Home » Horoscop » HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE! Fecioarele trebuie să îşi facă ordine în gânduri şi în suflet

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE! Fecioarele trebuie să îşi facă ordine în gânduri şi în suflet

Redacția Cancan.ro 03/09/2016 | 01:00
HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE! Fecioarele trebuie să îşi facă ordine în gânduri şi în suflet

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Te poţi aştepta la anumite incercări şi testări în ceea ce priveşte relaţia de iubire. Dar, într-un final, acestea vor scoate ce este mai bun din relaţie. Încearcă să fii realist şi practic în orice situaţie care implică bani, tranzacţii sau banii partenerului. Numai aşa vei putea luă decizii corecte. O zi potrivită pentru a lămuri unele neînţelegeri mai vechi legate de relaţia cu cei dragi. Fii deschis, sincer şi încearcă să ajungi la un consens.

Taur – Pe plan profesional lucrurile vor sta din ce în ce mai bine. Eşti într-o formă foarte bună, iar vitalitatea şi energia te vor propulsa cât mai sus. Urmează o perioadă în care apar ocazii de evoluţie şi succes, oameni care îţi propun colaborări şi te poţi bucura de aprecieri din partea tuturor. Dacă tot ai amânat în ultimul timp demararea sau finalizarea unor proiecte personale, acum este momentul în care astrele vor debloca acest aspect.

Gemeni – Colaborarea este cuvântul cheie în următoarea perioadă. Poţi avea multe beneficii de pe urma unor parteneri, unele din acestea constând în bani. Stai bine la capitolul comunicare şi îţi vei dori să împărtăşeşti şi celor din familie părerile şi ideile tale. Este un weekend perfect pentru asta. Sunt favorizate toate activităţile ce ţin de cămin, de casă, de construcţii sau de amenajări interioare, mai ales că poţi primi sprijin în acest sens.

Rac – Oscilezi între dorinţa de a petrece timp cu partenerul şi cea de a fugi cât mai departe de problemele cotidiene şi de stresul creat de acestea. În această perioadă încearcă să acorzi mai multă atenţie nevoilor tale şi să-ţi valorifici la maxim talentele pentru a face din muncă o plăcere. Analizând relaţiile în profunzime, încercând să înţelegi blocajele acolo unde sunt, vei avea posibilitatea de a repara sau ameliora lucrurile.

Leu – Iniţiativa şi curajul sunt cuvintele cheie ale acestei săptămâni. Încearcă să vezi partea plină a paharului în orice situaţie ce apare în viaţa ta. În ceea ce priveşte planul profesional, astrele aduc situaţii favorabile care te pot propulsa pe o poziţie mai bună, munca depusă fiind răsplătită. Încearcă să redescoperi plăcerea de a petrece timpul cu persoană iubită. Dacă eşti singur, nu te îngrijora, sunt şanse mari să te îndrăgosteşti curând.

Fecioară – Este foarte important să acorzi mai multă atenţie semnalelor pe care ţi le transmite organismul. Ai mai multă grijă de tine şi evită excesele de orice fel. În plan sentimental, încearcă să-ţi faci ordine în gânduri şi în suflet pentru a vedea ce anume face relaţia de cuplu să se mişte în această direcţie. Poate este nevoie de mai multă implicare din partea ta? Primul pas pe care ar fi bine să-l faci este să te concentrezi asupra părţilor bune din viaţă ta şi să începi să vezi aspectul pozitiv din orice.

Balanţă – Deşi nu poţi controla schimbarea, poţi controla felul în care reacţionezi la schimbările ce apar în viaţa ta. Şi vor fi schimbări în această perioadă. Când se întâmplă ceva neplăcut, gândeşte-te că oricum va trece. Nu acorda prea multă atenţie acestui lucru, doar învaţă ce poţi din situaţia respectivă. Dacă doreşti să faci un împrumut sau o investiţie, această perioadă nu îţi este favorabilă. Este foarte important să pregăteşti actele cu rigurozitate.

Scorpion – În prezent, lucrurile sunt destul de liniştite pe plan profesional. Foloseşte-ţi abilităţile şi depune tot efortul fiindcă în curând vor apărea şi recompensele pe care le-ai aşteptat. Ai posibilitatea să câştigi destul de bine în următoarea perioadă, dar încearcă totuşi să nu te arunci în situaţii pe care să nu le mai poţi controla ulterior. Nu este luna în care să îţi asumi riscuri!

Săgetător – Introspectează-te pentru a afla ce se întâmplă exact cu tine în acest moment. Acest lucru te va ajuta să te înţelegi mai bine şi cu ceilalţi. Orice schimbare de look este binevenită. Vei face furori, starea ta de spirit se va îmbunătăţi, iar planul relaţional se va revigora văzând cu ochii. Încearcă să nu te îngrijorezi prea tare în privinţa banilor. Chiar dacă acum s-au înmulţit facturile, spre finalul lunii vei acoperi găurile din buget.  

Capricorn – Găseşte modalităţi prin care să evidenţiezi partea pozitivă a vieţii, rămânând în acelaşi timp ancorat în realitatea evenimentelor ce au loc în jur. Atmosfera tensionată din cuplu se va schimba dacă aveţi o discuţie deschisă şi dacă abordaţi lucrurile cu mai multă înţelegere unul faţă de celălalt. Mixul între bani şi viaţa personală este frecvent în această perioadă. Nu te lasă influenţat de sentimente când trebuie să iei decizii legate de latura financiară.

Vărsător – Spontaneitatea te scoate cu succes din orice situaţie. Nu de fiecare dată poţi controla totul. Detaşează-te; lucrurile se rezolvă de la sine. Ţine foarte mult de tine dacă vei sta bine cu banii în această perioadă. Dacă te abţii de la cheltuieli inutile, vei ţine situaţia sub control. Viaţa nu este perfectă şi pot apărea mereu situaţii negative. Însă, când faci eforturi să dezvolţi o atitudine pozitivă poţi trece mai uşor peste ele.

Peşti – Încearcă să acorzi mai multă atenţie cerinţelor corpului tău. Dacă acesta are nevoie de odihnă, odihneşte-te. Nu lăsa stresul să-ţi conducă viaţa. Starea de sănătate îţi poate fi afectată şi de anumite blocaje emoţionale sau de anumite conflicte existente în familie. Încearcă să le rezolvi. Astrele sunt de partea ta în orice acţiune pe care vrei să o întreprinzi. Important este să ai curaj să acţionezi şi să pui în aplicare planurile. 

Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
SE DAU mulți bani pe lângă salariu: Este un spor care exista în legislație. Zeci de mii de români îi pot primi
SE DAU mulți bani pe lângă salariu: Este un spor care exista în legislație. Zeci...
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii când s-au uitat pe camerele de supraveghere
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Vaccinarea, în PERICOL! Toate avertismentele s-au dovedit CORECTE
Vaccinarea, în PERICOL! Toate avertismentele s-au dovedit CORECTE
Cum se ia coronavirusul când ieșim afară. Cel mai mare pericol vine de la persoanele pe care le cunoaștem
Cum se ia coronavirusul când ieșim afară. Cel mai mare pericol vine de la persoanele...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Cât de mult s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Cât de mult s-a...
Ieşise la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe net, când a observat un detaliu ciudat în reflexia ochelarilor săi: „Aş vrea să fie o glumă”
Ieşise la o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe net, când a observat un detaliu...
EXCLUSIV Ce face Florin Piersic în fiecare săptămână, la Cluj. Secretul lui s-a aflat abia acum
EXCLUSIV Ce face Florin Piersic în fiecare săptămână, la Cluj. Secretul lui s-a aflat abia...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
Misterul originii COVID: Legătura dintre investigatorii OMS și Laboratorul Wuhan
Misterul originii COVID: Legătura dintre investigatorii OMS și Laboratorul Wuhan
Cine iese de la SUVIVOR! Nimeni nu se aștepta la asta
Cine iese de la SUVIVOR! Nimeni nu se aștepta la asta
BANCUL ZILEI – Cu nimfomana la psihiatru
BANCUL ZILEI – Cu nimfomana la psihiatru
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Calendar ortodox 25 ianuarie 2021. Cine a fost Sfântul Zilei
Calendar ortodox 25 ianuarie 2021. Cine a fost Sfântul Zilei
Veste BUNĂ pentru TOATĂ România! Un medic a făcut anunțul momentului: N-am mai avut această situație din aprilie
Veste BUNĂ pentru TOATĂ România! Un medic a făcut anunțul momentului: N-am mai avut această...
Durere fără margini pentru celebrul artist din România. A murit! Mesaj sfâșietor
Durere fără margini pentru celebrul artist din România. A murit! Mesaj sfâșietor
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum e lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum e lege
BREAKING: A fost demis chiar azi dimineață. Lucian Bode a fost fără milă, nu a stat la discuții
BREAKING: A fost demis chiar azi dimineață. Lucian Bode a fost fără milă, nu a...
Florin Piersic rupe tradiţia aniversărilor sale: „Mi-am pierdut un prieten de o viaţă, răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea se zbate între viaţă şi moarte”
Florin Piersic rupe tradiţia aniversărilor sale: „Mi-am pierdut un prieten de o viaţă, răpus de...
Scadal de proporții între doi interpreți de muzică populară! Dezvăluire șoc făcut de Gheorghe Turda
Scadal de proporții între doi interpreți de muzică populară! Dezvăluire șoc făcut de Gheorghe Turda
Costi Ioniță este concurentul care a părăsit Survivor România 2021
Costi Ioniță este concurentul care a părăsit Survivor România 2021
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
Cea mai tanara MILIARDARA a dat-o in bara! Vedeta a vrut sa-si arate BAIA, dar a ajuns de rasul lumii
Cea mai tanara MILIARDARA a dat-o in bara! Vedeta a vrut sa-si arate BAIA, dar...
La 8 ani era pachete de mușchi și cel mai puternic băiat din lume! Cum arată după 20 de ani Micul Hercule și ce meserie are
La 8 ani era pachete de mușchi și cel mai puternic băiat din lume! Cum...
WOW! Ce studii are Jador de la Survivor Romania 2021:"Sunt unul dintre putinii tigani care..."
WOW! Ce studii are Jador de la Survivor Romania 2021:"Sunt unul dintre putinii tigani care..."
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Zona din Bucureşti unde lucrau peste 100.000 de oameni pe care pandemia a transformat-o total şi acum pare părăsită
Zona din Bucureşti unde lucrau peste 100.000 de oameni pe care pandemia a transformat-o total...
Alin de la Războinici, în lacrimi!
Alin de la Războinici, în lacrimi!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
`Un astfel de virus nu este creat de natură!' Concluziile unui pneumolog după ce s-a infectat cu noul coronavirus
`Un astfel de virus nu este creat de natură!' Concluziile unui pneumolog după ce s-a...
Cea mai puternică mașină fabricată în România are un preț de INFARCT la second hand în Germania. Ne frecăm la ochi și acum!
Cea mai puternică mașină fabricată în România are un preț de INFARCT la second hand...
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!