Imagini demenţiale: zici că el e adevăratul Gigi! Fabulosul şofer Luţu l-a ”clonat” pe şeful său, milionarul Becali!

Publicat: 21/01/2017 | 00:00

Dragostea pare să fie mai mare ca oricând între ex-fotbalistul Ionuţ Luţu şi iubita lui, Iulia Roşca, mai ales că de ceva vreme fostul „iepuraş“ Playboy pare să îl fi cuminţit pe omul de încredere al lui Gigi Becali.

Recent, cei doi îndrăgostiţi au petrecut câteva ore într-un mall din nordul Capitalei, când au decis să meargă la film. Însoţiţi de un alt prieten de-al lui Luţu, au avut nevoie de momente bune să se decidă ce producţie vor să vadă. În respectivele clipe, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a filmat pe omul de bază al lui Gigi Becali, care pare să îl fi „clonat“ pe latifundiar. Spunem asta deoarece Luţu pare că a făcut din şeful său un bun exemplu, împrumutând anumite trăsături şi gesturi de la el. Ex-fostbalistul a mers în faţa manechinului, având-o pe brunetă în partea dreaptă, fiind şi cu-n pas în faţa amicului său, care a fost tot timpul în stânga. Nici în clipa în care a venit momentul marii „decizii“ – alegerea filmului serii, Luţu nu pare să se fi dezminţit, pentru că i-a luat-o înainte frumoasei brunete, care şi-ar fi dorit să vadă mai bine lista afişată la intrarea în cinema.

Luţu a avut un comportament asemănător cu cel al lui Gigi Becali, şeful său
Luţu a avut un comportament asemănător cu cel al lui Gigi Becali, şeful său

Ionut Luţu este omul de bază al lui Gigi Becali, iar asta pentru că latifundiarul are deplină încredere în el. Deşi e despărţit de mamele copiilor lui, fostul fotbalist are grijă de aceştia şi îi vizitează oriunde sunt. Sportivul are o fată, pe nume Patricia, de 17 ani, dintr-o relaţie anterioară, dar şi-un băiat de numai 5 ani, pe nume Andreas Ionuţ.

Iulia Roşca a devenit cunoscută după relaţia pe care a avut-o cu fostul stelist Tibi Bălan, dar şi pentru apariţia provocatoare din revista Playboy, acolo unde a jucat o scenetă incitantă cu o altă femeie focoasă.  De profesie manechin, bruneta a avut numeroase prezentări de modă pentru creatori celebri din România.

Citește și...