Imagini exclusive! Mădălina Ghenea, gest emoţionant. A vizitat-o la spital pe fata care are nevoie de o operaţie urgentă! A aflat povestea Anei de pe CANCAN.ro şi…

Publicat: 14/11/2017 | 13:01

Impresionată de lupta teribilă pentru viaţă pe care Ana o duce la doar 13 ani, Mădălina Ghenea s-a decis să îi vină în ajutor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pus-o în legătură pe actriţă cu mătuşa adolescentei. După ce au vorbit la telefon, Mădălina Ghenea a mers la spitalul Fundeni, unde este internată Ana.

Fiecare zi e importantă pentru Ana, care a fost diagnosticată în urmă cu două luni cu temutul cancer osos. Familia ei a făcut demersuri uriaşe pentru a strânge banii necesari ca să fie operată peste hotare, însă fără prea mult succes. Recent, Mădălina Ghenea i-a aflat povestea de pe CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, şi a decis să o ajute cu bani. Chiar şi aşa, Ana mai are nevoie de 80.000 de euro ca să poată merge în Viena, unde s-ar putea face intervenţia chirurgicală ce i-ar putea salva viaţa.

După ce a vorbit la telefon cu mătuşa Anei, frumoasa actriţă a mers şi la Institutul Oncologic din Bucureşti, unde este adolescenta internată. Ana a fost surprinsă de vizita vedetei, iar cele două au petrecut minute bune împreună. Mădălina Ghenea a dorit să imortalizeze momentul şi s-a fotografiat cu ea pe patul de spital.

Acestea sunt conturile părinţilor Anei unde ne puteţi ajuta cu donaţii:
Titular cont: Bucur Camelia Mihaela
Cont LEI: RO54BPOS70500913130RON01
Bancă: Bancpost
Titular cont: Bucur Mihai
Cod EURO: RO31 RNCB 0086 1417 1703 0006
Bancă: BCR

Suma necesară operaţiei din Viena trebuie plătită până pe 7 decembrie. Ana este programată să intre în sala de operaţii pe 13 decembrie, când medicii străini îi vor da o a doua şansă la viaţă.

Citeşte şi: Viaţa ei atârnă de o operaţie costisitoare! Familia nu are banii necesari: „A aflat că are o tumoare la piciorul drept şi a început chimioterapia. Ana, eşti o luptătoare…”

Citește și...