Imagini care va pot afecta emotional! Cainii unui adapost din Navodari sunt maltratati de angajatii primariei!

Publicat: 10/02/2015 | 12:08

Mai multi angajati ai unui adapost de caini detinut de Primaria Navodari au fost surprinsi in timp izbeau animalele, cu foarte multa cruzime, direct de beton! Va avertizam ca imaginile va pot afecta emotional!

“Aici, cainii vor fi deparazitati, vaccinati si tinuti pana vor fi adoptati”, a declarat viceprimarul orasului Navodari, Chelaru Florin, in momentul deschiderii adapostului. In teorie adapost, in realitate un loc de tortura, judecand dupa imaginile care au ajuns pe internet, filmate la Biobaza Navodari.

Cainii au fost maltratati de angajatii adapostului

Vorbim despre cadre de o violenta extrema, inregistrari pe care se vede tratamentul la care sunt supusi cainii aflati in acest centru de ecarisaj.

Cu latul, patrupedele sunt scoase dintr-o cusca metalica de catre mai multi angajati si trantiti cu putere de placa de beton.

Cainii au fost maltratati de angajatii adapostului

Cainii sunt supusi unui macel!

Ulterior, hingherii care apar in imagini ii duc in zonele amenajate pentru caini si acolo incepe macelul!
Cateii sunt loviti cu salbaticie, in timp ce animalele schelalaie de durere, fara ca cineva sa intervina.

Cainii au fost maltratati de angajatii adapostului

Asta in conditiile in care mai multe asociatii de protectie a animalelor anuntau, in toamna lui 2014, ca mai multi maidanezi au fost gasiti morti prin oras.

Cainii au fost maltratati de angajatii adapostului

Reprezentantii Primariei Navodari au spus de fiecare data ca eutanasierea patrupedelor nu este o solutie pe care o vor urma, decat in cazuri speciale. Pana atunci, cainii fara stapan adusi la Biobaza din Navodari ar trebui deparazitati, vaccinati si pregatiti pentru adoptie. In realitate, primesc si o portie de tortura.

CITESTE SI:

VIDEO TERIFIANT! Uite cum sunt maltratati porcii intr-o ferma din SUA!

Bucuresti, 2013! Un copil de 11 ani a ajuns la spital cu una dintre urechi sfasiata! Baiatul a fost atacat de un maidanez!

(M.A.)
 

Citește și...