Imagini de colectie cu evolutia fetelor de la Exotic! „Sexy, sexy, stiu ca ma vrei”, la 13 ani de la debut! Le mai recunoasteti?

Publicat: 01/04/2012 | 00:00
O blonda, o roscata si o bruneta, toate trei imbracate in costume sexy de latex, fetele de la Exotic au incins mintile barbatilor cu formele lor apetisante si refrenele indraznete. La 13 ani de la debutul muzical, fetele au cariere separate si au devenit si mai sexy.

Exotic-Sexy Asculta mai multe audio diverse Andreea Banica a ramas consecventa stilului vestimentar sexy si parului blond, schimband numai machiajul, pe care acum il prefera ceva mai natural. A fost prima care a parasit trupa Exotic, in favoarea unei colaborari cu Cristina Rus, alaturi de care a format trupa Blondy, si aceasta, de domeniul trecutului. Claudia si Julia au cantat o vreme sub titulatura de Sexxy, insa au hotarat si ele sa-si incerce norocul fiecare, pe cont propriu. La capitolul imagine, cele mai multe schimbari le-a bifat Julia, care este aproape de nerecunosut. Parul ei lung, cret si roscat inchis a devenit, pe rand, roscat aprins, saten si ulterior blond, pe lungimi diferite.

Citește și...