 | 23:59
HOROSCOP 29 AUGUST! Leii trebuie să-ţi lase creativitatea liberă pentru a surprinde persoana iubită!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ţi se cere o schimbare radicală de atitudine, nu mai poţi continua în acelaşi mod ca înainte, deci concentrează-te cu atenţie la…tine! Încearcă să te conformezi regulilor şi standardelor impuse de locul în care lucrezi, rişti altfel să intri în discuţii conflictuale cu superiorii! Oricât de greu ar fi să spui adevărul în faţă, e de preferat decât să spui celor cu care intri în contact o minciună care îţi şi strică imaginea! 

Taur – Ai ocazia azi să întâlneşti o persoană cu un efect foarte bun asupra ta deoarece te motivează, te ambiţionează şi îţi inspiră curajul de care aveai nevoie! Imbratiseaz-o cu toată încrederea. În familie, eşti sufletul tuturor – alergi, pregăteşti, faci treabă, te dedici cu toată plăcerea fericirii lor! Poţi petrece o seară minunată alături de cei dragi, dar ai grijă şi de tine şi nu te obosi prea tare! 

Gemeni – Ai multe de făcut astăzi – drumuri, alergătura, telefoane şi treabă, iar acest fapt te menţine activ şi energic. Vei reuşi să le faci pe toate dacă îţi păstrezi o stare de optimism şi simţ al umorului în faţa tuturor situaţiilor întâmpinate. Spre seară, o discuţie cu persoana pe care o iubeşti poate lămuri multe lucruri pe care nu le-aţi înţeles la momentul potrivit. Fii deschis şi sincer faţă de ea!

Rac – Găseşti astăzi o persoană cu foarte multă experienţă cu care să discuţi multe din problemele care te macină. Te poate ajuta să depăşeşti un blocaj şi îţi poate deschide o poartă mentală din care să priveşti altfel lucrurile cu care te confrunţi. Nu au rost regretele şi nu trebuie să îţi asumi vreo vina, bucură-te de prezent şi de ceea ce îţi oferă viaţa. Investeşte în familie şi în cei pe care îi iubeşti.

Leu – Este important să respecţi regulile impuse de societate în situaţiile cu care te confrunţi astăzi, deoarece este posibil să fii sancţionat. La locul de muncă, organizează pe toată lumea pentru a se implica într-o activitate comună – veţi reuşi mai repede împreună! Lasă-ţi creativitatea liberă dacă vrei să surprinzi persoana iubită sau să îi faci un cadou! Mai mult ca sigur gestul îţi va fi răsplătit cu multă iubire. 

Fecioară – Încearcă să refaci legătura cu nişte membri ai familiei pe care nu i-ai mai văzut demult. Reîntâlnirea cu aceştia îţi va aduce un sentiment de stabilitate şi securitate la nivel sufletesc. Mizează pe ceea ce ştii şi acţionează cu încredere în ceea ce îţi propui – vei reuşi să duci totul la bun sfârşit. Nu te lăsa influenţat de ceea ce ţi se spune de cei din jur, ci doar de ceea ce simţi şi trăieşti tu!

Balanţă – Dacă o discuţie cu persoana pe care o iubeşti te-a dat peste cap sau te-a făcut să îţi pui anumite întrebări şi să ai îndoieli, nu lua decizii imediate şi nu răspunde fără să laşi informaţia să se sedimenteze şi sentimentele să se aşeze. Veţi lămuri totul şi te vei convinge de adevăr la momentul potrivit. Lasă să vorbească faptele în favoarea cuvintelor, care mai mult pot pune paie pe foc!

Scorpion – Întâlnirea cu nişte prieteni sau cu nişte oameni deosebiţi ţi-a făcut multă plăcere şi te-a încărcat cu energie pozitivă. Lasă această stare să te cuprindă cât mai mult, te va ajuta în toate activităţile pe care ţi le propui. Fii cu băgare de seamă la reacţiile partenerului de viaţă, pot ascunde unele nemulţumiri pe care nu îşi doreşte să ţi le mărturisească deschis. Lasă-ţi intuiţia activă şi nu trece totul prin filtrul raţiunii.

Săgetător – Există o situaţie în viaţa ta relaţională care nu îţi dă pace, te pune pe gânduri sau te întristează. Nu îţi canaliza toată energia în acest aspect deoarece rezolvarea lui nu ţine în totalitate de tine. Este mereu nevoie de doi pentru a face un cuplu, iar adevărul stă tot timpul undeva la mijloc. Lasă timpul să treacă şi lucrurile să se desfăşoare şi nu încerca să schimbi sau să accelerezi cursul evenimentelor. 

Capricorn – Vibrezi la unison cu persoana iubită şi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, de parcă va citiţi şi va completaţi gândurile unul altuia, iar asta te bucură foarte mult. Poţi demară nişte planuri pe termen lung şi poţi visa la viitor. La locul de muncă, este indicat să te mai detaşezi un pic de responsabiltăţi şi să încerci să delegi şi altora din ele. Nu vei reuşi să le faci pe toate şi te vei şi împovăra.

Vărsător – Ai ocazia azi să întâlneşti o persoană cu un efect foarte bun asupra ta: te motivează, te ambiţionează şi îţi inspiră curajul de care aveai nevoie! Dacă ţi-ai făcut eficient şi bine treaba şi eşti cu sarcinile îndeplinite la zi, este foarte posibil azi să fii recompensat financiar de către şefi. După o perioadă solicitantă care te-a adus la epuizare fizică, n-ar fi rău dacă te-ai pregăti pentru următoarea perioadă începând cu exerciţii fizice în aer liber.

Peşti – Chiar dacă eşti o persoană sensibilă şi îţi doreşti armonie în familie încearcă astăzi să nu te laşi afectat de ieşirile unora dintre cei apropiaţi. Eşti într-o perioadă în care ai predispoziţia de a te gândi la trecut, la fostul partener, la greşeli. Important este să ştii că poţi învăţa din ele. Nu poţi schimba trecutul şi nu poţi controla viitorul, bucură-te de prezent. Adaptarea la situaţii diferite este importantă pentru a reduce stresul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...