Acasă » Horoscop » HOROSCOP 9 AUGUST. Leii riscă să fie…

HOROSCOP 9 AUGUST. Leii riscă să fie…

De: Cancan 09/08/2016 | 07:50
HOROSCOP 9 AUGUST. Leii riscă să fie...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Fii cu băgare de seamă la documentele pe care le manevrezi astăzi cât şi la ce semnezi sau contractezi – există riscul de a face nişte erori sau de a nu sesiza bine toate detaliile! Citeşte cu atenţie totul! Totodată, fii foarte realist sau pragmatic şi nu lua în seamă unele vorbe care circulă la locul de muncă– poţi fi indus în eroare sau adevărul să ţi se prezinte într-o cu totul altă formă decât este de fapt!

Taur – O discuţie pe care o porţi cu persoana iubită te poate face să tragi nişte concluzii pripite sau îţi dă speranţe ce nu sunt bazate pe un fapt concret, real. Este indicat să nu te aventurezi şi să nu îţi faci planuri pe seama lor, rişti să ai o dezamăgire. Totodată, există riscul de a apărea o ispită care în final îţi va aduce multe probleme! Fii cu picioarele pe pământ şi nu te arunca cu capul înainte!

Gemeni – Un proiect de la locul de muncă se împotmoleşte sau nu ştii cum să faci faţă unor provocări! Este indicat să nu iei nicio decizie majoră şi să nu forţezi lucrurile mai mult decât este cazul. Este o zi a ambiguităţilor, în care trebuie să fii foarte detaşat şi să nu iei nimic din ceea ce se întâmplă la modul personal. Lucrurile se vor aşeza fără implicarea ta în următoarele zile!

Rac – Ceea ce spui astăzi poate fi greşit înţeles de către cei din jur, aşa că nu te lansa în discuţii serioase şi nici nu încerca să dai sfaturi care nu te privesc! Este important să te axezi pe tine şi pe interesele tale, pe care le-ai cam neglijat în ultima perioadă! Dacă ai de-a face cu documente sau înscrisuri legale, verifică de două ori acurateţea lor, deoarece este posibil ca pe undeva să se fi strecurat o greşeală!

Leu – Nu este o zi favorabilă discuţiilor legate de bani, negocierilor, vânzărilor sau cumpărărilor de bunuri deoarece există riscul de a fi înşelat sau de a pierde o sumă importantă! Amână aceste decizii pentru zilele viitoare sau fii foarte realist în ceea ce le priveşte. Nu ar fi rău să te consulţi şi cu un specialist în domeniul în care vrei să acţionezi pentru a cere o a doua părere! 

Fecioară – Este posibil ca astăzi să ai parte de unele rezolvări ale problemelor cu care te confrunţi, iar asta să se întâmple în cel mai neaşteptat mod. Persoane favorabile ies în calea ta, oferindu-ţi soluţii practice şi benefice, oportunităţi vin către tine, iar informaţiile cele mai utile ajung la urechile tale fără să le cauţi! Profită de aceste aspecte astrale şi urmăreşte semnele ce te ghidează!

Balanţă –  Dacă te gândeşti la lucruri neplăcute şi îţi faci tot felul de griji, este foarte probabil să atragi în jurul tău numai probleme! Fii optimist şi încrezător! Este momentul să îţi asculţi vocea interioară şi să îi dai crezare! Atâta timp cât nu te simţi bine înseamnă că nu eşti pe drumul cel bun! Totodată, nu te purta iraţional cu cei ce greşesc, ci acordă-le şansa de a înţelege sau de a repara ceea ce au stricat! Lasă-ţi compasiunea să se manifeste!

Scorpion – Poţi simţi astăzi că inima şi mintea îţi sunt aliniate pentru un singur scop sau ideal, aspect care îţi este favorabil pentru a face lumină în jurul tău! Încearcă să menţii acest echilibru şi pe viitorul apropiat! În iubire,  chiar dacă este dureros sau dur, este mai bine şi chiar trebuie să priveşti adevărul în faţă. Nu amâna pe altădată o discuţie hotărâtoare cu partenerul de viaţă! 

Săgetător – Cineva pe care te bazai într-un proiect te lasă în ultimul moment, ceea ce înseamnă că trebuie să fii pe fază şi să apelezi la spontaneitate! Nu îţi este uşor să te exprimi sau să te faci înţeles, iar asta îţi creează dificultăţi în relaţia cu cei din jur! Chiar dacă defectele unor persoane ţi se par evidente, nu te axa pe ele, ci caută soluţii pentru a-i ajuta! Mai bine petrece o zi singur pentru a te detaşa şi pentru a lua cele mai bune decizii!

Capricorn – Beneficiezi astăzi de capacitatea de a vedea dincolo de ceea ce ţi se spune sau ţi se arată, de aceea este indicat să mergi până la esenţa lucrurilor în căutarea adevărului! În timp ce cei din jurul tău se simt confuzi şi neatenţi, este posibil ca tu să dai dovadă de mult simţ practic, având răspuns la orice problemă cu care te confrunţi! Cineva se bazează pe tine, aşa că nu îl dezamăgi!

Vărsător – Pot apărea astăzi unele tensiuni sau conflicte între membrii familiei, iar ţie îţi revine misiunea să mediezi cu diplomaţie întreaga situaţie! Rezistă unei zile foarte tensionante, în care din toate părţile ţi se pun obstacole! Totodată, cineva s-ar putea supăra pe tine fără motive reale! Nu te precipita în rău şi nu trage concluzii, lucrurile se pot schimba repede în favoarea ta!

Peşti – Nu repeta aceleaşi greşeli ca în trecut şi observă cu atenţie ceea ce ţi se întâmplă: o lecţie importantă de viaţă a rămas neînvăţată! Este momentul să faci un mare salt în carieră, dar pentru asta mai ai de urmat mici paşi! Nu te delăsa la final, ci fii cu băgare de seamă la detalii! Pregăteşte-te emoţional pentru o zi surprinzătoare şi tumultoasă: te pot uimi atât acţiunile celor din jurul tău, precum şi ale tale!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei”
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent