I-au cerut din nou pe sticlă: ”Aţi revenit?” Reacţia lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea

Publicat: 13/02/2018 | 18:24

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt aşteptaţi, cât mai repede, să apară împreună la televizor de fanii lor. Iar Tavi ştie asta şi le-a răspuns, pe Instagram, celor care sunt nostalgici după vremurile în care cei doi prezentau emisiuni pe micul ecran.

 

Astfel, Tavi Clonda a pus o poză în care apare alături de Gabriela Cristea, mai mult, fotografia este făcută în platoul unde acum Bianca Drăguşanu este şefă. Este un instantaneu din vremurile în care Gabriela prezenta emisiunea ”Te vreau lângă mine!”.

Tavi Clonda şi Gabriela zâmbesc şi se ţin de mână.

„Să aveţi o săptămână minunată! TB Monday (Lunea Amintirilor),” a scris Tavi Clonda, lângă imagine.

Un prieten a reacţionat oimediat, ba chiar s-a dus din taste ceva mai mult… „Aţi revenit la televizor?”

În acest timp, Bianca Drăguşanu s-a ocupat de prezentare, iar un adevărat scandal a izbucnit atunci când Gabriela Cristea a fost dată afară în timpul concediului, în favoarea Biancăi Drăguşanu.

Scandal cu Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu a înlocuit-o permanent pe Gabi Cristea ca prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”, însă vedeta a oferit o lecţie de modestie. În timpul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, Bianca Drăguşanu le-a îndemnat pe femeile frumoase să fie modeste.

„Fetelor, fiţi modeste şi nu vă mai lăudaţi singure. Cine are ochi să vă vadă, vă vede, nu trebuie să cerşiţi simpatia, nu trebuie să fiţi decât aşa cum v-a lăsat Dumnezeu”, a declarat Bianca Drăguşanu în emisiunea pe care o moderează.

Bianca Drăguşanu a revenit din vacanţă şi a fost primită de şefii de la Kanal D cu două surprize: titlul de titulară a emisiunii ”Te vreau lângă mine” şi un nou decor în care aceştia au investit 100.000 de euro. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit în exclusivitate că Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoarea emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

„Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoare la ”Te vreau lângă mine”, nu se mai întoarce Gabriela Cristea. Şefii i-au pregătit şi o surpriză: un decor nou! Gabriela spera să revină pe micul ecran şi chiar a fost de vreo patru ori la discuţii cu turcii, însă degeaba. Mai mult decât atât, şefii Kanal D au băgat 100.000 de euro în noul decor, care a fost conceput astfel încât să i se potrivească Biancăi. E un decor de vis! A fost o mega-surpriză pentru ea. Bianca i-a convins pe şefi că merită să rămână cu audienţele şi disciplina ei, pentru că este foarte punctuală şi pentru că s-a dedicat proiectului pe care l-a avut pe mâini în ultimele luni”, declarau surse din apropierea Biancăi Drăguşanu şi Gabrielei Cristea pentru CANCAN.RO.

Au o fetiţă împreună

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea sunt căsătoriţi şi au împreună o fetiţă pe nume Victoria Bella Margot. Cei doi au fost protagoniştii unei emisiuni, până în momentul când Gabriela Cristea a trebuit să intre în concediu natal.

 

Citește și...