Ieri, Mădălina Ghenea a vorbit despre înşelat, azi, am aflat cu cine ar fi înşelat-o Matei Stratan! Avem toate informaţiile

Publicat: 13/11/2017 | 16:31

Povestea lor de iubire părea desprinsă din filme, însă la câteva luni după ce şi-au cunoscut fetiţa şi s-au stabilit în România, relaţia lor a început să scârţâie. Şi dacă Matei Stratan tace în mediul online, Mădălina Ghenea, nu. Gesturile ei vorbesc mai mult despre cum este, de fapt, atmosfera între cei doi tineri părinţi. Iar azi, am aflat cu cine ar fi înşelat-o tânărul milionar pe frumoasa actriţă.

Potrivit mărturisirilor făcute de Cristian Brancu în cadrul unei emisiuni Matei Stratan ar fi căzut în păcat cu o femeie mai tânără şi tare frumuşică. În vârstă de 29 de ani, Mădălina Ghenea ar fi aflat totul şi s-a decis să plece din vila tatălui fiicei sale cu tot cu aceasta. Fetiţa lor are şapte luni.

Ideea de înşelat nu e de acum, circulă de vreo lună. (…) Mădălina Ghenea a primit o confirmare a faptului că ceea ce ea bănuia este adevărat de asta a postat acest mesaj„, a declarat Cristi Brancu în cadrul unei emisiuni TV.

Ieri, frumoasa actriţă a făcut publică o poză pe care era scris în limba engleză mesajul: „Nu doar că m-ai înşelat pe mine, ci ne-ai înşelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul„. La scurt timp după ce a postat imaginea pe pagina ei de Instagram, vedeta a şters-o.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au devenit părinţi anul acesta. Fiica lor s-a născut pe 2 aprilie a adus.

Citește și...