Imagini de cascadorii râsului cu faimosul Fane! Bodyguardul lui Gigi Becali s-a ”infiltrat” printre…

Publicat: 18/06/2017 | 15:50

Bodyguardul lui Gigi Becali, celebrul Fane Dediu, a fost fotografiat de CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, în ipostaze care, cu siguranţă te vor amuza teribil. Bărbatul s-a ‘’infiltrat‘’ printre bătrânele care cerşesc la Maybachul milionarului şi este foarte atent la cererile lor, pentru a le putea acorda ajutorul cuvenit la cerinţa şefului său.

Patru bodyguarzi au fost în permanenţă în spatele lui Gigi Becali, doi dintre ei, Fane Dediu şi Marcel Popa, au fost în arest timp de două săptămâni împreună cu şeful lor, în 2009, pentru că i-au sechestrat pe hoţii maşinii. Patronul FCSB consideră că bodyguarzii săi sunt vinovaţi pentru încarcerarea sa şi a luat decizia să-i îndepărteze din sânul familiei.

Astfel, Becali a renunţat la cei care s-ar fi aruncat în foc să-l salveze, mai puţin la Fane Dediu, care este singurul bodyguard pe care îl ţine lângă el şi îi îndeplineşte sarcinile. “«Gata, fără bodyguarzi, nu mai am nevoie. Acum mă apără Dumnezeu. Din cauza voastră am ajuns după gratii», a urlat şeful nostru care, în ultima vreme, este mai tot timpul însoţit de fostul fotbalist Luţu şi vărul Virgil”, povestea unul dintre bodyguarzi.

Citește și...