Ilie Năstase i-a dăruit iubitei un apartament de lux! Uite cum arată superba locuinţă primită de Brigitte

Publicat: 08/04/2013 | 22:24

Ilie Năstase şi iubita lui, Brigitte Sfăt, au planuri mari de viitor. Tocmai de accea, fostul sportiv i-a dăruit viitoarei lui soţii un apartament, pe care aceasta l-a amenajat aşa cum şi-a dorit.

Brigitte Sfăt a investit in locuiţa primită de Năstase peste 20.000 de euro, dar a meritat până la ultimul bănuţ.Fostul manechin a amenajat toată casa după bunul plac şi şi-a adus cei doi copii in ea. Camerele micutilor sunt adevărate opere de artă şi au fost personalizate după dorinţele lor.

sfat

In timp ce camera băiatului lui Brigitte arată ca o navă spatială, cea a fetiţei este desprinsă din basmele cu prinţi si prinţese.

sfat

sfat

sfat

Apartamentul este unul de lux, iar Brigitte s-a implicat in tot ce inseamnă amenajarea lui. Bruneta a negociat la sânge pentru toate obiectele cumpărate, iar preţul total investit in locuinţă este, spune ea, 23-24.000 de euro.

sfat

„Negociez la sânge tot. Când ai banii cash, e bine să negociezi, mai ales pe criza asta. Am negociat cel putin 20% din fiecare produs cumpărat pentru acestă casa.
Sper ca Ilie să nu mă dea afară din casă, ca să imi pot aduce toate hainele. Dacă se supără, tot in nasul lui stau.

sfat

sfat

Bucătăria apartamentului este mică, am si gătit până acum in ea, dar nu pentru Ilie, ci pentru copii”, a spus ea la Cancan TV, emisiune difuzată de luni până joi de la ora 22:00, pe Acasă TV.

 

Clara Văcaru