Îi place să trăiască periculos până şi în mall! L-am prins pe Huidu în flagrant, ”pe contrasens”!

Publicat: 29/02/2016 | 00:21

Una dintre vedetele care s-au consacrat la Prima TV, Şerban Huidu, a mai avut o apariţie “inedită” în public. După ce a întors toate privirile la un eveniment monden care a avut loc joi, Huidu a reuşit din nou să uimească.

Dacă la gala evenimentului monden apărea „deghizat”, cu părul şi mustaţa vopsite într-un gri pronunţat, ziua de duminică l-a găsit pe Huidu la Mall Băneasa, din Capitală. În jurul orei 15:30, cu o şapcă portocalie pe cap, probabil pentru a nu atrage atenţia curioşilor, iar împreună cu cei doi băieţi ai săi au vizitat câteva magazine.

Din incinta magazinului de jucării Lego, a schimbat brusc traiectoria şi s-a aşezat, iniţial, la coada de la cinema.

Huidu a încercat să fenteze coada

Şerban Huidu a fost atenţionat de unul dintre băieţii săi, când a încercat să taie o coadă de la mall
Şerban Huidu a fost atenţionat de unul dintre băieţii săi, când a încercat să taie o coadă de la mall

Cum nu părea dornic să stea foarte mult la coadă şi pentru că îi place să “trăiască periculos”, la un moment dat Huidu a pornit chiar pe contrasens, fiind urmat de către cei doi băieţi. CANCAN.ro l-a fotografiat pe acesta tocmai când încerca să fenteze coada. Mai mult, a încercat să îşi bage cei doi copii pe sub una dintre benzile care delimitează rândurile de la cinematograf.

Doar că, fiind mai mult decât corect, unul dintre băieţeii lui Huidu l-a tras de mânecă pe acesta şi i-a arătat că “nu pe acolo”. Neavând ce face, deoarece copilul atrăgea atenţia, Şerban Huidu s-a conformat şi a stat la coadă, la fel ca toată lumea, pentru a le cumpăra celor mici câte un suc şi câte o porţie de popcorn.

Spre finele anului 2011, viaţa lui Şerban Huidu a fost zguduită din temelii, în momentul în care acesta a fost implicat într-un accident rutier. Mai exact, pe 16 octombrie 2011, Şerban Huidu se deplasa spre Braşov, iar într-un moment nefericit maşina la volanul căreia se afla a derapat, a intrat pe contrasens şi a lovit din plin un alt autoturism. Dacă soţia şi cei doi copii ai lui Huidu, aflaţi în maşină, au scăpat teferi, pasagerii celuilalt autovehicul şi-au pierdut, atunci, viaţa.

Mădălina Moraru

Citește și...