Imagini exclusive! Cum arăta cu doar doi ani în urmă fiica milionarului Arsis! ”Prinţesa telefoanelor” şi-a tăiat stomacul, iar transformarea este tulburătoare!

Publicat: 09/03/2017 | 00:00

Alexandra Mirea, cea poreclită “Prinţesa telefoanelor” fiindcă este fiica milionarului Arsis, deţinătorul celei mai mari reţele de magazine telecom, Arsis Trading, a trecut în doar doi ani de zile printr-un proces dificil de remodelare corporală, iar rezultatele ar lăsa pe oricine cu gura căscată, fiindcă transformarea este tulburătoare! Alexandra era o tânără cu zâmbetul pe buze, care se bucura de compania prietenilor, însă avea o singură nemulţumire: kilogramele în plus, care nu dispăreau, oricât de mult ar fi încercat să scape de ele!  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

După ce şi-a tăiat stomacul, Alexandra Mirea a ajuns la o performanţă la care nici nu visa, devenind una dintre cele mai dorite fete de Dorobanţi, cu o siluetă invidiată de multe domnişoare din... cercurile bune!
După ce şi-a tăiat stomacul, Alexandra Mirea a ajuns la o performanţă la care nici nu visa, devenind una dintre cele mai dorite fete de Dorobanţi, cu o siluetă invidiată de multe domnişoare din… cercurile bune!

În cele din urmă, “Prinţesa telefoanelor” a luat decizia finală, fără să se teamă de faptul că este una radicală: a trecut printr-o operaţie de micşorare a stomacului! Rezultatele au început să apară rapid, iar felul în care arată acum fiica milionarului Radu Mirea nu mai aduce absolut deloc cu apariţia tinerei din urmă cu doi ani de zile! Cu toate că încă nu făcea furori cu trupul ei bine remodelat, Alexandra nu se ferea să posteze online fotografii în care apărea alături de prietenele ei, o parte dintre ele fiindu-i şi acum alături, aşa cum este şi cazul lui Ruxi Mumuşica, cea care a ieşit recent în evidenţă prin hainele scumpe purtate la aniversarea “Prinţesei”. (detalii AICI)

Întreaga transformare tulburătoare s-a produs în doar doi ani de zile, după ce
Întreaga transformare tulburătoare s-a produs în doar doi ani de zile, după ce „Prinţesa telefoanelor” a luat decizia radicală de a-şi tăia stomacul, pentru a învinge într-un final în lupta cu kilogramele în plus.

După ce în vara lui 2015 au împărţit acelaşi bărbat (atunci când Alexandra i-a suflat de sub nas iubitul Ruxandrei), ”Prinţesica” şi ”Mumuşica” sunt din nou bune partenere de distracţie, trecând cu brio peste trădarea din trecut. (toată povestea AICI) Succesul la bărbaţi al Alexandrei nu s-a oprit însă aici, fiindcă prin încrederea recăpătată după intervenţia chirurgicală l-a cucerit şi pe cumnatul lui Pepe, Bombo Pastramă, cu care fiica milionarului Arsis a avut o relaţie de lungă durată, finalizată însă după un joc constant de „du-te – vino”. Cu toate acestea, tânăra nu a uitat cine i-a fost mereu alături, aşa că Raluca Pastramă a rămas printre cele mai apropiate persoane de Alexandra Mirea. (vezi mai multe AICI)

Citește și...