Ieri, era eleva pe care o ducea sora ei la scoala! Astazi, fetita din imagine este o cantareata cunoscuta peste hotare!

Publicat: 11/04/2014 | 14:58
Ieri, era eleva pe care o ducea sora ei la scoala! Astazi, fetita din imagine este o cantareata cunoscuta peste hotare!

Toate vedetele noastre au avut, desigur, o perioada in care purtau uniforme si stateau cuminti in banci. Astazi, cand le privim in fotografiile din acea vreme, nu ne vine sa credem cum aratau marii artisti la varste fragede.

Alexandra Stan a postat o imagine pe contul sau de Instagram in care apare alaturi de sora ei mai mare, in perioada in care cele doua mergeau la scoala.

Alexandra Stan

“I love you! You are my best friend, my mother, my sister, my everything! I miss you soooo much! Without you, my life wouldn’ t have been the same! Thank you for guiding me, for loving me, for teaching me how to be a lady, for showing me my mistakes, for telling me that Music is my life! Thank you for being my SISTER! I love you!/ Te iubesc! Tu esti cea mai buna prietena a mea, mama mea, sora mea, totul! Imi e foarte dor de tine! Fara tine, viata mea nu ar fi fost la fel! Iti multumesc pentru ca m-ai calauzit, m-ai iubit, m-ai invatat cum sa fiu femeie, mi-ai aratat unde gresesc, mi-ai spus ca muzica e viata mea! Iti multumesc ca ai fost sora mea! Te iubesc!”, i-a transmis cantareata surorii ei.

Alexandra Stan

_____

CITESTE SI:

Nu s-a vindecat de traumele provocate de fostul impresar! Alexandra Stan a aparut la ultimul concert cu o armata de bodyguarzi

Cum arata Alexandra Stan la aproape un an de cand a fost batuta. E mult mai slaba si …

______

In scurt timp, sora cantaretei i-a raspuns Alexandrei tot prin intermediul unui mesaj. “I love you too, my beautiful sister! You are my sunshine!/ Si eu te iubesc, sora mea frumoasa!”, a scris si Andreea.

I-a botezat baietelul surorii ei

In luna septembrie a anului trecut, Alexandra a devenit nasa nepotelului ei Pavel. In acelasi weekend, cantareata a fost si domnisoara de onoare la nunta surorii ei mai mari, Andreea.

Alexandra Stan

Cum era de asteptat, la cele doua evenimente importante, artista a fost in centrul atentiei. Ea a purtat doua tinute diferite si a dansat toata seara.

R.O.
 

Citește și...