Acasă » Horoscop » HOROSCOP 7 IUNIE. Gemenii primesc…

HOROSCOP 7 IUNIE. Gemenii primesc…

De: Cancan 07/06/2016 | 07:42
HOROSCOP 7 IUNIE. Gemenii primesc...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec

Te-ai gandit in ultimul timp sa faci o calatorie mai lunga? Civilizatia si culturile straine te pot inspira din punct de vedere artistic, al evolutiei personale si chiar spiritual. Este o zi in care foarte putine lucruri iti scapa din vedere. Foloseste-te de asta sa-ti reorganizezi putin viata personala si disensiunile care pot aparea azi in familie. Entuziasmul tau este admirabil iar nevoia de adrenalina e maxima. Dar, ar fi totusi recomandat sa-ti faci un plan de bataie inainte de a iesi pe usa.

Taur

Astazi este posibil sa aiba loc schimbari in ceea ce priveste locuinta ta. Primesti o vizita, redecorezi sau partenerul iti poate propune sa va mutati impreuna. Problemele finaciare cu care se confruta societatea la care lucrezi te determina sa reconsideri si sa renegociezi contractul. Analizeaza cat mai bine situatia. Este foarte incarcat programul tau, abia poti respira. Tocmai de aceea, fa-ti un plan si urmeaza-l cu rigurozitate. Daca nu esti sigur de un lucru incearca sa-ti urmezi instinctul.

Gemeni

Azi este posibil sa primesti niste vesti foarte bune care ar putea avea legatura cu o suma de bani sau cu o propunere de afaceri. Fii pe faza si profita. Schimbari neasteptate apar tot azi la locul de munca. Poate fi vorba de o reorganizare sau chiar de schimbarea sefului. Incearca sa ai o atitudine potrivita si pozitiva orice ar fi. De asemenea, nu este o zi tocmai buna pentru a lua niciun fel decizii. Asteapta cateva zile, gandeste-te bine la toate variantele si optiunile si abia apoi hotareste-te.

Rac

Azi apare o oportunitate de a castiga bani, un proiect temporar, posibil cu ajutorul unei femei posibil. Nu solicita ajutorul colegilor. Chiar daca vrei sa-i implici in proiectul tau cel mai eficient vei lucra pe cont propriu. Ai o revelatie afland informatii despre trecutul tau sau al cuiva apropiat. Iti vor schimba perspectiva asupra unei relatii sau probleme din viata ta. Este o zi favorabila in care discutia cu un prieten iti vor face ordine in ganduri si te vor ajuta sa iei o decizie potrivita.  

Leu

Azi poate fi o zi de noi inceputuri. Realizarile din trecut ti-au dat multa incredere, optimism si chiar entuziasm pentru viitor. Apar la orizont oportunitati de a calatori si chiar posibilitatea de a studia in strainatate. Fii cu ochii pe corespondenta si deschis la orice propunere mai ales daca la actualul loc de munca lucrurile nu mai merg cum iti doresti. Nevoia ta de romantism este puternica. Mergi la salon sau cumpara-ti haine noi pentru ca aspectul exterior sa arate ceea ce simti in interior.

Fecioara

Daca nu ai incercat niciodata pana acum sa ai activitati artistice azi ai face bine sa incerci. Imaginatia ta zburda iar simtul estetic este la un nivel ridicat. Poti participa la anumite cursuri sau la un workshop. Este o zi favorabila sa incepi orice activitate care sa te detaseze de rutina zilnica si sa te relaxeze.  Solicitarile de la locul de munca te cam streseaza in ultimul timp. Este posibil sa simti ca si colegii profita de tine. Detaseaza-te si focuseaza-te pe ceea ce ai tu de facut.  

Balanta

Azi ai putea intalni un potential partener frumos, romantic. E posibil sa-l cunosti la un eveniment si sa fi foarte atras de el. Pentru a intra cu adevarat in legatura cu emotiile tale ar trebui sa te opresti un pic si sa asculti mesajele subtile de dincolo de cuvinte. Stresul si frustrarile acumulate la birou te pot determina sa iesi pe usa si sa te urci in primul avion spre oriunde. Inspira adanc si reconsidera. N-ar fi o idee rea insa, fa mai intai ordine in viata ta si in ceea ce faci acum.  

Scorpion

Este posibil sa aiba loc multe schimbari in viata ta, majoritatea pozitive. Incearca sa le accepti fara sa fii reticent fiindca nu vei fi depasit de situatie. Pentru a ajunge la rezultatele dorite ia totul pas cu pas. Obiectivele vor fi indeplinite si vei primi aprecieri la finalizarea proiectului. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut la birou. Felul in care gandesti influenteaza starea ta fizica. O data finalizat dosarul, vei putea merge linistit la o cina romantica cu partenerul.

Sagetator

Noi inceputuri si oportunitati se arata la orizont. Foarte posibil din strainatate. Latura ta aventuroasa te face sa te entuziasmezi si sa le dai curs. Nu te grabi insa sa te arunci cu capul inainte si sa te duci cu mintea in toate partile. Culege toate datele, gandeste obiectiv pentru a lua cea mai buna decizie. Ce-ti doresti cel mai mult? Unul din membrii familiei vine cu ideea de a se muta sau de a pleca pentru o perioada. Chiar daca nu esti de acord nu incerca sa-l faci sa se razgandeasca.

Capricorn

Anumite problemele financiare pot de fapt sa deschida noi porti pentru tine si te pot determina sa faci niste schimbari majore in viata ta. Poate la serviciu? Daca nu esti implicat intr-o relatie ai face bine sa te gandesti la asta. Schimbarea te poate speria dar cateodata iti poate face mai mult bine. Spre seara, este posibil sa-ti doresti sa te retragi in lumea ta. Nu va fi usor fiindca prietenii iti vor cere sfaturi. Cel mai indicat ar fi sa te relaxezi cu o carte buna. Ziua se va incheia cu bine.

Varsator

E posibil sa apara schimbari in relatia cu partenerul de afaceri cu care poti duce relatia la alt nivel. Fa un plan de afaceri si analizeaza compatibilitatea cu partenerul in ceea ce priveste aplicabilitatea acestuia. Daca ai de luat o decizie cel mai bine ar fi sa o iei singur. Nu te lasa influentat de sfaturile sau chiar de unele presiuni din partea celorlalti. Partenerul de viata este intelegator dar asta nu ar trebui sa te impiedice sa nu mai stai peste program si sa-l inviti la o cina romantica.

Pesti

Azi esti incantat de rezultatele muncii sustinute la sala. Daca ai fost la sala. Daca nu, cu siguranta vei avea rezultate daca iti faci abonament de azi. Spre seara iti poti bucura prietenii cu sarmul tau sau te poti rasfata cu un masaj, cu o sauna sau cu o carte buna.  Esti mai degraba introvertit azi. Simti nevoia sa stai singur, sa te relaxezi. Te simti bine in spatiul tau intim unde poti folosi eficient energia creatoare si imaginatia. E totusi putin probabil fiindca familia are nevoie de tine.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Câte zile e valabilă amiabila?
Câte zile e valabilă amiabila?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Țara în care aplicația TikTok riscă să fie interzisă în termen de un an
Țara în care aplicația TikTok riscă să fie interzisă în termen de un an
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Meghan și Harry, umiliți în SUA: Niște escroci
Meghan și Harry, umiliți în SUA: Niște escroci
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie:
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice