IMAGINEA care a incins spiritele pe internet! Andreea Balan se pupa pe gura cu una dintre dansatoare!

Publicat: 30/07/2014 | 11:23

Andreea Balan e din ce in ce mai libertina. La ultimul ei spectacol, interpreta si-a facut de cap cu o dansatoare. Cele doua s-au fotografiat in timp ce se pupau pe gura si au facut imaginea publica.

Andreea Balan si-a socat fanii, dupa ce a postat pe contul de de socializare, o fotografie in care cantareata se pupa pe gura cu una dintre dansatoare.

andreea balan

Daca unii dintre prietenii virtuali au criticat-o dur pentru gest, altii au admirat-o si au felicitat-o pentru indrazneala. „Nu ma asteptam”, „Esti distrusa”, „Sunt traumatizata”, „Nu ma asteptam”, „Ce scarbos”, „Fereasca Dumnezeu”, i-au scris fanii pe contul de socializare.

Citeste si

Asteptarea a luat sfarsit! Andreea Balan si-a cunoscut iubitul din America

Intalnire de gradul zero intre Andreea Balan si Keo! Vezi ce i-a spus cantareata fostului iubit si cum a reactionat acesta!

Pleaca impreuna cu iubitul in America

Relatia dintre Andreea si iubitul american tinde sa devina din ce in ce mai serioasa, iar artista profita de fiecare zi libera pe care o are sa o petreaca in compania americanului. Astfel, pana sa vina el in Romania, cei doi s-au vazut in cateva mini-vacante, in capitale europene si o data la el acasa, la New York, unde solista si-a pertecut si ziua de nastere. Acum, vor pleca din nou impreuna in America.

L.L
 

Citește și...