Imagini exclusive! A fost pe lista posibililor premieri! ”Abramburica”, terapie prin shopping după ce a ”ratat” şefia Guvernului

Publicat: 07/02/2018 | 00:00

Ecaterina Andronescu a fost pe lista scurtă a PSD pentru funcţia de prim-ministru, însă, în cele din urmă, Viorica Dăncilă a devenit premier din partea social-democraţilor. Deşi a fost propusă iniţial drept şefă a Guvernului, Ecaterina Andronescu nu a obţinut nici funcţia de ministru al Educaţiei, pe care a mai avut-o în trecut, ba chiar, zilele trecute, ea a fost înlocuită şi de la şefia Comisiei de Învăţământ din Senat, în locul ei fiind numit Liviu Pop, fostul ministru al Educaţiei. Rămasă fără funcţie, exceptând calitatea de senator, Ecaterina Andronescu a făcut o "terapie" prin shopping. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o la cumpărături într-un mall din Capitală. (CITEŞTE ŞI: Ce se află în coşul Abramburicăi! Ecaterina Andronescu a ieşit la cumpărături pe tocuri şi şi-a luat...)

Fosta deţinătoare a portofoliului Educaţiei s-a uitat şi la articolele vestimentare de la reduceri, semn că o ofertă avantajoasă nu e de lepădat nici de către cineva care a fost ministru. În faţa raionului destinat sutienelor, Ecaterina Andronescu a cerut ajutorul vânzătoarelor, acestea ghidând-o pe fosta şefă a Ministerului Educaţiei. Se pare că cea supranumită „Abramburica” a cumpărat ceva, întrucât imaginile pe care le publicăm în exclusivitate o arată cu o pungă de cumpărături pe braţ. (NU RATA, AICI: Ecaterina Andronescu, aşa cum nu aţi mai văzut-o vreodată! A luat cu asalt un magazin ca să…)

Înainte ca Viorica Dăncilă să fie desemnată premier PSD, prima nominalizare a social-democraţilor a fost Ecaterina Andronescu. ”Nu cred că am refuzat, altceva s-a întâmplat. Vreau să vă spun, eu am considerat că votul CEx-ului nu trebuie să se împartă şi ca urmare cred că cel care porneşte ca propunerea PSD-ului trebuie să se legitimeze de un vot care să fie covârşitor. Le-am mulţumit colegilor, m-a onorat propunerea lor, înseamnă că există măcar un gram de apreciere la adresa mea, ceea ce fără îndoială este măgulitor, şi cred că putem să mergem înainte aşa”, a declarat Ecaterina Andronescu după şedinţa Comitetului Executiv care a stabilit propunerea PSD pentru funcţia de premier.

”Nu cred că este vorba de susţinerea colegilor din CEx, nu am socotit aşa, să ştiţi. Am socotit eu, fiind aici în această structură de mulţi ani, că e foarte importantă concordia dintre noi şi ca urmare nu s-ar justifica să obţin o validare prin votul colegilor şi atunci le-am mulţumit, le-am spus că, cu certitudine, rămân acelaşi om, cu certitudine experienţa pe care am câştigat-o şi, precum spuneţi, nu este deloc puţină, am o carieră universitară în spate, lucrurile acestea le-am câştigat prin muncă, şi cred că prin prisma acestui lucru colegii mei mă apreciază”, a precizat Ecaterina Andronescu.

În vârstă de 69 de ani, Ecaterina Andronescu a fost ministru al Educaţiei în trei guverne. (CITEŞTE ŞI: MEGAEXCLUSIVITATE. Mărturii cutremurătoare din ”Iadul de la Rahova”. Fiul ministrului Sănătăţii, bătut în închisoare de un traficant de droguri: ”M-a lovit cu pumnul pe la spate, în timp ce mă bărbieream. Apoi…”)

Vestea bună primită de Ecaterina Andronescu zilele trecute

Ecaterina Andronescu a primit o veste bună zilele trecute, DNA clasând acuzaţiile la adresa ei în dosarul licenţelor Microsoft. Şi ceilalţi foşti miniştri anchetaţi în dosarul respectiv, Mihai Tănăsescu, Şerban Mihăilescu, Dan Nica, Adriana Ţicău şi Alexandru Athanasiu au scăpat de acuzaţiile formulate împotriva lor de procurorii DNA.

„E incorect. Eu nu eram ministru când s-au cumpărat acele licenţe. M-a şocat acel lucru. Eu nu am dat nicio declaraţie. I-am atras atenţia asupra acestei chestiuni. Directiva era directivă şi nu a contat. Am mers mai departe. Aş vrea să uit acea perioadă. Eram penală. Nu vreau să vă spun prin ce am trecut”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Ecaterina Andronescu la TV, după ce dosarul licenţelor Microsoft, în care a fost acuzată de abuz în serviciu, a fost clasat. (VEZI ŞI: Cum s-a „abramburit” printre rujuri de lux si jachete de aproape 300 de euro bucata!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)