Imagini dramatice pe plaja din Neptun! O femeie, distrusă de durere după ce soțul ei s-a înecat

Publicat: 31/08/2020 | 12:28
Imagini dramatice pe plaja din Neptun! O femeie, distrusă de durere după ce soțul ei s-a înecat

Imagini dramatice s-au derulat sub ochii turiștilor aflați weekendul acesta pe litoral. O femeie își plângea bărbatul, care s-a înecat în Neptun.

Doi bărbaţi au murit înecaţi în acest weekend pe litoral, iar alte 17 persoane au fost salvate în ultimul moment. De asemenea, sute de turişti au fost scoşi din valuri, înainte să se producă şi alte tragedii. 

ISU Constanţa a postat pe pagina de Facebook o fotografie care surprinde momentul tragic în care salvatorii părăsesc cu capul în pământ una dintre operaţiuni.

Autoritățile au dorit să transmită un semnal de alarmă pentru toți cei care merg pe litoral

„Nu trebuie decât sa fim atenți”

„O imagine care vorbește de la sine. Una dintre familiile distruse, paramedici care, după zeci și zeci de minute în care au luptat sa salveze o viata, pleacă capul în fața neputinței. Numai în acest week-end pompierii paramedici cu ambulanțe SMURD, șenilate, echipaje medicale cu ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, scafandrii inspectoratului, un echipaj aer-medical, salvamari au depus eforturi susținute pentru cautarea/salvarea/acordarea primului ajutor medical pentru 17 persoane aflate în pericol de înec pe litoralul românesc.

Din păcate, doi bărbați au decedat! Este o imagine pe care, din păcate, am văzut-o din ce în ce mai des. Nu trebuie decât sa fim atenți la steagurile arborate de către salvamari, sa le ascultam sfaturile când ne spun sa nu intrăm în mare sau când spun sa nu ne îndepărtăm.

Totul depinde numai de noi!!! Haideți sa fim responsabili!! Atunci când încercăm sa facem acte de teribilism singura imagine pe care trebuie sa o avem în fata ochilor este aceea a copiilor /părinților /prietenilor noștri care rămân în urmă. Viata e frumoasa, merita trăită responsabil!”, a transmis ISU Constanţa.