Imagine de colectie! Fetita Danielei Gyorfi este o adevarata domnisoara! Uite cat a crescut Maria

Publicat: 10/01/2015 | 12:30
Imagine de colectie! Fetita Danielei Gyorfi este o adevarata domnisoara! Uite cat a crescut Maria

Daniela Gyorfi si Geroge Tal sunt doi parinti fericiti, mandri de fetita lor Maria, care creste pe zi ce trece si se face din ce in ce mai frumoasa. Recent, toti trei au fost fotografiati, lasand sa li se citeasca pe fete zambete largi.

Daniela Gyorfi are o adevarata domnisoara acasa! Cantareata le-a aratat si fanilor cat de mare a crescut Maria, care va implini curand 4 ani. Fetita este imbracata “in tendinte”, dupa moda iernii 2014. Micuta are pe cap o caciula cu Mickey Mouse, o geaca rosie si un fular alb, tricotat.

Daniela Gyorfi

Oriunde merge prin lume, la concerte, Daniela Gyorfi ii cumpara Mariei haine si, dupa cum a si recunoscut cantareata, este foarte pretentioasa in domeniul vestimentar.

DAniela gyorfi si fetita

„I-am cumparat foarte multe lucruri. Moda din America nu mi se potriveste, cel putin asa mi s-a parut mie. Nu prea mi-am luat eu pentru mine si George, pentru fata la greu!”, declara cantareata la ultima sa revenire in tara din America.

CITESTE SI:

Imagini incredibile! Ce fac dansatoarele Danielei Gyorfi? Fanilor nu le-a venit sa creada ce vad

S-a schimbat de tot macazul in viata Danielei Gyorfi! Daca pana acum abia scotea doua vorbe cu tatal ei, incepand de acum…

S-a impacat cu tatal ei, de Craciun

La scurt timp dupa moartea maamei sale, in viata cantaretei s-a intamplat un miracol: tatal ei a ajuns sa vorbeasca din nou cu ea, dup ace mama vitrega a revenit la sentimente mai bune!

Daniela Gyorfi Liviu Guta

Daniela Gyorfi a vorbit intotdeauna cu inima deschisa despre relatia dintre ea si mama ei, pe care a ingrijit-o si a iubit-o pana in ultimul moment de viata. Anul trecut, dupa ce a ramas fara ea, artista a incercat din rasputeri sa se apropie si mai mult de tatal ei, iar minunea s-a intamplat! Dupa aproape zece ani in care si-au spus doar franturi de cuvinte, tatal Danielei a revenit la sentimente mai bune.

R.O.