Imagini fabuloase! Mircea Lucescu a cumpărat tigăi şi cratiţe în plină stradă!

Publicat: 04/02/2018 | 23:43

Este o emblemă a fotbalului românesc dar, de anul trecut, turcii beneficiază de el în calitate de selecţioner. La 72 de ani, Mircea Lucescu ar putea fi considerat o somitate pe terenul de fotbal şi nimeni n-ar fi zis că e pasionat şi de cratiţe sau tigăi. Ziua în amiaza mare, în plină stradă, Il Luce şi-a dotat bucătăria cu ustensile cumpărate cu bani grei direct de la portbagaj.

Promoţiile la tigăi sunt pentru mulţi români o afacere pentru care merită chiar şi o îmbulzeală sau un călcat în picioare. Nu doar o dată s-au dus războaie adevărate în supermarketuri pentru o tigaie nouă, la preţ de nimic. Cum unul dintre cei mai de seamă români a trecut, de anul trecut, în tabăra turcilor, în calitate de selecţioner al echipei naţionale de fotbal, Mircea Lucescu nu prea are timp de cumpărături la supermarket. O confirmă imaginile realizate de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, cu Mircea Lucescu, umplându-şi portbagajul cu mai multe seturi de cratiţe elveţiene.

Ziua, în amiaza mare, în plină stradă, un domn îi prezintă marfa din inox de calitate direct la portbagajul bolidului condus de Mircea Lucescu. Acesta pare încântat de marfă şi decide să păstreze setul de cratiţe şi alte două cutii cu tacâmuri şi cuţite, pe care le şi plăteşte în moneda europeană.

După ce tranzacţia părea că s-a încheiat, Il Luce se trezeşte într-o nouă repriză de negocieri. Meciul pare câştigat de cei doi vânzători întrucât îl conving pe Il Luce să mai cumpere încă două seturi de oale, plus alte două de tacâmuri. Şi pentru acestea a mai scos câteva sute de euro, o nimica toată pentru cele 3,5 milioane de euro cât primeşte pe sezon, în Turcia. Dacă a ieşit pe plus sau afacerea i-a pus capac, Lucescu ar trebui să ştie că acelaşi set de cratiţe se vinde pe site-urile din România cu 599 lei.

La 72 de ani şi la funcţia pe care o are, e greu de crezut că s-ar relaxa stând la cratiţă sau că în Turcia n-ar exista astfel de ustensile. Şi foştii socri ai Andreei Marin, părinţii lui Tuncay, au plecat cu o astfel de amintire din România. Înainte de a decola, au oprit la un cunoscut magazin cu d-ale casei, de unde s-au înarmat cu tigăi şi alte ustensile pentru gătit. 

Citește și...