Ilinca Vandici, mărturii sincere după ce a devenit mămică. “În jur de ora 21:00, toată lumea…”

Publicat: 27/12/2017 | 09:03

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacşu şi au împreună un băieţel, Zian, venit pe lume în urmă cu doar câteva luni. Prezentatoarea TV a dezvăluit că s-a reorganizat complet de când a devenit mămică, în aşa fel încât să nu-şi neglijeze cariera sau familia.

 

“Ne adunăm acasă mai repede, adică nu mai stăm seara prin oraş şi aşa mai departe. În jur de ora 21.00, 21.30 cel mai târziu toată lumea este acasă pentru că ne pregătim de băiţă şi de masaj. În general suntem mult mai responsabili. La masaj avem pe cineva care vine, care îi face lui bebe. Băiţă da, îi mai face şi Andrei, şi dacă nu îi face, asistă la băiţă.

De schimbat scutece a schimbat şi Andrei, o dată sau de două ori, însă eu nu cred că asta e treabă de bărbaţi. Da, îmi convine şi îmi place foarte tare că Andrei e implicat, adică da, schimbă scutece dacă este cazul, însă nu vreau să-l pun să facă asta pentru că nu cred că-l ajută cu nimic. Adică asta-i treaba noastră, de aia sunt bunicile, de aia sunt eu, să schimbăm scutece. Andrei petrece un altfel de timp cu bebe pentru că ei doi fac toate nebuniile pe care eu nu le-aş face.

Andrei l-a făcut prima oară pe bebe avion, mie îmi stătea inima dacă făceam asta. Dar uite că el a avut curaj, iar bebe s-a distrat maxim. Andrei a fost primul care l-a aruncat pe bebe în sus şi l-a prins, eu n-aş fi făcut asta niciodată. Lucrurile pe care le fac ei doi împreună sunt diferite faţă de lucrurile pe care le fac eu cu bebe sau pe care le fac bunicile cu bebe”, a declarat Ilinca Vandici, conform wowbiz.ro.

Citește și...