Ie versus ie! Cine stie sa fie taranca…autentica si cine nu! Vedetele s-au intrecut in port si au fost premiate!

Publicat: 02/06/2013 | 00:00

De curand Bucurestiul a gazduit un eveniment monden, unde vedetele erau "obligate" sa imbrace ia traditionala romaneasca. Desi au incercat sa fie cat mai originale, unele s-au trezit ca sunt imbracate aproape identic.

Curios este ca  cele care au ales acelasi gen de combinatie vestimentara nu au fost criticate deloc de Ovidiu Buta, specialistul in materie de stil al revistei Spy. In numarul de pe piata al publicatiei, Buta a analizat tinutele vedetelor si le-a desemnat drept cele mai inspirate pe Maria Marinescu si Jojo, care s-au imbracat aproape identic, adoptand combinatii indraznete.

Maria Marinescu
Maria Marinescu

Jojo
Jojo

Cele doua vedete au vrut sa respecte intocmai dress code-ul impus de evenimentul cu pricina si au ajuns sa se imbrace foarte asemanator. Atat Maria cat si Jojo au ales ceva mai indraznet, incercand sa iasa din tiparul clasic. Marinescu a purtat o pereche de pantaloni scurti cu motive traditionale, asortati la o ie mai deosebita (de fapt o bluza inspirata din ia traditionala) si o pereche de cizme chic. La fel a ales si Jojo care a asortat ia cu o pereche de blugi foarte scurti si cizme.

Camelia Sucu
Camelia Sucu

Camelia Sucu s-a numarat si ea printre cele care l-au impresionat p eButa prin alegerile si combinatiil evestimentare facute: „Rafinament şi eleganţă. Frumoase şi ia şi marama doamnei Şucu. Două piese deosebite care au fost puse bine în evidenţă prin combinaţia cu fustă neagră, lungă şi cu accesoriile aferente – centura, geanta şi colierul. La fel a contribuit şi coafura care a fost o alegere bine armonizată în context”.

Adelina Pestritu
Adelina Pestritu

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu

Simona Patruleasa
Simona Patruleasa

La fel de inspirate au fost si Adelina Pestritu, Simona Patruleasa, Alexandra Ungureanu sau Cristina Cioran, insa nu si Andreea Balan, Tania Budi sau Ilinca Vandici.

Andreea Balan
Andreea Balan

„Căluşarii feminini din echipa cărora a făcut parte şi Andreea Bălan au venit exact ca la o serbare câmpenească cu joc şi voie bună, nicidecum la o petrecere fashion care pretindea un dress code cu o cerinţă mai specială, de aducere în contemporan a unei piese vestimentare deosebite din patrimoniul nostru. Mai greu cu aceast mixaj de tradiţional cu modern, în special atunci când execuţi de sus până jos o ciucureală tricoloră”, a criticat-o Buta pe Andreea Balan.

Tania Budi
Tania Budi

„Tania Budi nu are deloc conştiinţa problemelor ridicate de o fustă lucioasă şi strâmtă pentru abdomenul ei. Din păcate, nici modelul iei nu salvează nimic din aspect, dând o impresie de volume nedorite pe toate părtile. Singurii OK sunt pantofii în această combinaţie”, a comentat-o pe Tania Budi.

spy

Pentru a afla care este parerea specialistului in materie de stil cu privire la vedetele care au combinat ia cu alte piese vestimentare luati cel mai recent numar al revistei Spy, deja existent la toate punctele de difuzare ale presei sau online pe www.spy.ro

banner cristea

Denisa Macovei

 

Citește și...