Acasă » Exclusiv » IMAGINI APARTE! Loredana Chivu nemachiată, ziua în amiaza mare… Fără filtre e groasă!

IMAGINI APARTE! Loredana Chivu nemachiată, ziua în amiaza mare… Fără filtre e groasă!

De: Eliza Popescu 09/05/2022 | 23:40

Loredana Chivu arată „țiplă” pe internet, dar filtrele nu par să o ajute și în realitate! Fosta asistentă TV, care a declarat „război” operațiilor estetice, s-a afișat în public fără strop de machiaj. CANCAN.RO v-o prezintă, în exclusivitate, pe Loredana Chivu 100% naturală.

Loredana Chivu s-a preocupat întotdeauna de aspectul ei fizic. Fie că a fost vorba despre o operație estetică mai complicată sau doar de o intervenție simplă la nivelul feței, fosta asistentă TV și-a dorit să și le facă, pentru a fi mulțumită de corpul ei. Recent, paparazzii CANCAN.RO au surprins-o pe blondină, în amiaza mare, în timp ce făcea „slalom” printre mașini, ajungând, în cele din urmă, la un salon renumit din Capitală. Mai puțin machiată ca oricând!

(CITEȘTE ȘI: A RIDICAT COLETELE, AJUTATĂ DE PAZNIC, DAR… LOREDANA CHIVU ȘI-A ARĂTAT, FĂRĂ SĂ VREA, FORMELE UȘOR PLINUȚE)

Loredana Chivu, în „goană” prin traficul bucureștean. Ținta: salonul de înfrumusețare

Îmbrăcată în piese vestimentare lejere, deschise la culoare, Loredana Chivu se îndreaptă încrezătoare spre „bijuteria” ei pe patru roți și pornește, în grabă, de pe Bulevardul Nicolae Caramfil spre un centru de înfrumusețare renumit din Capitală, în zona Hristo Botev.

Iar, în timp ce se află la volan, Loredana Chivu poartă o conversație, probabil punând la punct detaliile din ziua respectivă, dar cu ochii ațintiți la traficul bucureștean. Și, pentru că a fost o aglomerație ca la carte în zona în care avea treabă, blondinei i-a luat aproximat un minut să își parcheze bolidul de lux.

Apoi, cu maximă atenție și în oglinda retrovizoare, Loredana Chivu coboară din mașină și se îndreaptă spre treptele salonului unde avea, cel mai probabil, o programare pentru o sesiune de înfrumusețare.

(VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU, MESAJ DE PE PATUL DE SPITAL DUPĂ OPERAȚIA SUFERITĂ LA POSTERIOR: ”AM TRECUT PRIN CE E MAI RĂU”)

Loredana Chivu e una pe net și alta pe stradă

Dacă pe rețelele de socializare se prezintă precum o „divă” și pare că tenul ei este lipsit de imperfecțiuni, demachiată arată total diferit. Loredana Chivu a fost surprinsă de paparazzii CANCAN.RO într-o zi obișnuită din viața ei, fără să aibă un machiaj strident și fără să poarte ținute extravagante. Diferențele sunt mari, iar dovada stă în imaginile din galeria foto! Blonda pare să fi luat și câteva kilograme în ultima vreme, iar fără machiaj acest lucru se poate observa cu ușurință.

De-a lungul timpului, Loredana Chivu a fost criticată, mai ales pe rețelele de socializare, în legătură cu look-ul ei. Iar, atunci când trecea pragurile medicilor esteticieni, unii „fani” o acuzau că ar exagera cu intervențiile.

Loredana Chivu, surprinsă de paparazzii CANCAN.RO în trafic, fără un strop de machiaj pe chip (Foto: CANCAN.RO)

(NU RATA: CUM ARĂTA LOREDANA CHIVU ÎNAINTE SĂ FIE ATINSĂ DE BISTURIU! CANCAN.RO A INTRAT ÎN POSESIA UNOR FOTOGRAFII DE „COLECȚIE” CU FOSTA ASISTENTĂ TV)

Loredana Chivu a declarat „război” operațiilor estetice

Însă, blondina a declarat „război” operațiilor estetice, după o experiență traumatizantă pe care a avut-o, recent. Și-a dorit să aibă un posterior perfect, însă operația, din păcate, a eșuat. Apoi, au urmat alte 14 intervenții la nivelul feselor, pentru îndepărtarea soluției injectate și pentru a se însănătoși.

„Problemele prin care am trecut m-au speriat atât de tare încât nu mai vreau să aud nici măcar de operațiile estetice.

Oricum nu mai am ce să-mi fac! Sunt mulțumită de cum arăt, iar, dacă vreau să schimb ceva, știu că există și alte metode. Sport, alimentație sănătoasă… Iar dacă, prin absurd, la un moment dat, aș vrea să-mi fac ceva, mi-aș face în străinătate și nu în România”, dezvăluia Loredana Chivu, pentru CANCAN.RO, la finalul anului trecut.

(VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU ȘI-O DĂ CU MILIONARII CAPITALEI! S-A PLICTISIT DE LAMBORGHINI URUS ȘI ACUM CONDUCE UN ROLLS ROYCE DE PESTE 350.000 €)

Loredana Chivu, fără machiaj (Foto: CANCAN.RO)

Loredana Chivu a trecut printr-o experiență traumatizantă

În urmă cu doi ani, Loredana Chivu și-a “renovat” posteriorul, printr-o intervenție de injectare fesieră. A repetat procedura și în aprilie 2021, doar că a fost un eșec total, în principal din cauza faptului că unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru „siliconare”.

Ulterior, fesele blondinei s-au “topit”, pur și simplu, iar între părțile implicate a început un proces dur, ex-asistenta TV cerând, inițial,  daune de 300.000 de euro pe care, ulterior, le-a ridicat la 1 milion de euro.

Anul trecut, Loredana Chivu mărturisea: Atunci au început cu adevărat operațiile pentru extragerea acestei substanțe nenorocite care mi-a distrus viața. Mi-a luat un an din viață. Încă nu sunt recuperată 100%.

Trebuie să lupt pentru operația de reconstrucție, care nu știu când va fi. Medicii s-au chinuit să-mi ridice tensiunea, pentru că nu puteam să intru în operație deoarece muream.

Au reușit să o crească la 7,5. Am intrat în operație. A fost groaznic, pentru că a trebuit să repare ce au distrus alții. Au fost toate (operațiile, n.r.) sub anestezie generală. Timp de 3 zile nu am fost așa conștientă, am stat 7 zile în spital, după au mai urmat 2 operații. Pe 30 decembrie iar s-a inflamat, s-a infectat. Am ajuns de urgență la doctorul meu căruia îi mulțumesc. M-am internat, m-au operat, pe 31 au trebuit să-mi dea drumul acasă, pentru că nu mai rămăsese nimeni în spital.

Pe 1, 2, 3, 4, 5 ianuarie mergeam la spălături în carne vie și la perfuzii zi de zi. (…) Nu puteam să mă îmbrac în pijamale. În urma acestor 3 operații, am reușit cât de cât să scoatem substanța. Sunt mai bine. Cel puțin nu mai leșin.

Am luat foarte multe antibiotice, am stat foarte mult pe perfuzii, internată în spital. Viața mea a fost un calvar. Ieșeam afară cu branula în mână. Încercam să fiu puternică”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București Activează în presa online de mai bine de 5 ani Din anul 2019 face parte din grupul de presă Gândul Media Network
Parteneri
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o frumoasă zonă turistică
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...