Imagini dureroase cu mama lui Cristi Chivu! Mariana s-a accidentat grav si CANCAN.RO are filmarea!

Publicat: 08/07/2015 | 00:45

Mama lui Cristi Chivu a venit val vartej la Bucuresti pentru a merge la medic, asta dupa ce s-a accidentat pe cand se afla la Timisoara. Ca un fiu bun, fostul international nu s-a dezlipit nici macar o clipa de femeia care i-a dat viata.

Tatal sau a murit cand el era un copil, iar faptul ca a fost crescut de mama nu mai reprezinta un secret pentru fanii fotbalului romanesc. Tocmai de aceea, Cristi Chivu este extrem de apropiat de femeia care i-a dat viata.

 

Cristi Chivu si mama lui au intrat grabiti in benzinarie
Cristi Chivu si mama lui au intrat grabiti in benzinarie

 

De altfel, nu exista aparitie televizata in care fostul fotbalist sa nu vorbeasca despre cat de recunoscator ii este mamei sale pentru tot. De cand a pus ghetele in cui si s-a intors in Romania, Chivu face naveta intre Bucuresti si Timisoara, acolo unde locuieste mama lui.

 

 

Mariana Chivu a suferit un accident la mana stanga
Mariana Chivu a suferit un accident la mana stanga

 

Saptamana trecuta, a venit randul Marianei Chivu sa faca o vizita la Bucuresti, insa, nu a fost una de placere, asa cum se intampla de obicei, ci pentru ca femeia de afaceri a suferit un mic accident, asta dupa ce si-a luxat mana.

 

In benzinarie, Cristi Chivu si mama lui s-au intalnit cu un cunoscut
In benzinarie, Cristi Chivu si mama lui s-au intalnit cu un cunoscut

 

Pentru a se asigura ca totul este in regula, mama fostului fotbalist a venit in Capitala si a facut o vizita la un spital privat. Asa cum era de asteptat, Cristian Chivu nu s-a dezlipit nicio clipa de parintele sau.

 

Si-a dus  mama la medic!

 

Fotbalistul a iesit primul din benzinarie
Fotbalistul a iesit primul din benzinarie

 

CANCAN.ro i-a surprins pe cei doi intr-o benzinarie, acolo unde s-au oprit pentru a-si cumpara apa . Imbracata lejer, cu parul prins si fara pic de machiaj, Mariana Chivu avea mana bandajata si imobilizata cu o manusa medicala specifica in cazul unor astfel de accidente. Chivu si mama lui au intrat in benzinarie, acolo unde s-au intalnit cu o cunostinta, pe care au salutat-o prieteneste.

 

Urmat indeaproape de mama lui
Urmat indeaproape de mama lui

 

Zambitori, cei trei au stat de vorba pret de cateva minute, semn ca intalnirea a fost una placuta. Cristi a fost primul care a iesit din benzinarie, urmat, la scurt timp,  de mama lui, care parea sa aiba ceva dureri la mana.

 

CITESTE SI:

Pana la 32 de ani a suferit 14 operatii, iar acum este hotarat sa se retraga din fotbal. Cristi Chivu vrea sa se

Imaginea de 1.000 de like-uri! Vezi ce a spus Cristi Chivu la sapte ani de la casatorie!

 

A suferit 14 operatii pana la 32 de ani!

 

Cristi Chivu a avut o cariera fructuoasa, presarata, insa, cu o multime de accidentari. Astfel, pana in ziua in care s-a retras, Chivu a suferit 14 operatii! Trei la degetul de la picior, doua la genunchi, una la umar, doua la nas si doua la cap.


Claudia Balan

Citește și...