IMAGINE de senzatie cu burtica de gravida a Giuliei Anghelescu! Cum arata vedeta la aproape cinci luni de sarcina!

Publicat: 11/12/2014 | 14:29

Giulia Anghelescu este insarcinata pentru a doua oara. Anuntul a fost facut chiar de artista, pe contul ei de socializare, in urma cu mai bine de o luna.

Daca pana acum, interpreta si-a tinut sarcina ascunsa de ochii curiosilor, de data aceasta cantareata a fost mai generoasa. Aflata la un eveniment monden, Giulia si-a afisat mandra burtica de gravida. Imbracata in negru, cu o bluza transparenta , artista radia de fericire.

Giulia

Giulia

Giulia a facut publice pe contul de Facebook, doua fotografii, in care apare alaturi de cateva prietene. Admiratorii vedetei au fost incantati si au felicitat-o, mai ales ca pana acum, Giulia si-a mascat sarcina cat a putut , atunci cand a iesit in public.

Citeste si

Primele poze cu Giulia, insarcinata! Vezi ce pofte are si cum i s-a modificat silueta in ultimele patru luni

A ramas gravida dupa ce a avut probleme in casnicie

La inceputul verii, Giulia si Vlad au trecut printr-o perioada de cumpana in relatia lor, zvonindu-se ca vor divorta. Ceea ce probabil nici ei nu stiau atunci este faptul ca solista il purta deja in pantece pe viitorul lor copil. Desi nu aveau in plan sa devina din nou parinti, Giulia si Vlad au primit vestea cu bucurie.

L.L

Citește și...