IMAGINI EXCLUSIVE. Ce serviciu i-a făcut actualei soacre. Fostul ”ginere” al lui Băsescu a dispărut după anchetele DNA, dar noi l-am găsit…

Publicat: 01/09/2017 | 00:00

Giovanni Francesco s-a retras din viaţa publică după anchetele DNA şi s-a dedicat total actualei iubite. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, ce serviciu i-a făcut fostul ”ginere” al lui Băsescu actualei soacre, în Gara de Nord. (CITEŞTE ŞI: ”Ginerele” fostului preşedinte a tras o carte necâştigătoare. L-a despărţit de Ioana Băsescu, iar acum l-a “tradus” cu altul!)

Giovanni Francesco a devenit celebru prin prisma relaţiei pe care o începea, în 2007, cu Ioana, fiica cea mare a lui Traian Basescu, divorţată pe atunci de numai şase luni. Cei doi s-au iubit timp de şase ani, până în 2013, iar mulţi se aşteptau ca povestea lor de dragoste să aibă o finalitate frumoasă. Mai exact, în faţa altarului. (VEZI AICI: IMAGINI EXCLUSIVE cu şmecheraşul GIOVANNI FRANCESCO! Cum a cheltuit ex-”ginerele” lui BĂSESCU banii din ancheta DNA)

Anul trecut, Ioana Băsescu şi-a petrecut o dimineaţă la sediul DNA, iar cel care a denunţat-o ar fi fost chiar fostul ei iubit, Giovanni Francesco. Acesta ar fi „turnat-o“ pe fiica fostului preşedinte al României după ce fusese acuzat de procurori de evaziune fiscală şi spălare de bani. Mai mult, Giovanni chiar ar fi înregistrat-o pe Ioana, care a ajuns, astfel, să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor.

După ce au „explodat” anchetele DNA, Giovanni Francesco a dispărut din viaţa publică. A început o relaţie cu o fostă secretară, căreia i s-a dedicat în totalitate. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a găsit pe fostul “ginere” al lui Băsescu în Gara de Nord, din Capitală, alături de actuala parteneră de viaţă. Cei doi au aşteptat, preţ de câteva minute, în faţa panoului cu informaţii până au aflat pe ce linie soseşte un tren. După care s-au retras pe peronul cu pricina.

Giovanni Francesco a demonstrat că îi este dedicat inclusiv soacrei, nu doar actualei iubite. Cel puţin asta se înţelege din fotografii. Bărbatul a dorit cu tot dinadinsul să o aştepte pe mama partenerei sale la gară şi să o ajute cu transportul bagajelor. După ce femeia a coborât din tren, fostul “ginere” al lui Băsescu a preluat genţile soacrei, pe care le-a cărat fără să comenteze. De altfel, un lucru normal şi de bun simţ. (CITEŞTE ŞI: Fostul “ginere” al lui Basescu, luat pe sus de politie, chiar de sub nasul paparazzilor! Totul a pornit de la un incident stupid)

După ce Giovanni Francesco s-a „înhămat” la bagaje, iubita şi soacra sa au rămas puţin în spate pentru a discuta anumite lucruri. Probabil nu s-au mai văzut de mult şi aveau multe de povestit. Mai mult ca sigur, soacra a rămas impresionată de serviciul pe care i l-a făcut bărbatul de care fiica sa este îndrăgostită.

Citește și...