Acasă » Horoscop » HOROSCOP 5 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 5 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 05/06/2016 | 07:44
HOROSCOP 5 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec

Fii mai receptiv si mai atent la tot ceea ce se intampla in jurul tau si vei gasi persoane care vor fi dispuse sa puna in aplicare ideile tale. Preia initiativa si propune-le.Simti nevoia sa aprofundezi relatiile in care te afli, sa le imbraci intr-o lumina mai frumoasa si sa daruiesti mai multa dragoste celor din jur. Astazi incearca sa te detasezi de problemele cotidiane, sa te relaxezi si te gandesti la ceea ce iti aduce tie bucurie. Astfel, poti intensifica si legatura ta cu planul spiritual.


 

Taur

Este favorizata si munca in echipa ceea ce te poate face si mai cunoscut si apreciat de cei din jurul tau. Esti sustinut in aplicarea ideilor tale de catre familie.Ai posibilitatea sa transformi aceasta zi intr-una de neuitat invitandu-ti partenerul in oras sau organizand, in caldura caminului, o cina romantica pentru acesta.Ii poti face pe ceilalti fericiti prin simpla impartasire a ceea ce este in inima ta. Accepta-te asa cum esti, deschide-te catre oameni, daruieste si primeste cat poti de mult.


 

Gemeni

Creativitatea ta este la cote maxime, foloseste-te de aceasta oportunitate pe care ti-o aduc astrele fie in plan profesional fie in cel personal.Esti mult mai preocupat in aceasta perioada de calitatea vietii pe care o ai si iti doresti sa cumperi lucruri de calitate, sa admiri opere de arta sau sa te culturalizezi printr-o forma sau alta.Intoarce-te in interiorul tau si incearca sa regasesti resurse pe care sa le aduci la suprafata si pe care sa le folosesti in mod constructiv si, mai ales, pozitiv.


 

Rac

Astazi ar fi bine sa incerci sa fii cooperant si sa fii receptiv si la ideile celorlalti fiindca vei vedea ca in final veti avea cu totii de castigat.Practicand grija plina de dragoste si compasiunea fata de altii poti scapa de tipare vechi si inutile de gandire si poti fi mai deschis spre ganduri pline de iubire neconditionata.De asemenea, miscarea in aer liber sau o plimbare te vorface sa te simti mult mai bine atat fizic cat si psihic. Weekendul este cel mai potrivit pentru astfel de activitati.


 

Leu

Dupa o saptamana agitata ar fi bine sa te ocupi mai mult de propria persoana. Fa mai multa miscare si acorda prioritate lucrurilor care iti aduc placere si liniste interioara.Lasa lucrurile sa se intample de la sine fara sa intervii categoric sau sa incerci sa controlezi totul. Cu rabdare vei vedea ca totul se rezolva cum e mai bine pentru tine.E momentul sa te joci mai mult cu copilul din tine si sa-i acorzi mai multa atentie. Vei vedea ca starea ta de spirit se va imbunatati considerabil.


 

Fecioara

Ai capacitatea de a invata lucruri noi, capacitate de sinteza si curiozitate din plin si venit momentul sa pui in valoare cunostintele dobandite astfel. Este un moment prielnic de a comunica mai mult sau de a petrece mai mult timp cu familia sau prietenii. Este posibil sa redescoperiti amintiri si sentimente frumoase, de mult uitate.Azi nu ezita sa faci ceea ce iti place, ceea ce iti incanta cel mai mult sufletul. E dreptul tau sa te resfeti din cand in cand si sa mai uiti un pic de responsabilitati.


 

Balanta

Incearca sa termini in prima parte a zilei treburile casnice sau ce mai aveai dev lucru pentru munca pentru ca acum esti cu mintea limpede, ai rabdare si poti vedea lucrurile si in ansamblu nu doar in detaliu.Poti incepe activitati noi, lucruri care iti plac sau pe care nu le-ai facut de mult, sa mergi din nou la sala sau sa te dedici activitatilor creative.In aceasta perioada poti primi multe declaratii de iubire care te vor surprinde. Sau, de ce nu, poti chiar tu sa-i declari iubire partenerului.


 

Scorpion

Cateodata lucrurile nu trebuie fortate pentru ca sunt anumite situatii care apar cu un scop anume si pe care, daca avem rabdare si atentie il si putem intelege.Orgoliul sau supararea te pot determina sa faci alegeri nesanatoase care vor afecta persoanele si lucrurile din viata ta. Incearca sa nu le lasi sa iasa la suprafata. Atunci cand renuntam la sentimentul de responsabilitate si la dorinta de a controla totul putem invata sa acceptam lucrurile asa cum sunt, fara a pune conditii stupide vietii.


 

Sîgetator

Deschide usa catre o viata noua, catre o viata de care sa te bucuri cu adevarat si in care sa-ti satisfaci dorintele si nevoile tale cele mai profunde.Accepta-ti propria persoana asa cum este si cu partile pozitive dar si cu cele negative. Daca reusesti sa te ierti pe tine te poti elibera mult mai usor de vinovatie sau de traumele din trecut.Incearca sa accepti ca nu ai cum sa fii perfect si vei avea puterea de a trai fiecare clipa cu bucurie si de a putea fi mult mai prezent in viata celor dragi.


 

Capricorn

In general esti perceput ca fiind o persoana puternica dar asta nu inseamna ca nu ai si tu momente de vulnerabilitate in plan personal. Astrele iti ofera in aceasta perioada posibilitati pentru a te dezvolta personal si pentru a evolua. Incearca sa ai mai multa incredere in tine si lucrurile se vor aranja in favoarea ta. In general iti doresti calitate in toate domeniile vietii iar azi ai posibilitatea sa contribui din plin la acest aspect prin activitati care tin de creativitate si inventivitate.


 

Varsator

Daca ca ai avut niste blocaje in ultima perioada afla ca poti rasufla usurat fiindca acesta vor disparea usor usor si vei putea rezolva multe lucruri in viata ta.Daca iti doresti mai multa atentie si pretuire din partea partenerului, acum esteun moment potrivit sa-i comunici deschis toate aceste lucruri.Daca simti ca nu te poti concentra sau te simti cu capul in nori ar fi indicat sa nu te ingrijorezi inutil. Mai bine iti rezervi aceasta zi pentru relaxare sau pentru plimbari in aer liber.


 

Pesti

Incearca sa te redescoperi si sa-ti amintesti care sunt lucrurile care te faceau odata fericit. Nu ezita sa le faci si sa te bucuridin nou de viata.Pentru a te bucura si de relatia de iubire, pentru a avea o viata intima mult mai buna incearca sa te eliberezi de convingeri sau de modele si tipare de gandire observate in familie.Astazi este o zi benefica pentru introspectie, pentru autoanaliza, pentru regenerare fizica, psihica si mai ales emotionala. Cauta cat mai multe modalitati de relaxare.


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii pe care îi seducea: „M-a abordat o doamnă, m-a hipnotizat pe loc”
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate sau neterminate. Piața imobiliară s-a prăbușit brusc
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate...
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA  pe care le-au numit „distructive şi ostile
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Românii trebuie să raporteze. Statul vrea să știe tot
Românii trebuie să raporteze. Statul vrea să știe tot
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără...
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o să avem șanse mai mari la bani și fericire
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o...
Statul îți ia banii dacă nu faci acest lucru. Se apropie data limită până la care românii pot depune formularul 230. Cum să redirecționezi o parte din impozitul pe venit
Statul îți ia banii dacă nu faci acest lucru. Se apropie data limită până la...
×