I-a spart casa lui Andrei de la Alb Negru, iar acum isi face de cap de mama focului! Cum a fost filmat fostul amant al Sylviei!

Publicat: 13/07/2014 | 00:26

Fostul manechin Iulian Demeter, cel pentru care cantareata Sylvia si-a sacrificat casnicia, a fost surpins de paparazzi CANCAN.ro in timp ce se distra de mama focului pe litoral.

Fostul manechin a fost motivul pentru care artista a renuntat la mariajul cu Andrei Stefanescu, jumatatea alba a formatiei Alb-Negru, dar chiar si asa tanarul nu a „facut pui” nici in inima si nici in asternuturile ei.

Zilele trecute, el a fost filmat de paparazzii Cancan.ro pe o plaja de fite din Mamaia, in timp ce se distra de mama focului.

Iulian Demeter se distreaza de minune la mare
Iulian Demeter se distreaza de minune la mare

 

Fostul manechin nu a stat locului o secunda
Fostul manechin nu a stat locului o secunda

Nu a putut sa stea locului

Extrem de agitat,  tanarul nu a stat locului nici macar un minut. A dansat tot timpul, confundand practic plaja cu ringul de dans din club.

Tanarul s-a distrat pana la primele ore ale diminetii
Tanarul s-a distrat pana la primele ore ale diminetii

Pe la orele diminetii el inca isi etala miscarile de dans, in fata mai multor domnisoare cu care impartea o buna bucata de plaja.

Iulia Demeter a ajuns cunoscut dupa relatie avuta cu Sylvia
Iulia Demeter a ajuns cunoscut dupa relatie avuta cu Sylvia

CITESTE SI

Inselata de amant! Dupa ce a devenit „libera de contract”, Sylvia nu mai este o miza pentru tinerelul Iulian Demeter

Iulian Demeter le atentioneaza pe femei de la inceput ca exista si un sfarsit! Vezi ce tricou a purtat la o prima intalnire!

Intretinut pana acum de iubite, Iulian Demeter a ajuns sa fie luat „la bani marunti” de o femeie. I-a controlat cardul!

iulian demeter

A divortat din cauza lui Demeter in 2012

Pentru cantareata Sylvia 2012 a fost un an cu ghinion. Ea a divortat de Andrei pentru a se dedica in totalitate tanarului Iulian Demeter, despre care credea ca este jumatatea ei. Din nefericire fostul manechin a fost surprins cu alte tinere, iar relatia lor a luat imediat sfarsit. Cel mai probabil tanarul a vrut sa seduca o femeie maritata, lucru care i-a reusit, confirmandu-si astfel talentul de cuceritor. (A.S.)
 

Citește și...