Il mai stiti pe Viorel de la 3 Sud Est? Cum arata la 5 ani de la destramarea trupei si ce bruneta sexy i-ar putea deveni mireasa!

Publicat: 11/12/2013 | 00:07

Viorel Sipos, fostul component al trupei 3 Sud Est, si-a cam neglijat cariera muzicala in ultima vreme. Nu acelasi lucru il putem spune despre iubita sa, pe care o rasfata de fiecare data cand are un pic de timp.

Paparazzii CANCAN.ro i-au fotografiat pe cei doi indragostiti, zilele trecute, la o cafenea dintr-un mall bucurestean. Nu s-au tinut de mana si au evitat sa se sarute in public, dar dragostea parca li se citea in ochi. Si-au zambit incontinuu, ca doi indragostiti aflati la prima intalnire, iar la un moment-dat, si-au aratat unul altuia SMS-urile de pe telefonul mobil.

Viorel si iubita sa si-au asteptat cafelele la o masa de la intrarea in cafenea
Viorel si iubita sa si-au asteptat cafelele la o masa de la intrarea in cafenea

Dorinici de mai multa discretie, porumbeii s-au mutat dupa cateva minute la o alta masa, unde si-au continuat discutia feriti de ochii lumii. Aici, Viorel parea mai relaxat, ba chiar a inceput sa-si mangaie iubita pe picior. Aceasta nu parea deloc deranjata, ba din contra, zambea aprobator, semn ca nu-i dispac atingerile in public.

Viorel si Natalia se inteleg de minune
Viorel si Natalia se inteleg de minune

Contactat de CANCAN.ro, fostul component al trupei 3 Sud Est ne-a spus ca bruneta din imagini este iubita sa, ca au o relatie de sapte ani si ca le este foarte bine impreuna. “Ne iubim, ne respectam si speram ca relatia noastra sa fie la fel de frumoasa si pe viitor. Nu avem inca planuri de casatorie, dar nu exclud momentul cand vom face si acest pas”, ne-a spus el.

Iubita lui Viorel se numeste Natalia Vranceanu, este din Constanta si lucreaza ca make-up artist. Ea a terminat Facultatea de psihologie, iar in prezent face un master in acelasi domeniu si urmeaza cursurile unei cunoscute scoli de televiziune din Romania. Nu stim daca o vom vedea in curand pe micile ecrane, dar se pare ca se pregateste intens pentru asta, sustine Viorel.

Viorel si-a mangaiat tandru iubita
Viorel si-a mangaiat tandru iubita

In ceea ce priveste cariera muzicala a lui Viorel, amintirile il chinuiesc pe fostul solist de la 3 Sud Est. Cu o cariera de peste 15 ani in muzica, in ultima vreme a disparut din peisajul muzical autohton, lucrand doar in studio.

3 se

“Pregatesc de ceva vreme cateva piese, insa nu stiu exact pe care o voi alege pentru clip. Probabil pe cea mai buna! Lucrez alaturi de compozitorul Sergiu Buta, care a colaborat cu cei de la Play & Win si cu Inna pentru piesa Alright. Sper sa putem scoate cat mai repede un hit, iar in aceasta iarna sau poate la primavara sa facem si un clip. Sergiu este un baiat minunat si un profesionist desavarsit!”, ne-a declarat Viorel.

C.I.