Imagine ciudata pe litoral! Oana Zavoranu a „plutit” la 2 metri deasupra pamantului in vazul tuturor! Afla cum a fost posibil!

Publicat: 24/07/2013 | 16:11
Imagine ciudata pe litoral! Oana Zavoranu a „plutit” la 2 metri deasupra pamantului in vazul tuturor! Afla cum a fost posibil!

Oana Zavoranu a facut spectacol pe litoral, caci a facut o demonstratie pe care putini au crezut ca o va duce la bun sfarsit. Se pare ca fosta sotie a lui Pepe se pricepe de minune la echilibristica.

Oana Zavoranu se numara printre vedetele participante in show-ul „Serviti, va rog”, de la Pro TV, care se desfasoara la Mamaia. Nea Marin, care este moderatorul emisiunii, este cel care ii pune pe concurenti la diferite activitati, iar multe dintre acestea nu sunt tocmai pe placul lor, caci trebuie sa munceasca pana la epuizare. Pentru a avea insa parte si de distractie, Nea Marin si vedetele au avut parte de o seara inedita pe litoral, unde s-au deghizat in animatori si au dansat de mama focului.

Oana Zavoranu

Cea mai indrazneata a fost Oana Zavoranu, care a facut un exercitiu de echilibristica. Fosta sotie a lui Pepe a fost ridicata pe brate de catre doi dansatori, iar surprinzator a fost ca a stat perfect dreapta. Vedeta parca plutea deasupra tuturor. Mai multe insa veti vedea in aceasta seara intr-o noua editie a emisiunii „Serviti, va rog”, de la pro TV, incepand cu 20:30.

Speram sa fiti placut impresionati de show-ul realizat de vedetele autohtone si Nea Marin.

Oana Zavoranu

banner

Larisa Ciuta

Citește și...