Imagini HORROR! Cum arata Simona Trasca dupa ce si-a operat nasul si sanii

Publicat: 09/04/2014 | 09:09
Imagini HORROR! Cum arata Simona Trasca dupa ce si-a operat nasul si sanii

Simona Trasca a ajuns din nou la cutit. Pamela de Romania si-a operat din nou nasul si sanii, interventia chirurgicala durand mai bine de cinci ore, iar imaginile fiind de-a dreptul... horror!

Marti, Simona a fost la spitalul Monza din Capitala, unde faimosul doctor Kasem Abu Bakr i-a facut doua „reparatii” majore.

Asa arata Simona dupa cele 5 ore de operatie
Asa arata Simona dupa cele 5 ore de operatie

Astfel, blonda si-a facut a treia rinoplastie si cea de-a cincea operatie la nivelul sanilor, fiind supusa unui chin care a durat mai bine de cinci ore.
_____

CITITI SI:

Asta-i culmea! O blonda celebra a cerut dezlegare la preot, in Post, pentru operatii estetice! De ce sta cu sabia deasupra capului

Nu vrea deloc sa tina unele lucruri departe de ochii curiosilor! Dupa ce i s-au vazut sanii, acum Simona Trasca ne arata si…
_____

Obosita dupa aceasta dubla interventie chirurgicala, vedeta a rasuflat usurata. „Aveam osul nasului spart si sanii cusuti de muschi. Mi-am schimbat sanii si acum ma simt mai bine. Am primit si o banana din partea personalului„, a declarat Simona la Antena 1.

Are „interzis” la sex 3 saptamani!

Totodata, Simona Trasca a primit cateva interdictii din partea medicului Kasem Abu Bakr. Astfel, blonda nu are voie sa urce la volan pentru urmatoarea perioada si, probabil cel mai important, va trebui sa fie abstinenta pentru urmatoarele trei saptamani.

B.P

Citește și...