Huidu îl desfiinţează pe Capatos: “Un rahat împachetat frumos”

Publicat: 19/10/2015 | 08:02
Huidu îl desfiinţează pe Capatos: “Un rahat împachetat frumos”

Nici nu s-a intors bine la “Cronica Carcotasilor”, ca Serban Huidu a si inceput sa lanseze atacuri la adresa colegilor de breasla. Mesajul adresat lui Dan Capatos poate fi inceputul razboiului dintre cei doi.

Patru ani. Atat a stat departe de micile ecrane Serban Huidu. Dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier, care s-a soldat cu moartea a trei personae, realizatorul TV decisese sa se retraga de pe sticla si promisese ca isi va schimba atitudinea ironica si acida.

Serban Huidu a revenit la Cronica, dupa o absenta destul de lunga
Serban Huidu a revenit la Cronica, dupa o absenta destul de lunga

Se pare, insa, ca promisiunea lui nu a durat decat atata timp cat a stat in spatele camerelor de filmat caci acum, nici nu s-a intors bine la pupitrul “Cronicii’, ca a si inceput sa lanseze atacuri catre colegii sai de breasla.

CITESTE SI

Terapie pentru suflet! Decizia luata de Serban Huidu, la 5 ani de la accidentul de pe partie: „Imi aduce aminte de el”

Serban Huidu a fost luat la bani marunti! “Are o teama amestecata cu furie retinuta si regret!”

Serban Huidu a revenit in emisiune la jumatatea lunii septembrie, iar ultima reclama a productiei este una destul de dura, care il ia peste picior pe Dan Capatos. In imagini se sugereaza ca, oricine se uita la prezentatorul de la Antena 1 devine violent si nu stie cum sa se poarte cu o femeie. In plus, mesajul ce insoteste filmarea este unul care nu mai lasa loc de nicio interpretare.

Prezentatorul TV pare ca a revenit la vechile sale obiceiuri si a inceput deja sa isi atace colegii de breasla
Prezentatorul TV pare ca a revenit la vechile sale obiceiuri si a inceput deja sa isi atace colegii de breasla

“Educacion by Capatos. O reclama pentru toate emisiunile tabloid invelite in poleiala, cu decoruri scumpe, cu ‘public inteligent’ (cum cred unii), cu prezentatori aranjati si imbracati frumos. Le transmitem ca nu sunt decat un rahat impachetat frumos”, au scris cei de la “Cronica” pe Facebook.

Aceasta este reclama in care cei de la Cronica il ataca pe Capatos

L-a desfiintat si pe Radu Banciu

Dan Capatos nu este prima “victima” a lui Serban Huidu. De cand s-a intors pe micile ecrane, acesta l-a atacat si pe Radu Banciu: „Banciu nu are niciun argument, este incredibil, nu ai vazut asa ceva si-n plus Banciu are o mare, mare buba se da erudit si e catastrofa. Ai auzit de camila bactriana? Intr-o seara Banciu nu a vorbit decat de asta. Vrei sa fii erudit şi eşti prost, mai bine taci dracu din gura, las-o asa”, a declarat Huidu.

Aiana Dinu
 

Citește și...