Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 IUNIE. Taurii trebuie să aibă grijă la…

HOROSCOP 29 IUNIE. Taurii trebuie să aibă grijă la…

De: Cancan 29/06/2016 | 07:41
HOROSCOP 29 IUNIE. Taurii trebuie să aibă grijă la...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Pot apărea ocazii în care să comunici mai mult, în care să te afirmi sau în care să stabileşti legături importante, utile şi în viitor! Profită de ele la maxim! Probele de maturitate vin din sectorul familiei, al părinţilor şi al căminului. Cineva drag are nevoie de tine, iar tu va trebui să depui toate eforturile pentru a-l ajuta. Dacă prietenii îşi doresc să te vadă, găseşte o portiţă de a te întâlni cu ei şi nu îţi va părea rău.

Taur – Este necesar ca azi să-ţi menţii o agenda de lucru impecabilă, bine organizată şi valorificată, lucrurile bine făcute vor fi şi răsplătite într-un final. Ai grijă la sănătate şi fii cu analizele la zi, zone sensibile ale corpului pot fi activate datorită unor greşeli din trecut sau a unor vicii şi exccese. Este perioada în care pot apărea multe oprtunităţi de schimbare la nivel personal, în modul în care te percep ceilalţi sau în felul în care arăţi.

Gemeni – Sprijină-ţi prietenii, dar nu le ţine partea atunci când adevărul este departe de ei! Rişti să faci o greşeală şi să fii catalaogat aşa cum nu eşti! Indiferent de situaţie, dacă te simţi nepregătit, mai bine gândeşte de două ori înaintea acţiunii! Este indicat ca lucrurile să iasă bine din prima! Este o perioadă propice aderării la un grup ce împărtăşeşte aceleaşi idealuri ca şi tine, precum şi de a te implica în diverse acţiuni umanitare.

 

 

Rac – Esti fericit? Ce îţi doreşti cu adevărat? Încotro te indrepţi? Sunt întrebări ce aşteaptă un răspuns de la tine, deci gândeşte înainte să acţionezi! Poate nu este o idee bună ca o prietenie frumoasă să se transforme într-o idilă! Fii cu băgare de seamă la consecinţe şi la riscurile asumate! Totodată, fii cu ochii pe aceaia ce îţi doresc răul sau cu care nu te înţelegi şi fii prevăzător, relaţiile cu ei pot lua o turnură neaşteptată!

Leu – Eşti gata să pui în aplicare un proiect, iar ceea ce începi acum are şanse să se dezvolte în continuare, pe o perioadă îndelungată! Urmăreşte şansele! Totuşi, lucrurile mari se construiesc încet sau baza necesară dezvoltarii are nevoie de timp, de aceea acordă-le tuturor paşilor importanţa de care au nevoie. Îndreaptă-te către prieteni şi cei dragi, domeniu în care pot exista atât surprize neplăcute, despărţiri sau rupturi, cât şi apropieri imediate!

Fecioară – Azi eşti plin de energie, bună dispoziţie şi farmec personal, astfel încât în orice acţiune te-ai lansa, vei avea şi şanse de reuşită! Este un moment bun să închei înţelegeri de afaceri cu unele persoane, dar nu cu superiorii sau cu angajaţii. Menţine-ţi interesele vii şi prezente! Familia devine importantă acum, când poţi participa la o reuniune! Simte-te bine alături de ei şi comunică, energia grupului îţi va face foarte bine!

Balanţă – Este important ca în această zi să-ţi pui ordine în trecut, în raport cu părinţii, rudele sau cu persoanele apropiate. Resentimentele trebuie eliminate! Concentrează-te pe relaţia de cuplu! Casatorit sau nu, azi primează sentimentele, compasiunea, compromisurile şi sacrificiul din iubire! Învaţă să asculţi şi să te armonizezi cu dorinţele, emoţiile şi cerinţele celor din jurul tău, astfel veţi reuşi să lucraţi eficient, în echipă!

Scorpion – Credite, moşteniri, acte sau tranzacţii sunt indiciile următoarei perioade. Ia lucrurile cu calm, nu te grăbi şi, mai ales, nu te certa! Este bine să-ţi păstrezi calmul şi să nu reacţionezi impulsiv. Diplomaţia este o armă foarte puternică, poate soluţiona situaţiile cu care te confrunţi! Urmăreşte oportunităţile ce apar şi nu ezita să faci schimbările cuvenite, este perioada în care poţi face un salt cantitativ cu banii din portofel.

Săgetător – Concentrează-te pe studiu, cursuri sau autocunoaştere – activităţi indicate pentru tine în această perioadă – deoarece îţi pot deschide o nouă perspectivă de viaţă! Dacă eşti singur, ai putea întâlni pe cineva într-un grup mai mare de oameni, într-o deplasare sau prin intermediul cuiva din familie! Este timpul aventurii, a libertăţii, a emoţiilor împărtăşite, dar şi a relaţiilor trecătoare. Abandonează-te sentimentelor şi emoţiilor.

Capricorn – Dacă ultima perioadă a fost dedicată colectării de informaţii, de acum încolo este timpul să sedimentezi ceea ce ştii şi să treci la acţiune! Poate surveni o schimbare financiară bună, care să aducă avantaje de lungă durată, deci fii atent la oportunităţile ce apar în jurul tău. Chiar dacă persoana iubită pare mai greu de mulţumit, încearcă să ajungi la inima ei, altfel rişti o reacţie cu totul … imprevizibilă!

Vărsător – Pot exista răsturnări de situaţie sau tu să reacţionezi surprinzător, dar în a doua jumătate a zilei lucrurile se aşează, iar tu eşti mult mai calm! Există configuraţii astrale ce susţin relaţiile, în sensul găsirii unui nou partener sau a luării unor hotărâri importante ce vă vizează pe amândoi. Cineva apropiat îţi propune o colaborare! Pot exista unele restricţii materiale sau discuţii ce vizează finanţele, dar tocmai asta este şi provocarea cea mare, de a ajunge acolo unde ţi-ai propus.

Peşti – Sunt de aşteptat deplasări înafara oraşului în care stai, prilej bun de a socializa sau de a te expansiona la nivel intelectual şi mental! Sunt favorizate formele de comunicare şi toate metodele de informare. Pot apărea în viaţa ta persoane noi, care să-ţi insufle dorinţa de a cunoaşte. Chiar dacă eşti într-o relaţie, predispoziţia ca să te îndrăgosteşti este foarte mare! Pot apărea idile, pasiuni fulgerătoare şi aventuri năbădaioase.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea