Acasă » Horoscop » HOROSCOP 7 IULIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 7 IULIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 07/07/2016 | 07:42
HOROSCOP 7 IULIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Ascultă-i pe toţi oamenii în agală măsură, fără să ai prejudecăţi sau să faci diferenţe, chiar şi cel mai simplu om te poate învăţa ceva important! O excursie sau o deplasare în alt oraş îţi creează şansa de a cunoaşte persoana de care aveai nevoie pentru a te dezvolta! Întâmpin-o cu încredere! Pot exista unele disensiuni în planul relaţional, dar dacă ştii cum să jonglezi cu situaţia şi renunţaţi la orgoliu, seara vă gaseşte îmbrăţişaţi!

Taur – Chiar dacă nu este o obişnuinţă pentru tine, energia ce te învăluie poate fi degajată într-o activitate sportivă, ce te eliberează de tensiune! O veche cunoştinţă vrea să vorbească cu tine. Cu toate că nu ai amintiri foarte plăcute alături de ea, oferă-i o şansă, s-ar putea să rămâi surprins.  Persoane cu acelaşi ideal ca al tău sunt pe cale să se întâlnească, aşadar profită de situaţie pentru a te exprima şi pentru a te face remarcat!

Gemeni – Ai grijă la ceea ce gândeşti sau îţi doreşti, s-ar putea să se întâmple mai repede decât crezi! Eşti gata să rişti sau să faci o schimbare? Dacă nu îţi este pe plac o situaţie, exprimă-ţi părerea într-un mod simplu şi politicos, fără să dai curs unor tensiuni inutile! Tactul va fi apreciat! Casa, familia, iubirea sau copiii sunt indiciile zilei în curs. Petrece momente speciale alături de ei şi lasă-te copleşit de sentimente!

Rac – Tonus bun şi vitalitate extraordinară sunt atuurile tale azi. Un moral ridicat te păstrează în formă bună atât pe tine cât şi pe cei din jur! Rămâi cu picioarele pe pământ şi nu supraestima capacităţile altora. Prieteniile sunt foarte importante în realizarea planurilor financiare. Dacă eşti dispus să înveţi din trecut, îţi poţi adapta atitudinea şi aşteptările emoţionale, astfel încât relaţia de cuplu să fie mai armonioasă!

Leu – În relaţiile cu cei apropiaţi, ai vrea să fii mereu stăpân pe situaţie, dar cu cât te străduieşti mai mult, cu atât vei tensiona mai mult situaţia. Dacă refuzi cu încăpăţânare să faci compromisuri, problemele în viaţa sentimentală vor fi inevitabile. Ascultă cu atenţie şi punctul ei/ lui de vedere. Dacă ţie nu-ţi place ceva anume, altuia cu siguranţă îi place la nebunie, deci nu încerca să-ţi impui propriile preferinţe sau antipatii.

Fecioară – Relaţia ta de dragoste este în prim plan azi. Cu toate acestea, fereşte-te de tensiuni, certuri sau scandal şi renunţă la critică şi scepticism! Încearcă să nu îţi epuizezi toată energia în chestii lipsite de importanţă şi păstrează şi pentru zilele care urmează. Vei avea nevoie din plin! Momentul este perfect pentru a-ţi stabili un obiectiv important pentru perioada următoare sau să începi să clădeşti un vis pe care îl tot amâni!

Balanţă – Chiar dacă nu se anunţă nimic spectaculos, reuşeşti să te bucuri chiar şi de cele mai mărunte lucruri. Fericirea poate exista înafara gesturilor mari. Nimic nu te atrage mai mult decât liniştea şi intimitatea casei tale, ca atare preferi să stai în compania celor dragi. Musafirii se ţin lanţ. Poţi descoperi cât de multă lume ţine la tine cu adevărat, pentru că primeşti o mulţime de semne de simpatie, de afecţiune, de grijă faţă de persoana ta.

Scorpion – Se anunţă o zi a discuţiilor în contradictoriu. Încearcă să-ţi menţii calmul şi să dai dovadă de maturitate şi responsabilitate faţă de cei dragi! Chiar dacă ceva nu arată bine la prima vedere, ajunge doar să-ţi păstrezi firea optimistă şi vei descoperi ca orice negru are şi un punct alb. Dacă un plan pică în ultimul moment, nu îţi strica ziua din cauza asta, ci caută imediat o altă variantă, pentru că sigur va apărea ceva la orizont.

Săgetător – Opiniile tale pot deranja şi isca mici scandaluri, aşa că încearcă să fii mai blând în declaraţii şi evită persoanele mai sensibile şi mai supărăcioase! Dacă te îngrijorează modul în care anumite persoane te văd şi vrei să  laşi o impresie bună, cel mai bine este să te relaxezi şi să te porţi natural. Totodată, poţi primi veşti care te vor pune pe gânduri. Încearcă să nu te îngrijorezi, deoarece lucrurile se vor clarifica de la sine peste câteva zile.

Capricorn – Azi poţi suferi o dezamăgire. Ca urmare, trebuie să îţi alegi mai cu atenţie prietenii şi să ai încredere doar în cei care într-adevăr merită acest lucru. Păstrează-ţi calmul în faţa criticilor şi nu te necăji, cele mai multe dintre acestea sunt inspirate de neînţelegere, invidie sau chiar din răutate. Dacă te preocupă ideea de a porni un proiect nou, poţi începe să pui detaliile la punct, deoarece sunt şanse să te descurci cu cheltuieli minime.

Vărsător – Dacă ai simţit de ceva timp că trebuie să schimbi ceva, că ai nevoie de un suflu proaspăt, de acum este momentul să treci curajos la acţiune. Este timpul să scoţi lista cu planurile pe care le-ai făcut încă de la începutul anului. Dacă nu eşti pregătit pentru cele mari, începe cu schimbările mărunte! Nu este cazul să te laşi pradă pesimismului. Cu toate problemele pe care crezi că le ai, astrele spun că poţi reuşi atât în afaceri cât şi în societate.

Peşti – O persoană cu experienţă este dispusă să îţi destăinuie câteva din secretele sale. Această întâlnire te poate stimula să faci o mică afacere. Sfatul este să nu alergi după profituri imediate. Cu răbdare şi perseverenţă, prin muncă şi asumare de responsabilităţi, vei reuşi ceea ce ţi-ai dorit! Partenerii îţi apreciază capacităţile intelectuale şi îţi cer ajutorul în probleme delicate. Evită speculaţiile, rişti să ai de a face cu autorităţile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Codul Rutier. Este interzis total. Nu montați așa ceva pe mașină
Codul Rutier. Este interzis total. Nu montați așa ceva pe mașină
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...