Horoscopista lui Răzvan & Dani şi-a ”furat-o”: s-a trezit în parbriz cu…

Publicat: 24/03/2017 | 00:00

Amalia Ştefania, cea pe care o vedem în fiecare dimineaţă alături de Răzvan şi Dani, la ‘’Neatza‘’, prezentând horoscopul, şi-a abandonat maşina în parcarea unui supermarket. După mai multe zile în care îşi lăsase autoturismul în acelaşi loc, consecinţele nu au întârziat să apară.

CANCAN.RO, site-ul nr 1din România, a fotografiat maşina Amaliei, după ce s-a trezit în parbriz cu un avertisment de parcare. Astfel, vedeta a fost nevoită să îşi mute maşina în altă parte, deoarece acel loc este destinat clienţilor respectivului magazin.

Amalia Ştefania şi-a abandonat maşina în parcarea unui supermarket.
Amalia Ştefania şi-a abandonat maşina în parcarea unui supermarket.

Cea care pare să îl fi „cuminţit“ pe celebrul Cici e nimeni alta decât aleasa inimii sale, Amalia Ştefania Ţîrcă (AICI îţi spuneam mai multe). Chit că ani buni a fost cunoscut drept un adevărat Don Juan al Capitalei, fostul membru al trupei Sistem are deja o perioadă destul de îndelungată de când s-a aşezat la casa lui. Nici nu ar putea fi altfel, mai ales că frumoasa brunetă i-a dăruit lui Ciprian şi un băieţel, în urmă cu trei ani de zile.

La începutul lui 2014, Cici şi prezentatoarea TV şi-au strâns în braţe micuţul, atunci când acesta a venit pe lume. Din câte se pare, frumoasa lor poveste de dragoste nu începuse de foarte multă vreme, iar apariţia lui Luca Mihai (vezi AICI mai multe) i-a unit mai tare ca oricând.

În 2008, Cici reuşea performanţa de-a se căsători, dar şi de-a divorţa de două ori într-un timp de doar patru ani de zile. Întâi a dus-o la altar pe coregrafa „Căprioara“ de la „Dansez pentru tine“. Mai apoi, în 2012, s-a însurat din nou, pe atunci cu Ioana, fiica cea mare a fostului ministru al Economiei, Ion Ariton, de care s-a despărţit după un an şi câteva luni. Totodată, la finele lui 2012, Cici de la Sistem s-a lăsat de bătut darabana şi s-a apucat de politică, el devenind la cei 36 de ani ai săi senator PDL de Maramureş. În acel moment, percuţionistul devenea cel mai tânăr senator din Parlamentul României.

Citește și...