Imagini exclusive cu juratul de la ”Voce”! Soţia îl ”chinuie” rău pe Adi Despot

Publicat: 09/01/2018 | 00:00

În spatele imaginii de rocker rebel, Adrian Despot este un familist convins: este căsătorit de mulţi ani şi are doi copii. Solistul trupei „Viţa de Vie” este discret cu privire la viaţa lui personală şi a încercat de-a lungul timpului să îşi ţină familia departe de ochii curioşi ai publicului. (VEZI ŞI: Ce a făcut Adi Despot în primele zile ale lui 2018! S-a lăsat pe mâna unui.... iată ce a ieşit!)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini exclusive cu juratul de la “Voce“. Soţia îl “chinuie“ rău: chiar în primele zile din noul an i-a făcut lista şi l-a trimis la cumpărături. Şi avea ceva de cumpărat! Prima oprire a fost la farmacie, de unde a ieşit destul de repede. Se pare că Adi Despot a respectat întocmai indicaţiile şi a mers direct la un supermarket, acolo unde a stat ceva timp, a verificat produsele, apoi a cumpărat ce trebuia, ieşind cu două pungi pline.

După ce a dus cumpărăturile la maşină, artistul a mers la un restaurant din Capitală şi a comandat câteva meniuri la pachet. În tot acest timp, a aşteptat pe terasa localului, trăgând dintr-o ţigară electronică, iar la un momendat a avut câteva gesturi de nervozitate, semn că nu îi convenea deloc situaţia în care se afla. Ca să treacă timpul mai repede, a butonat telefonul… şi comanda a fost gata. A mers imediat să plătească, şi-a luat pungile şi a fugit direct către casă, unde, cel mai probabil, îl aştepta soţia şi cei doi copii. (CITEŞTE AICI: Reporteriţa ”Trei în p…mea”, făcută celebră de Adi Despot, s-a lăsat de presă şi s-a făcut model! Cum arată acum Alexandra Avram!)

Adi Despot şi soţia lui, Lisa, formează un cuplu de mai bine de 20 de ani şi au împreună doi copii – Toma, în vârstă de zece ani, şi Maia, care are opt ani. Artistul în vârstă de 41 de ani şi Lisa, sora fostului politician Bogdan Olteanu, sunt împreună din perioada liceului. S-au căsătorit în secret în anul 2003, după 11 ani de relaţie. (VEZI AICI cum arată soţia cântăreţului)

Eu jucam baschet în curtea liceului ei, iar în pauzele dintre meciuri cântam la chitară Beatles, Phoenix, cred că zgomotul a atras-o. Noi doi suntem firi diametral opuse şi tocmai acesta este motivul pentru care suntem împreună de 20 de ani. Suntem Yin şi Yang, tensiune şi relaxare. Ne completăm reciproc şi doar împreună devenim întregi, povestea Despot într-un interviu mai vechi.

S-a alăturat echipei “Vocea României“

Adrian Despot, unul dintre cei apreciaţi muzicieni şi producători din România, s-a alăturat echipei celei mai tari competiţii a vocilor, în calitate de antrenor, înlocuindu-l pe Marius Moga.

„Mă bucur să mă reîntorc în televiziune şi mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai ţări emisiuni de profil din ţară. Vocea României reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artişti, iar eu îmi doresc să fiu alături de ei şi să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât şi mentală. Vor avea în mine un sprijin 110%, în cadrul emisiunii sau în afară «platourilor». În ceea ce-i priveşte pe noii colegi, Loredana, Smiley şi Tudor, ne cunoaştem de ani buni, toţi trei sunt adevăraţi profesionişti şi sunt convins că vom face echipa bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aştept să începem!” , declara Adrian Despot la începutul competiţiei. (NU RATA, AICI: Mesajul publicat de ADI DESPOT, după ce un mare artist a murit a impresionat pe toată lumea: „Mi-a fost frate, prieten, familie…“)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...