Imagini exclusive. Le-am fotografiat pe ”Bambine” cum nu le-ai mai văzut vreodată. ”Măicuţele” din showbiz au renunţat la rochii pe plajă şi…

Publicat: 31/07/2017 | 00:00

Raluca şi Denisa de la ”Bambi” au încins atmosfera pe o plajă de lux din Mamaia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le-a fotografiat pe cele două ”Bambine” în poziţii provocatoare, cum nu le-ai mai văzut vreodată. (VEZI ŞI: Raluca de la Bambi, imagine incendiară! S-a pozat fără tricou în pat!)

Raluca şi Denisa de la ”Bambi” au renunţat la haine şi la inhibiţii pe o plajă exclusivistă din Mamaia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le-a fotografiat pe cele două surori aşa cum rar sunt văzute.

Denisa şi Raluca de la ”Bambi”, ipostaze sexy la plajă
Denisa şi Raluca de la ”Bambi”, ipostaze sexy la plajă

În costume de baie, artistele şi-au etalat trupurile perfecte, în poziţii provocatoare. Cele două tinere şi-au petrecut ziua împreună la malul mării şi se pare că nu le-a lipsit compania masculină deloc. (CITEŞTE ŞI: Denisa de la „Bambi”, clipe grele în trafic: „Am început să plâng”)

Raluca a ezitat iniţial să-şi expună trupul la soare, iar sora ei a urmat-o îndeaproape şi şi-a pus peste costumul de baie din două piese o rochie albă, transparentă.

Fetele s-au mai relaxat şi, în partea a doua a zilei, au renunţat complet la rochiile de plajă. Au profitat din plin de vremea plăcută şi s-au răsfăţat la soare. Poziţiile provocatoare în care s-au întins pe şezlonguri au încins imaginaţia bărbaţilor, care nu au putut să-şi ia ochii de la cele două ”Bambine”. (NU RATA, AICI: Denisa şi Raluca au siluete de invidiat. Care este secretul. „Nu ne omorâm cu…”)

Raluca şi Denisa au fost
Raluca şi Denisa au fost „atracţia” plajei

Citește și...