Altceva cu Adrian Artene
Cu Daniel Buzdugan pe urmele Crăciunului, în căutarea lui Dumnezeu: ”Mi-ar fi plăcut să fiu preot!”
Home » Horoscop » HOROSCOP 29 IUNIE. Taurii trebuie să aibă grijă la…

HOROSCOP 29 IUNIE. Taurii trebuie să aibă grijă la…

De: Cancan 29/06/2016 | 07:41
HOROSCOP 29 IUNIE. Taurii trebuie să aibă grijă la...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Pot apărea ocazii în care să comunici mai mult, în care să te afirmi sau în care să stabileşti legături importante, utile şi în viitor! Profită de ele la maxim! Probele de maturitate vin din sectorul familiei, al părinţilor şi al căminului. Cineva drag are nevoie de tine, iar tu va trebui să depui toate eforturile pentru a-l ajuta. Dacă prietenii îşi doresc să te vadă, găseşte o portiţă de a te întâlni cu ei şi nu îţi va părea rău.

Taur – Este necesar ca azi să-ţi menţii o agenda de lucru impecabilă, bine organizată şi valorificată, lucrurile bine făcute vor fi şi răsplătite într-un final. Ai grijă la sănătate şi fii cu analizele la zi, zone sensibile ale corpului pot fi activate datorită unor greşeli din trecut sau a unor vicii şi exccese. Este perioada în care pot apărea multe oprtunităţi de schimbare la nivel personal, în modul în care te percep ceilalţi sau în felul în care arăţi.

Gemeni – Sprijină-ţi prietenii, dar nu le ţine partea atunci când adevărul este departe de ei! Rişti să faci o greşeală şi să fii catalaogat aşa cum nu eşti! Indiferent de situaţie, dacă te simţi nepregătit, mai bine gândeşte de două ori înaintea acţiunii! Este indicat ca lucrurile să iasă bine din prima! Este o perioadă propice aderării la un grup ce împărtăşeşte aceleaşi idealuri ca şi tine, precum şi de a te implica în diverse acţiuni umanitare.

 

 

Rac – Esti fericit? Ce îţi doreşti cu adevărat? Încotro te indrepţi? Sunt întrebări ce aşteaptă un răspuns de la tine, deci gândeşte înainte să acţionezi! Poate nu este o idee bună ca o prietenie frumoasă să se transforme într-o idilă! Fii cu băgare de seamă la consecinţe şi la riscurile asumate! Totodată, fii cu ochii pe aceaia ce îţi doresc răul sau cu care nu te înţelegi şi fii prevăzător, relaţiile cu ei pot lua o turnură neaşteptată!

Leu – Eşti gata să pui în aplicare un proiect, iar ceea ce începi acum are şanse să se dezvolte în continuare, pe o perioadă îndelungată! Urmăreşte şansele! Totuşi, lucrurile mari se construiesc încet sau baza necesară dezvoltarii are nevoie de timp, de aceea acordă-le tuturor paşilor importanţa de care au nevoie. Îndreaptă-te către prieteni şi cei dragi, domeniu în care pot exista atât surprize neplăcute, despărţiri sau rupturi, cât şi apropieri imediate!

Fecioară – Azi eşti plin de energie, bună dispoziţie şi farmec personal, astfel încât în orice acţiune te-ai lansa, vei avea şi şanse de reuşită! Este un moment bun să închei înţelegeri de afaceri cu unele persoane, dar nu cu superiorii sau cu angajaţii. Menţine-ţi interesele vii şi prezente! Familia devine importantă acum, când poţi participa la o reuniune! Simte-te bine alături de ei şi comunică, energia grupului îţi va face foarte bine!

Balanţă – Este important ca în această zi să-ţi pui ordine în trecut, în raport cu părinţii, rudele sau cu persoanele apropiate. Resentimentele trebuie eliminate! Concentrează-te pe relaţia de cuplu! Casatorit sau nu, azi primează sentimentele, compasiunea, compromisurile şi sacrificiul din iubire! Învaţă să asculţi şi să te armonizezi cu dorinţele, emoţiile şi cerinţele celor din jurul tău, astfel veţi reuşi să lucraţi eficient, în echipă!

Scorpion – Credite, moşteniri, acte sau tranzacţii sunt indiciile următoarei perioade. Ia lucrurile cu calm, nu te grăbi şi, mai ales, nu te certa! Este bine să-ţi păstrezi calmul şi să nu reacţionezi impulsiv. Diplomaţia este o armă foarte puternică, poate soluţiona situaţiile cu care te confrunţi! Urmăreşte oportunităţile ce apar şi nu ezita să faci schimbările cuvenite, este perioada în care poţi face un salt cantitativ cu banii din portofel.

Săgetător – Concentrează-te pe studiu, cursuri sau autocunoaştere – activităţi indicate pentru tine în această perioadă – deoarece îţi pot deschide o nouă perspectivă de viaţă! Dacă eşti singur, ai putea întâlni pe cineva într-un grup mai mare de oameni, într-o deplasare sau prin intermediul cuiva din familie! Este timpul aventurii, a libertăţii, a emoţiilor împărtăşite, dar şi a relaţiilor trecătoare. Abandonează-te sentimentelor şi emoţiilor.

Capricorn – Dacă ultima perioadă a fost dedicată colectării de informaţii, de acum încolo este timpul să sedimentezi ceea ce ştii şi să treci la acţiune! Poate surveni o schimbare financiară bună, care să aducă avantaje de lungă durată, deci fii atent la oportunităţile ce apar în jurul tău. Chiar dacă persoana iubită pare mai greu de mulţumit, încearcă să ajungi la inima ei, altfel rişti o reacţie cu totul … imprevizibilă!

Vărsător – Pot exista răsturnări de situaţie sau tu să reacţionezi surprinzător, dar în a doua jumătate a zilei lucrurile se aşează, iar tu eşti mult mai calm! Există configuraţii astrale ce susţin relaţiile, în sensul găsirii unui nou partener sau a luării unor hotărâri importante ce vă vizează pe amândoi. Cineva apropiat îţi propune o colaborare! Pot exista unele restricţii materiale sau discuţii ce vizează finanţele, dar tocmai asta este şi provocarea cea mare, de a ajunge acolo unde ţi-ai propus.

Peşti – Sunt de aşteptat deplasări înafara oraşului în care stai, prilej bun de a socializa sau de a te expansiona la nivel intelectual şi mental! Sunt favorizate formele de comunicare şi toate metodele de informare. Pot apărea în viaţa ta persoane noi, care să-ţi insufle dorinţa de a cunoaşte. Chiar dacă eşti într-o relaţie, predispoziţia ca să te îndrăgosteşti este foarte mare! Pot apărea idile, pasiuni fulgerătoare şi aventuri năbădaioase.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
VIDEO | Româncele au făcut spectacol în Abu Dhabi. Cum au reacţionat arabii când le-au văzut că au încins o horă lângă circuitul de Formula 1 :)
VIDEO | Româncele au făcut spectacol în Abu Dhabi. Cum au reacţionat arabii când le-au...
FOTO. Rita Mureșan a împlinit 50 de ani! Fosta Miss România a anilor ’90 a ajuns de nerecunoscut
FOTO. Rita Mureșan a împlinit 50 de ani! Fosta Miss România a anilor ’90 a...
Cum arată un accident la 150 km/h. BMW lovește de un perete de beton - VIDEO
Cum arată un accident la 150 km/h. BMW lovește de un perete de beton -...
Pastilele și suplimentele care afectează cel mai mult ficatul. Paracetamolul poate duce la hepatită
Pastilele și suplimentele care afectează cel mai mult ficatul. Paracetamolul poate duce la hepatită
Dieta anti-demență. Alimente care „hrănesc” creierul și previn declinul cognitiv
Dieta anti-demență. Alimente care „hrănesc” creierul și previn declinul cognitiv
Ce să pui în BERE pentru un GUST MAI BUN? NU vei regreta!
Ce să pui în BERE pentru un GUST MAI BUN? NU vei regreta!
SE RECALCULEAZĂ PENSIILE din România! Marius Budăi a făcut anunțul personal: Pregătim terenul
SE RECALCULEAZĂ PENSIILE din România! Marius Budăi a făcut anunțul personal: Pregătim terenul
Sarah Prodan aruncă bomba: cine a fost, de fapt, de vină, pentru divorţ! Ce a putut să spună despre Reghecampf
Sarah Prodan aruncă bomba: cine a fost, de fapt, de vină, pentru divorţ! Ce a...
Bancul zilei: Maria, fată de la țară, ajunge menajeră la niște bogătași. Sub patul matrimonial găsește
Bancul zilei: Maria, fată de la țară, ajunge menajeră la niște bogătași. Sub patul matrimonial...
Cu cine dintre colegii din junglă a avut o aventură? Ruxi: „Sunt două nume, îmi asum”
Cu cine dintre colegii din junglă a avut o aventură? Ruxi: „Sunt două nume, îmi...
Dezvăluire uluitoare făcută de Johnny Depp: Am făcut-o doar o dată...
Dezvăluire uluitoare făcută de Johnny Depp: Am făcut-o doar o dată...
FT: UE vrea o reacţie rapidă la sistemul subvenţiilor din SUA, iar disputele riscă să se amplifice
FT: UE vrea o reacţie rapidă la sistemul subvenţiilor din SUA, iar disputele riscă să...
Este informația momentului pentru PROPRIETARII DE APARTAMENTE! Decizia care se pregătește chiar acum în România
Este informația momentului pentru PROPRIETARII DE APARTAMENTE! Decizia care se pregătește chiar acum în România
Vestea dimineții pentru ȘOFERI. Atenție la TAXA AUTO!
Vestea dimineții pentru ȘOFERI. Atenție la TAXA AUTO!
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Toți șoferii care au asta în mașină pot primi amendă de 2900 de lei. Este foarte folosit!
Toți șoferii care au asta în mașină pot primi amendă de 2900 de lei. Este...
Andreea Mantea, anunț important pentru concurenții din Casa Iubirii: "Va fi cu eliminare" Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 27 noiembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D
Andreea Mantea, anunț important pentru concurenții din Casa Iubirii: "Va fi cu eliminare" Urmăriți o...
Cum face Andreea Tonciu achiziții de sute de mii de euro fără să muncească?
Cum face Andreea Tonciu achiziții de sute de mii de euro fără să muncească?
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine
Anunțați Poliția dacă îi cunoașteți! Autoritățile au cerut ajutorul populației
Anunțați Poliția dacă îi cunoașteți! Autoritățile au cerut ajutorul populației
Scandal după un proces judecat pe Zoom. E uluitor ce făcea judecătoarea!
Scandal după un proces judecat pe Zoom. E uluitor ce făcea judecătoarea!