IMAGINI EXCLUSIVE. Mega-petrecere la Sibiu, în ziua de doliu naţional, la o importantă instituţie de stat: ”Nu le-a păsat de moartea Regelui Mihai!” Iohannis va lua foc!

Publicat: 22/12/2017 | 11:10

Trei zile de doliu naţional a decretat Guvernul României, în memoria Regelui Mihai l! Doar că nu toţi românii au respectat hotărârea. O mega-petrecere a avut loc la Sibiu, chiar în municipiul de unde a plecat spre Palatul Prezidenţial Klaus Iohhanis. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat cum conducerea şi o parte a personalului de la o instituţie importantă şi-au dat întâlnire la un han de la marginea oraşului şi au încins o petrecere pe care cu greu o vor uita.

”Regele a murit, trăiască Regele”, cam aşa au privit situaţia din acele zile de doliu naţional câţiva importanţi oameni de la SC Apă Canal SA Sibiu. Aceştia programaseră o mega-petrecere de Sărbători, vineri, 15 decembrie, la Hanul Turnişor, şi nu au mai dat înapoi, deşi se aflau în a doua zi de doliu naţional.

În frunte cu cei cinci directori ai instituţiei, aproximativ 100 de oameni s-au distrat pe cinste la celebrul han din Sibiu. Petrecerea a început vineri după amiază şi s-a întins până în noapte: mâncare bună, băutură bună, DJ… (CITEŞTE AICI: La 45 de ani, Anamaria Prodan a primit surpriza în faţa palatului din Dubai. Reghe i-a făcut soţiei un cadou de… 180.000 €!)

”Dacă Iohannis ar afla, s-ar face negru de mânie! Mai ales că e vorba despre o societate atât de mare, sunt vreo 800 de angajaţi… Cu atât mai mult, preşedintele s-a îngrijit şi o mai face de reputaţia societăţii. Să nu uităm că a făcut eforturi enorme pentru contactarea unor împrumuturi externe uriaşe pentru dezvoltarea infrastructurii de apă şi canal din municipiu şi pentru susţinerea activităţii operatorului regional”, a spus o persoană din Sibiu, sub protecţia anonimatului, pentru CANCAN.RO.

”Grădiniţele, şcolile, toate celelalte instituţii şi-au amânat serbările sau petrecerile care erau programate în acel weekend, pentru că au respectat zilele de doliu naţional, ăştia, nu. Au făcut mega-petrecere, deşi a doua zi Regele Mihai l urma să fie înmormântat. Nu le-a păsat de moartea Regelui Mihai”, a mai spus sursa.

Sc Apa Canal SA  Sibiu este operatorul regional de apa şi canalizare, pe judeţul Sibiu şi parte din Braşov. (CITEŞTE AICI: Am aflat cum şi-a împăcat soţia după ce a înşelat-o. Şi-a ”concediat” amanta şi…)

Acţionariatul majoritar este Consiliul Local Sibiu şi apoi celelalte Consilii Locale pe ale căror teritorii administrative operează SC Apă Canal SA.

Regele Mihai I a fost înmormântat sâmbătă, 16 decembrie, la Curtea de Argeş, în Noua Catedrală Arhiespiscopală şi Regală, lângă Regina Ana. La înmormântarea Regelui au fost intonate imnul de stat şi imnul regal şi au fost trase 21 de salve de tun.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...