HOT HOT HOT! Ce sotie sexy are naistul Nicolae Voiculet! Vezi cum arata si afla secretul relatiei lor

Publicat: 02/05/2014 | 01:12
HOT HOT HOT! Ce sotie sexy are naistul Nicolae Voiculet! Vezi cum arata si afla secretul relatiei lor

Nicolae Voiculet este celebru in toata lumea, intrucat canta la nai asa cum nu s-a mai intalnit! Este adorat de zeci de mii de fani, iar femeile roiesc in jurul lui. Artistul insa, are ochii doar pentru sotia sa, Oana,  care nu arata rau deloc.

La sfarsitul anului 2011, Nicolae Voiculet s-a insurat cu aleasa inimii sale, superba bruneta Ioana Bucataru.

oana voiculet

Cei doi au impreuna o fetita, Maria, acum in varsta de patru ani. Considerat cel mai bun naist al lumii, Nicolae Voiculet are spectacole in toate marile capitale si aproape intotdeauna este insotit de cele doua femei din viata sa. Cu toate astea, sotia sa nu apare prea des in lumina reflectoarelor, preferand sa-l lase pe artist in centrul atentiei.

oana voiculet

Cei doi se iubesc foarte mult, iar Nicolae Voiculet se poate considera un barbat norocos. Sotia sa este o femeie frumoasa si face furori oriunde isi face aparitia. Chiar daca a dat nastere unui copil, pe trupul Ioanei nu a ramas nici un semn care sa tradeze faptul ca, in urma cu doar cativa ani, a purtat in pantece un prunc.

CITESTE SI

Nicolae Voiculet, la film cu o super bruneta! Vezi aici imagini inedite cu cel mai bun naist al lumii!

Nicolae Voiculet, „recital” asezonat cu mustar pe terasa unei carciumi bucurestene! A lasat naiul si a apucat micul! Super-imagini

Nicolae Voiculet si-a facut un dusman! I-a lasat 1 leu bacsis ospataritei care l-a privit urcandu-se in masina lui de lux!
 

Ioana considera ca barbatii insala cand acasa le lipeste ceva

oana voiculet

Sotia lui Nicolae Voiculet este foarte ferma atunci cand vine vorba despre inselatul partenerului. „Lucrurile stau in felul urmator:1.Inseli cand acasa nu ai ce ai nevoie, ceea ce este gresit pentru ca ar trebui sa renunti la persoana de „acasa”, ca sa nu o chinui si pe ea si pe tine. Deci nu ajungi nicaieri si nu prea ai sanse sa iti gasesti echilibrul in viata asta. Familia este echilibrul barbatului de 3000 de ani iar astazi este cartea lui de vizita. Si 2: Inseli ca nu ai cultul relatiei si al femeii. In categoria asta intra toti misoginii, in special cei care isi iau femei tinere (sub 30 de ani) pe care le pot manipula si „vrajii”dupa bunul lor plac. In cazul asta, femeia(fatuca) ajunge fara sa vrea sa depinda emotional si financiar de barbat (urmeaza lista de compromisuri) iar barbatul isi face de cap cum considera (pentru ca i se permite). Daca apare si un copil, „fatuca” incepe sa isi planga de mila si se intreaba de ce i se intampla una ca asta”, sustine ea.

A fost numit ambassador al turismului

Nicolae Voiculet

Nicolae Voiculet este un artist foarte iubit in intreaga lume, fiind considerat o somitate in domeniu, cel mai bun naist al lumii. Tocmai din acest motiv, a fost numit Ambasador al Turismului Romanesc, in speranda ca va atrage multi straini in tara noastra.
 

F. Coman

Citește și...