Vali Vijelie, probleme cu legea! Manelistul a fost amendat pe litoral

Autor:
Publicat: 31/08/2020 | 09:57
Vali Vijelie, probleme cu legea! Manelistul a fost amendat pe litoral

Weekendul acesta i-a adus mari probleme lui Vali Vijelie! Nu, nu este vorba de vreun eveniment nereușit, ci de probleme cu legea, căci manelistul s-a ales cu o amendă de toată frumusețea, după ce a avut o cântare pe litoral. 

Vali Vijelie a avut o cântare la o terasă din Mamaia în acest weekend, eveniment care a adunat mai multe persoane în fața localului. În cauză, polițiștii din Năvodari s-au autosesizat și au luat imediat măsuri.

Astfel, Vali Vijelie s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare, informează replicaonline.ro. 

Care este numele real al lui Vali Vijelie. Puțini sunt cei care știu

De talentat, e talentat! De apreciat, este foarte apreciat. Vali Vijelie, căci despre el este vorba, este unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi, a cărui voce ridică oamenii în picioare la evenimente și, pe deasupra, artistul știe mereu să facă atmosferă și să transmită emoții, prin melodiile sale.

Dar te-ai gândit vreodată că Vali Vijelie nu e…Vali Vijelie? Ei bine, în buletinul artistului este menționat un alt nume, desigur, căci cel pe care îl tot folosește este numele de scenă.

Vali Vijelie se numește, în buletin, Valentin Rusu, lucru pe care nu mulți sunt cei care îl știu. Un alt lucru extrem de interesant despre Vali Vijelie este acela că mama lui, Florica, este prima femeie din România care a cântat romanțe la un post de radio, deci talentul vine din familie!

Deși acum are tot ce-și dorește, Vali Vijelie a avut o copilărie destul de grea și sărăcăcioasă. Artistul era nevoit, în vacanțele de vară, să muncească la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu și chiar în câmp, pentru a-și asigura rechizitele școlare.